top of page
Keresés

Maximalizáljátok a rátok ható energiák potenciálját

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon kiváltságosnak érezzük magunkat, hogy megkapjuk azok figyelmét, akik figyelmet szentelnek nekünk. Tudjuk, hogy milyen sokan versengenek a figyelmetekért ebben az időben, és örülünk, hogy ennyien vagytok, mint amennyien mi, akik ráhangolódtok a közvetítéseinkre. Megvan a képességetek arra, hogy ráérezzetek annak igazságára, amit egy személytől vagy egy személycsoporttól kaptok, és amikor megfelelően használjátok ezt a megkülönböztető képességet, olyan információkhoz vezetnek benneteket, amelyek hatására kitágul a szívetek. Jobban érzitek magatokat a közvetítés fogadása után, mint amikor elkezdődött.


Azt tanácsoljuk, hogy ugyanezt a megközelítést alkalmazzátok mindenre, amit befogadtok, és ez magában foglalja az ételeiteket, és azt is, hogy mit néztek szórakozásként, vagy mit hallgattok podcastként vagy zeneként. Fordítsatok nagyobb figyelmet arra, hogy hogyan érzitek magatokat, mint arra, hogy valami érdekes vagy intellektuálisan stimuláló-e. Lehet, hogy azért hangolódtok rá valakire vagy valamire, mert ugyanazokat a politikai nézeteket vallja, mint ti, de az adott személy vagy csoport körében eltöltött idő végén még mindig rosszabbul érzitek magatokat, mint mielőtt ráhangolódtatok volna. És ez talán annak a jele, hogy maga az adott témára való összpontosítás csökkenti a rezgéseteket, és szembeállít benneteket valaki mással és az ő csoportjával.


Most nincs itt az ideje, hogy ezt tegyétek, és most van itt az ideje, hogy nagyon figyeljetek arra, hogyan érzitek magatokat, mert valóban maximalizálni akarjátok azoknak az energiáknak a hatását, amelyek ebben a pillanatban rátok hatnak. Megvan a képességetek arra, hogy oly sokat építsetek, oly sokat teremtsetek, és oly sokakkal együtt alkossatok. És ha meg tudjátok érezni valakinek a rezgését, és észreveszitek, hogy nagyon jól érzi magát, akkor ez a ti jelzésetek arra, hogy együtt kell alkotnotok és együtt kell működnötök azzal az egyénnel. Amit együtt tudtok tenni ebben az időben, az olyan gyönyörű, olyan csodálatos, olyan varázslatos, és amit egyedül is megtehettek, az is nagyon izgalmas.


Amikor együttműködtök velünk, vagy másokkal a magasabb birodalmakban, akkor valóban maximalizáljátok a teremtő lényként és megnyilvánítóként meglevő potenciálotokat. Nem kell megvárnotok, amíg megláttok valamit, ami számotokra érdekes ahhoz, hogy teremtsetek. Már azzal is tudsz teremteni, ha csak a vágyat érzed, hogy érezz valamit. Tudjátok, hogy örömet, szeretetet, békét, kreativitást, bizalmat, szabadságot és így tovább, szeretnétek érezni, és e rezgések bármelyikében ülve lesz valami, amit megtehettek, amire ráirányíthatjátok a figyelmeteket, aminek a megvalósításában együttműködhettek másokkal, és ez életigenlő.


Élénkítő, ha a figyelmeteket valami olyan dologra irányítjátok, ami jó érzés, és bármilyen módon, ahogy csak tudtok, felé mozdultok. És ismételten, ha ezt más emberekkel és nem-fizikai, vagy földönkívüli együttműködőkkel teszitek, még több energiát adtok a projekthez, és új magasságokba emelkedtek a tudatosságotokban és a fejlődésetekben, és ez minden, amit kérhettek magatoktól. Nem kell semmilyen díjat vagy elismerést kapnotok, mert az érzés elég, és amikor ez elég nektek, akkor tudjátok, hogy tényleg valamit elértetek ott a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page