top of page
Keresés

Megszegheti-e bárki az Univerzum törvényeit?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Mindig meghallgatjuk kéréseiteket, függetlenül attól, hogy kik vagytok. Meghallgatjuk azokat az embereket, akik soha nem hinnék el, hogy valójában létezünk, mert ez nem számít nekünk. Figyelünk és beleérzünk a rezgéseitekbe, és együtt dolgozunk a felsőbb énetekkel és a szellemi vezetőitekkel, sok más lénnyel és kollektívával együtt, mert úgy érezzük, hogy az ötödik dimenzióba vezető utazás hátralévő része a könnyedség és az öröm jegyében kéne, hogy teljen számotokra.


Mi azonban nem léphetünk közétek és a rezgésetek közé, és nem szeghetjük meg az univerzum törvényeit, hogy megadjuk nektek, amit akartok és amit kértek, de készen állunk arra, hogy teljesítsük, amikor már harmóniában rezegtek azzal, amire vágytok. Nagyon könnyű belemerülni abba, hogy mi történik rajtatok kívül ebben az időben ott a Földön, mert oly sok ember mesél arról, hogy mi történik rajtatok kívül, és aztán arra kérnek benneteket, hogy higgyetek abban, hogy minden imátok meghallgatásra talál. De ezeknek az egyéneknek a túlnyomó többsége nem tanít meg benneteket arra, hogyan teremtsétek meg a valóságotokat, és nem is bátorít benneteket semmilyen módon.


Ehelyett azt akarják, hogy azt higgyétek, hogy a Napnak minden hatalma megvan ahhoz, hogy mindent megváltoztasson ott a Földön, vagy egy politikusnak minden hatalma megvan ahhoz, hogy mindent megváltoztasson ott a Földön. Sokan azt fogják nektek mondani, hogy valamilyen törvényt fognak elfogadni, vagy valamilyen programot fognak elindítani, hogy mindenkit megmentsenek a saját életétől és a saját teremtéseitől. És így újra és újra elhitetik veletek, hogy higgyetek valamiben, ami rajtatok kívül áll, és újra és újra csalódtok abban, amiről meg voltatok győződve, hogy hinnetek kellene benne.


Nem azt akarjuk, hogy bennünk higgyetek; azt akarjuk, hogy önmagatokban higgyetek. Azt akarjuk, hogy tudjátok, hogyan nyerjetek hozzáférést a hatalmatokhoz, az erőtökhöz, a kreativitásotokhoz, és ami a legfontosabb, a szeretethez, ami valójában vagytok. Ha tudtok feltétel nélküli szeretet lenni, akkor semmi, ami odakint történik, nem tud titeket kizökkenteni a játékból, és mi ezt akarjuk nektek. Azt akarjuk, hogy spirituális mesterekként ismerjétek meg magatokat, nem pedig olyanokként, akik a megfelelő narratívában hisznek, hogy minden tétet feltehessetek arra az eredményre, amit ígérnek nektek.


Keressétek azt, ami bennetek van, és akkor az olyan lények és kollektívák, mint mi magunk, illeszkedni tudnak ahhoz, amit találtatok. De ismétlem, mi nem szeghetjük meg a törvényt, és senki más sem, bármennyi ígéretet is tesznek nektek. Ha valamire, valakire, egy állati barátra, vagy egy fára vagy virágra összpontosítotok, ami segítségével hozzáférhettek a bennetek lévő szeretet érzéséhez, akkor kezdhetitek el igazán megismerni, hogy mi az igazi erő. Az igazi erő a Forrással való összehangolódás, de te vagy a Forrás. Ezért az igazi hatalom az, hogy összehangolódtok önmagatokkal. Ez ilyen egyszerű. Bonyolíthatnánk ezt nektek, de most már elég ember csinálja ezt, és mi inkább emlékeztetnénk titeket arra az erőre, ami mindenkor mindannyiótokban ott rejlik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page