top of page
Keresés

Magasabb Fény Rendelet: Tudatos szeretetteljes kapcsolatok

Steve Nobel által


Ezt a rendeletet olyasvalakivel kell használni, akivel fizikai kapcsolatban állsz. Valakivel, akivel elkötelezted magad. Valaki, akivel lehetőleg fizikai teret osztasz meg. Tudathatod a partnereddel, hogy ezt a folyamatot végzed, vagy ha jobban szeretnéd, meditációban kérhetsz engedélyt a Felsőbb Énjétől. Fontos megjegyezni, hogy csak akkor folytathatod, ha valóban úgy érzed, hogy megkaptad az engedélyt. Ez a rendelet segít feloldani a korlátozó karmát, megállapodásokat, alacsonyabb frekvenciákat, családi dinamikákat, vérvonalbeli traumákat, árnyékenergiákat, a psziché sebesült aspektusait, lélekvesztést, és segít a kapcsolatotok szent terét a legmagasabb fényben tartani ebben a felemelkedési folyamatban. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez a rendelet vagy elmélyíti a kapcsolatotokat és az egymás iránti elkötelezettségeteket, vagy felgyorsítja a kapcsolat felbomlását, ha az nincs összhangban a lélekutaddal.

" Szólítom a Felsőbb Énemet, a Vagyok Jelenlétemet és a legmagasabb fényből álló csapatomat, hogy legyenek jelen e szándékrendelet alatt. Szólítom szeretett társam Felsőbb Énjét, Vagyok Jelenlétét és a legmagasabb fény csapatát, hogy legyenek jelen e szándékrendelet alatt. Legyen mindkettőnk szíve, elméje és szelleme nyitott a köztünk lévő fény és szeretet tisztulására és erősödésére.



Hívom Mihály arkangyalt, a Felsőbb Énemet, a Vagyok Jelenlétemet és a legmagasabb szellemi fénycsapatomat, hogy töröljék és tisztítsák meg a köztünk lévő összes energetikai utat, eltávolítva minden zavaró tényezőt, lehetővé téve a fény és a szeretet növekedését közöttünk. Oldódjon fel az energiamezőnkben lévő minden olyan alacsonyabb rendű zsinór, amely megakadályozza, hogy szeretetteljes kapcsolatban stabilizálódjunk. Záródjon le minden alacsonyabb frekvenciájú nyílás az energiamezőnkben. Távolítsunk el minden olyan interferenciát és alacsonyabb frekvenciát, amely eltávolítást igényel.

 

Minden be nem ismert, tudattalan, kitagadott árnyék-energiát a pszichémben öleljünk át és tartsunk meg szeretetben. Az egómban lévő minden védő, blokkoló erő, amely megakadályozza ezt a folyamatot, legyen szeretetben tartva és továbbfejlesztve. Az egomban lévő összes energia, amely blokkolja a felemelkedési folyamatomat, legyen feljavítva vagy eltávolítva. Gyógyuljon vagy frissüljön minden olyan energia, amely gyógyulást vagy fejlesztést igényel. Minden kitagadott energia, amely elkezdhet reintegrálódni a pszichémben, kapjon engedélyt és támogatást, hogy ezt megtehesse. Ugyanezt a folyamatot alkalmazzuk a partnerem energetikai mezőire is.

 

Tisztuljon meg minden alacsonyabb frekvencia és energia az otthonunkban a szellem fényével. Otthonunk építményei tisztuljanak meg és záródjanak le ultraibolya tűzzel. Semlegesítsünk és tisztítsunk meg minden diszharmóniát és zavaró tényezőt, amely a terünkbe akar belépni. Otthonunk a Föld felemelkedő kristályrácsának legmagasabb fényében legyen megalapozva. Minden diszharmonikus energiát, amely otthonunk alatt van, semlegesítsenek és korrigáljanak a kristályrácson belül működő deviáns erők. Energiamezőnk a felemelkedő kristályrács legmagasabb fényében legyen megalapozva.

 

Törlődjön és tisztuljon meg a köztünk lévő ősi karma minden útvonala. Oldódjon fel minden korlátozó vagy káros megállapodás, szerződés, ígéret, fogadalom közöttünk az Akasha Feljegyzésekben. Minden diszharmonikus energiát engedjünk el fénnyel és szeretettel. Minden tanulás maradjon meg minden sérüléstől és traumától mentesen. Bocsássunk meg, engedjünk el és hozzunk egyensúlyba minden ősi karmát közöttünk.

 

Ahogy a köztünk lévő fény növekszik, minden, ami nem szeretet, ami minden egyes pillanatban felbukkan, legyen tanúja, elengedve és meggyógyítva. Minden olyan múltbéli tapasztalat ebben az életben, ami nem a legnagyobb szeretet, harmónia és támogatás, legyen elismerve, megtapasztalva és szeretettel elengedve. Töröljünk ki minden történetet, jelentést és hiedelmet, ami az ilyen tapasztalatokból ered, a Lélek Feljegyzéseinkből.

 

Minden családi mintát és dinamikát, amely a kapcsolatunkban próbál érvényesülni, ismerjünk el, lássuk meg és engedjük el szeretettel. Engedjünk el és gyógyítsunk meg minden fájdalmat, bántalmazást, sérülést vagy traumát a vérvonalunkon, ami ebben az isteni kapcsolatban a felszínre kerül. Ismerjük el és engedjük el a legmagasabb fénybe a vérvonalainkon belüli minden ősi korlátozó vagy bántó mintát, amely a kapcsolatunkban próbál kifejeződni. Tisztuljanak meg és álljanak helyre vérvonalaink a Föld felemelkedő kristályrácsán belül.

 

Minden olyan megállapodás, szerződés, ígéret vagy fogadalom, amelyet bármelyikünk tett, és amely arra törekszik, hogy újra diszharmóniát vagy fájdalmat teremtsen közöttünk, legyen visszavonva minden térben és időben. Minden elmén, minden testen, minden dimenzión, minden idővonalon keresztül. Minden régi történetet, jelentést, hiedelmet és azonosulást, ami régi mintákba szorít minket, vonjunk vissza a szent tűzbe.

 

Hívom a szeretet és az együttérzés angyalait, hogy tanúskodjanak mindarról, amiről tanúskodni kell közöttünk. Hívom a gyógyítás angyalait, hogy gyógyítsanak meg mindent, ami gyógyításra szorul közöttünk. Hívom az ultraibolya tűz angyalait, hogy tisztítsák meg mindazt, ami tisztításra szorul közöttünk. Hívom Felsőbb Énünket, a Vagyok Jelenlétünket és a legmagasabb szellemi fény csapatainkat, hogy hozzanak megoldást mindarra, ami a múltunk diszharmóniájával rezonál közöttünk.

 

Lelkem minden sebesült aspektusa kerüljön a fény szentélyébe gyógyulás és biztonság céljából. Kérem az őrző erőket, hogy segítsenek fenntartani a fény és a védelem legmagasabb integritását ebben a szentélyben. Szeretett társam pszichéjének minden sérült aspektusa kerüljön a fény külön szentélyébe gyógyulás és biztonság céljából. Kérem az őrző erőket, hogy segítsenek fenntartani a fény és a védelem legmagasabb integritását ebben a szentélyben.

 

Visszahívok minden fényt, amit ebben az életben elvesztettem. Kérem, hogy minden olyan lélekrészem, amely a 3D Mátrixban töltött időm alatt széttöredezett, kerüljön vissza a Vagyok Jelenlétemhez tisztítás, gyógyulás és újraintegráció céljából. Visszahívok minden fényt, amit szeretett társam elvesztett ebben az életben. Szeretett társam minden lélekrésze, amely a 3D Mátrixban eltöltött ideje alatt széttöredezett, térjen vissza a Vagyok Jelenlétébe tisztítás, gyógyulás és újraintegráció céljából.

 

Legyen a kapcsolatunk a Felemelkedő Krisztus-rács felemelkedő fényében tartva. A Krisztusi Tudatosság fénye tartson meg mindkettőnket. Ebben a fényben hívom Metatron arkangyalt, hogy tartsa meg a szeretetnek ezt a szent terét közöttünk. Legyen száműzve a szeretet és a kegyelmi, örömteli növekedés minden korlátja. (A szeretetnek nincsenek más korlátai vagy feltételei, csak azok, amelyeket elfogadunk).

 

Oldódjon fel és szűnjön meg a bőség, az öröm, a kapcsolat, az áramlás, a szabadság, a harmónia, a boldogság, a csodatudat és minden más fontos tulajdonság és érték, amely mindannyiunkat vezérel, minden korlátja. Támogassuk és szeressük egymást továbbra is ebben az életben és azon túl, hogy felszabadítsuk kiaknázatlan lélekfényünk és potenciálunk teljességét.

 

Szólítom Felsőbb Énünket, a Vagyok Jelenlétünket és a legmagasabb fényű lélekből álló csapatainkat, hogy terjesszék ki a köztünk lévő fényt és szeretetet ebben a jelen pillanatban. Szólítom Felsőbb Énünket, a Vagyok Jelenlétünket és a legmagasabb szellemi fényből álló csapatainkat, hogy terjesszék ki a szeretetet és a fényt a jövőbeli idővonalunkon belül erre a napra, hogy együtt járhassunk szeretetben, boldogságban, harmóniában, könnyedén és kegyelemmel."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page