top of page
Keresés

Melyik utat tanácsoljuk, hogy válaszd

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Tovább fejlődünk, terjeszkedünk és felemelkedünk veletek együtt, ahogy vibrációsan egyre közelebb és közelebb kerülünk ahhoz, hogy teljesen megismerjük magunkat, mint Forrásenergia Lényeket. Ti is mindannyian eljutottatok erre a pontra, de rezgésszámotokban még távolabb vagytok attól a boldogító élménytől, hogy mindig az a feltétel nélküli szeretet legyetek, ami valójában mindannyian vagyunk. És az életetekkel a saját kerülő utatokat jártátok be, hogy eljussatok ehhez a ponthoz. Abszolút semmi véletlenszerű nincs abban az életben, amit éltek, amit éltetek, és ami előttetek áll, ahogy továbbhaladtok az ötödik dimenzióba.


Azt szeretnénk, ha felismernétek a tökéletességet az életetekben. Arra kérünk benneteket, hogy nézzétek meg az életeteket úgy, ahogyan most van, és keressetek nyomokat arra vonatkozóan, hogy mit kell még elengednetek, megbocsátanotok, abbahagynotok az ítélkezést, és feltétel nélkül szeretnetek. Az ösvény mindig visszavezet benneteket a feltétel nélküli szeretethez. Ezért azt javasoljuk, hogy tegyétek azokat a dolgokat, amelyek természetesen abba a magasabb rezgésszámú állapotba juttatnak benneteket, amit a feltétel nélküli szeretet valóban jelent. Azt javasoljuk, hogy arra összpontosítsatok, amit könnyű szeretni.


Időnként beszélünk nektek arról, hogy dolgozzatok magatokon, de nem várjuk el tőletek, hogy felcsatoljatok egy szerszámos övet, felvegyetek egy védősisakot, és munkába menjetek, kivéve, ha állandóan nagyon alacsony rezgésű érzelmeket éltek át. Ha ehelyett meglehetősen tisztességes életet éltek, akkor nem kell gyökeret eresztenetek, és keresni a bajt. Ehelyett azt javasoljuk, hogy menjetek és keressétek az örömöt. Keressétek meg azt, ami izgat, ami beindít, ami felvillanyoz, ami abba a létállapotba juttat benneteket, ami a szeretet.


És tudd, hogy ezáltal minden, amin dolgoznod kell, fel fog bukkanni. A tudatosságotokba fog kerülni, és sokkal könnyebb lesz azzal foglalkozni, amivel szembe kell néznetek, ha az időtök nagyobb részét arra fordítjátok, ami magasabb rezgésszintű állapotba hoz benneteket. Ezért azt javasoljuk, hogy a játékot tegyétek inkább napirenddé, inkább prioritássá, inkább magához az élethez való hozzáállássá.


Legyetek azok, akik hordozzák a fényt azok számára, akik nem tudják, akik nem rendelkeznek azokkal az eszközökkel, amelyekkel ti rendelkeztek, vagy akik egyszerűen nem tudják, mennyire fontos, hogy egy magasabb rezgésszámú állapotban legyetek. Olyan messzire jutottatok. Olyan sokat tudtok. Ti vagytok azok, akik az emberiséget a fénybe, az ígéretbe és arra az útra vezetitek, amelyik a legjobb érzés, miközben folytatjátok a fejlődést és a felemelkedést a hozzánk hasonló lényekkel, akik ezt sok örömmel, sok könnyedséggel és sok más igazán jó érzéssel teszik. Tapasztalatból tudjuk, hogy az az út, amelyen több öröm van, az az út, amelyen haladni kell. Ez nem felelőtlenség. Nem gondatlanság. Ez nem a fejünk homokba dugása. Ez annak a teljes felismerése, hogy jobb az emberiségnek, ha mosoly van az arcotokon és szeretet a szívetekben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba kerültünk veletek."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page