top of page
Keresés

Melyik valóság következik be?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagyon válogatunk abban, hogy mire fordítjuk a figyelmünket, mert tudjuk, hogy ha valamire ráirányítjuk a figyelmünket, nem telik el sok idő, amíg harmóniában rezgünk vele, és aztán még többet teremtünk belőle a tapasztalatainkban. Minden valóság valóságos, és minden igazság igaz. Mindannyian azt választjátok, hogy melyik valóságot tapasztaljátok meg most, és ezzel azt is választjátok, hogy melyik valóság felé mozdultok el legközelebb. Az emberek folyamatosan vitatkoznak arról, hogy mi az igaz ebben az időben, de ezek az emberek azt gondolják, hogy van egyetlen valóság, amelyben mindenkinek egyet kellene értenie, mint az "egyetlen igaz valóságban".


Nos, igaz, hogy összpontosíthattok egy olyan valóságra, amelyet jelenleg nem tapasztaltok, de ha ez a helyzet, akkor jobb, ha az a valóság olyan, amelyet meg akartok tapasztalni, mert ha ráirányítjátok a figyelmeteket, akkor el fog jönni. Fontos tehát, hogy megkérdezzétek magatoktól, hogy meg akartok-e tapasztalni egy olyan valóságot, amire összpontosítotok, de ami nincs éppen előttetek ebben a pillanatban. Még olyan valóságokat is megteremthettek magatoknak, amelyek a múltban vannak a jelenlegi pillanatotok perspektívájából nézve.


Azt mondjuk, hogy bölcsen válasszátok meg, hogy mire fókuszáltok, mert igenis egy jó érzésű valóságot akartok megtapasztalni, egy olyan valóságot, ahol azt tapasztaljátok meg, amit meg akartok tapasztalni. És ezt nem teheted meg úgy, hogy közben valami olyan valóság ellen küzdesz, amiről az interneten olvastál. Nagyon, nagyon fontos, hogy mindannyian megtanuljátok, hogyan kell megkülönböztetni, és ezt úgy éritek el, hogy a testetekre, az érzelmeitekre, a szívetekre és a csakráitokra figyeltek. Ezek fogják megmondani nektek, hogy az a valóság, amire fókuszáltok, az-e az, amit meg akartok tapasztalni, de aztán figyelnetek kell azokra a jelekre, amelyek a saját lényetekből érkeznek hozzátok.


És tudjuk, hogy sokan közületek, akik most ezt a közvetítést kapjátok, mindezzel tisztában vannak, de azt is tudjuk, hogy könnyebb ezt hiedelemként megtartani, mint a gyakorlatba átültetni, ahogyan könnyebb azt mondani, hogy ti vagytok a Forrásenergia, mint a Forrásenergiának lenni, ott a Földön, egy fizikai testben. Ez csak néhány a kihívások közül, amelyeket magatok elé állítottatok ebben a nagyon fontos életetekben. Azt szeretnénk, ha jobban odafigyelnétek arra, hogy mire fókuszáltok és hogy ez milyen érzés, és arra bátorítunk benneteket, hogy kérdezzétek meg magatokat, hogy ez-e az a valóság, amit valóban meg akartok tapasztalni. És ha még tovább akartok menni, akkor kérdezzétek meg magatoktól, hogy miért.


Azt akarjátok, hogy igazatok legyen, vagy azt akarjátok, hogy a Forrással összhangban érezzétek magatokat? A választás a tiétek, és onnan, ahol mi ülünk, a választás egyszerű. Mindig a Forrással való összehangolódást választjuk, és ennek eredményeként mindig érezzük a Forrás kiterjedését. Bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy ez az egyetlen módja az életnek, az egyetlen módja a létezésnek, az egyetlen módja a szabad akarat gyakorlásának ebben a szabad akaratú univerzumban, annak minden dualitásával és polaritásával együtt.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page