top of page
Keresés

Magasabb Fény Rendelet: Negatív portálok/pecsétek, hamis fény és luciferi beavatkozások tisztítása

Steve Nobel által


Negatív portálok.....

A negatív nyílásokat negatív portáloknak is nevezik. Képzeld el egy pillanatra, hogy az energiameződ olyan, mint egy ház. A negatív portálok olyanok, mint az ablakok és ajtók, ahol a kilincs és a zár kívül van. Ez azt jelenti, hogy energiák és entitások léphetnek be a meződbe. Ez nem olyasmi, amit a Csillagmagoknak meg kellene engedniük.

 


Negatív pecsétek/implantátumok....

Lehetnek pecsétjeink vagy implantátumaink az energiamezőnkben, amelyek korlátozzák a megtapasztalható fény mennyiségét, és korlátozzák a felemelkedést és a felébredést is. Ez mind része a 3D-s játéknak, amelyben a sötétség áll szemben a fénnyel.

 

Hamis fénylények....

A hamis fénylények a fényből valónak tűnnek, de nem azok. Néhány spirituális tanítót, gyógyítót és csatornát hamis fénylények befolyásolnak a belső síkokon, akik vezetőknek vagy angyaloknak adják ki magukat, és így ők maguk is, általában akaratlanul, hamis fénylényekké válnak ebben a világban.

 

Luciferi erők....

A luciferi erők nem a fényt szolgálják. Ez pontosabb kifejezés, mint az illuminátusok. Ez egy sátáni csoport, amely a kormányok, a katonai-ipari komplexum, a vállalatok, a pénzügyi rendszerek mögött húzza a szálakat. Ezek az erők megtalálhatók ebben a világban és az alsóbb asztrális síkokon.

 

A csapatotok a Szellemben.

A Szellemi Csapatod magában foglalja a Felsőbb Énedet, a Monádikus Énedet (Felsőbb Lélek), minden segítőt, vezetőt, a fény mestereit, angyalokat és speciális csapatokat, mint például a felemelkedési csapatod, gyógyító csapatok, pszichikai sebészeti csapatok és így tovább. Felhívjuk a Szellemi csapatodat, hogy segítsen neked az energiád minden negatív nyílásának/portáljának tisztításában és lezárásában, valamint az energiád minden szakadásában, repedésében vagy porózus területén. Hogy segítsenek eltávolítani minden kapcsolódó megállapodást és programozást.

 

Arkangyalok és különleges angyalok.....

Ez a rendelet megidézi a Vízszintes Erősík Arkangyalait - Rapheal, Mihály, Gábriel és Uriel. Végül a teret a Függőleges Erősík  Arkangyalai - Metatron és Sandalphon - tartják.

 

Te szuverén vagy.....

Ne feledd, hogy szuverén vagy az energiádban. A te szavad a Törvény az Univerzumodban. Energiameződ szent és sérthetetlen! Ez a rendelet szuverén energiádat hívja segítségül, hogy száműzzön minden zavaró tényezőt.

 

Magyasabb Fény Rendelet:

Szólítom...

" Szólítom a Forrásenergiát. Szólítom a Felsőbb Énemet és a legmagasabb fényű és rezonanciájú Szellemi Csapatomat, hogy tanúi legyenek és aktiválják ezt a rendeletet. Szólítom Mihály arkangyalt és minden Mihállyal együtt dolgozó angyalt, hogy legyenek jelen e rendelet alatt. Szólítom Metatront és a Nagy Központi Nap összes arkangyalát, akik Metatronnal együtt dolgoznak, hogy legyenek jelen e rendelet alatt. Szólítom a Vízszintes és Függőleges Erősík összes Arkangyalát. Szólítom az összes Elohimot és Szeráfot. Ultraibolya tűzangyalokat. Zéró Pont mező angyalokat. Biztonsági Erőtér angyalokat.

 

Szólítom a Felsőbb Énemet, a Vagyok Jelenlétemet, valamint az Univerzumban lévő összes Angyali segítséget és a Csillagtestvérek támogatását, hogy segítsenek nekem ebben a döntésben....."

 

Szólítom és megidézem a Felemelkedési Rácsot, a Krisztustudatosságot és minden felemelkedett lényt a rácson belül. Szólítom és megidézem Gaia Kristályrácsát, hogy segítsen és támogasson ebben a folyamatban. És minden felemelkedett lényt a rácson belül

 

Ultraibolya Tűz Angyalok...

Az ultraibolya tűz angyalok hármas ultraibolya tűzpajzsot hoznak létre az energiamezőm körül. Ezen a pajzson belül hívom a Zéró Pont Mező angyalait, hogy hozzanak létre egy zéró pont energiából álló mezőt, hogy eltávolítsanak minden, az energiamezőmből eredő interferenciát.

 

Szellem, engedj el minden blokkoló megállapodást, amely a korlátozás vagy interferencia bármilyen formájához kapcsolódik, beleértve a negatív portálok vagy hamis fénylények beengedését a személyes valóságomba, a személyes terembe. Akár ebben az inkarnációban, akár bármely más inkarnációban, vagy a vérvonalakon keresztül keletkeztek ezek.

 

Akasha feljegyzések...

Felsőbb Énem és az Univerzális Támogatás kérlek, töröljetek és semmisítsetek meg az Akasha Feljegyzéseimből és minden időben és térben minden olyan megállapodást, ígéretet, fogadalmat és szerződést, amelyek lehetővé tettek bármilyen ilyen interferenciát. Semmisítsetek meg minden olyan kapcsolódó rejtett megállapodást vagy programozást, amely arra törekedne, hogy visszaállítsa a portálokat/nyílásokat. Tegyétek ezt minden elmén, minden testen, minden dimenzión, minden inkarnáción és valóságon keresztül.

 

Negatív portálok...

Szellem, tisztíts meg és zárd le az összes negatív portált, nyílást, belépési pontot, negatív örvényt vagy féregjáratot. Beleértve minden hamis fénynyílást és portált. Azokat, amelyek fénynek tűnnek, de nem azok. Tisztítsd meg és töltsd meg fénnyel az összes mérgező áramlást, amely hozzájárul bármely negatív nyíláshoz. Zárj le minden szakadást, repedést és lyukat az energiamezőmben. Tisztíts és távolíts el minden programozást, ami bármilyen negatív nyíláshoz kapcsolódik. Beleértve minden olyan programozást, amely arra törekszik, hogy újra létrehozzon bármilyen negatív megnyílást. Tedd ezt minden térben és időben, minden dimenzióban és idővonalon.

 

Hamis Fénylények...

Szellem, távolíts el a testemből, az energiamezőmből és a valóságomból minden hamis fénylényt és a hozzá kapcsolódó programozást. Minden hamis fényangyalt, vezetőt, tanítót, mentort, gyógyítót. Minden hamis fény csoportot. Beleértve minden hamis fény vallási szervezetet. Távolíts el minden hamis fényenergiát a mezőmből. Távolíts el és helyettesíts minden zavaró tényezőt a Krisztus-rács arany fényével.

 

Szellem, távolíts el a testemből és az energiamezőmből minden zsinórt, szálat és csápot, ami démoni vagy sátáni energiákhoz vagy entitásokhoz, sötét földönkívüli csoportokhoz, sátáni és luciferi csoportokhoz, bukott angyalokhoz köt, minden kapcsolódó programozással és gondolatformával együtt. Törölj távolíts el és helyettesíts minden interferenciát a Krisztusi Háló arany fényével.

 

Alacsonyabb rezgésű entitások...

Szellem, távolíts el minden olyan testetlent, entitást, alacsonyabb asztrális energiát, lélektöredéket, ami nem hozzám tartozik és vidd őket a fénybe szeretettel az Istenforrás ereje által. Törölj el minden kapcsolódó energetikai gondolatformát, történetet, hitrendszert, tudatalatti üzenetet, ami alacsonyabb rezgésű. Törölj távolíts el és helyettesíts minden zavaró tényezőt a Krisztusi rács arany fényével.

 

Blokkoló energiák...

Szellem, távolítsd el a testemből és az energetikai mezőmből: Minden blokkoló lemezt, rudat és pecsétet a testben, mindent, ami megosztottságot teremt a Szellem és az anyag, a szív és az elme között, mindent, ami negatívan befolyásolja a szexuális energiámat, befolyásolja az érzelmi kifejezésemet. Minden blokkoló lemez, rúd és pecsét, amely korlátozza spirituális felébredésemet, felemelkedési utamat, kristályos fénytestem megjelenését, a fény és rezgés kiterjedését a valóságomban. Távolíts el minden lemezt, rudat és pecsétet, ami a 3D mátrixhoz kapcsolódik, minden csakrapecsétet, minden karmikus pecsétet, minden pecsétet, ami korlátozza a DNS-emet, minden vallási alapú pecsétet, beleértve a keresztre feszítés pecsétjeit, minden sötét földönkívüliek által tervezett pecsétet, sötét Orion pecséteket, sátáni vagy démoni pecséteket, minden hamis fény pecsétet. Törölj távolíts el és helyettesíts minden interferenciát a Kristályos Föld Rács gyémántfehér fényével.

 

Negatív programozás...

Szellem, távolíts el minden olyan interferenciát és programozást, ami a dualitás játékát fenntartja. Törölj minden mesterséges intelligencia eszközt vagy implantátumot. Távolíts el minden illuminátus és hüllő eszközt vagy implantátumot, katonai Szürke Idegen eszközöket vagy implantátumokat, energia ragadozó eszközöket vagy implantátumokat, betakarító eszközöket vagy implantátumokat, trauma eszközöket vagy implantátumokat, függőségi eszközöket vagy implantátumokat, kibernetikai eszközöket vagy implantátumokat. Szellem, távolíts el minden negatív eszközt vagy implantátumot a fizikai testből és az energiamezőkből. Törölj távolíts el és helyettesíts minden interferenciát a Krisztus-rács arany fényével.

 

Neurális hálózatok...

Szellem, tisztítsd meg az összes neurális agyi hálózatot. Távolíts el minden agytörzsi implantátumot, tobozmirigy és agyalapi mirigy implantátumot, szem implantátumot. Távolíts el minden agykontroll implantátumot. Tisztítsd meg az összes idegen mesterséges intelligencia implantátumot. Távolíts el minden negatív megszállót és kötődést az idegi hálózataimban, a meridiánokban és minden finomtestben. Mindezt alakítsd át isteni szeretetté. Minden eszköz vagy implantátum kerüljön eltávolításra a csakrákból minden szinten és dimenzión keresztül. Törölj távolíts el és helyettesíts minden interferenciát a Kristályos Föld Rácsból származó gyémánt fehér fénnyel.

 

Szellem, távolíts el minden olyan eszközt vagy implantátumot, amely megakadályozza a pránikus és más magasabb energiák áramlását a függőleges csatornán. Távolíts el minden multidimenzionális implantátumot, bármit, ami negatívan befolyásolja a legmagasabb felemelkedési idővonalat. Törölj minden holografikus beillesztést. Távolíts el minden álcázott vagy rejtett implantátumot. Távolíts el mindent, ami negatívan befolyásolja a test halandóságát. Törölj távolíts el és helyettesíts minden interferenciát a Krisztus-rács arany fényével.

 

Szexuális implantátumok...

Szellem, távolíts el minden szexuális implantátumot, nemző implantátumot, prosztata/G-pont implantátumot', genitális dugókat, MK ultra-implantátumokat, pedofília implantátumokat. Törölj minden kapcsolódó programozást, amely a szexuális energiával való visszaéléssel, asztrális támadással vagy a genetikai kísérletek bármely formájával kapcsolatos. Tisztíts távolíts el és semlegesíts minden ilyen interferenciát. Törölj távolíts el és helyettesíts minden interferenciát a Kristályos Föld Rácsból származó gyémántfehér fénnyel.

 

Szellem, távolíts el minden chipet, nyomkövető eszközt vagy jelzőberendezést, amelyet alacsonyabb asztrális és alacsonyabb galaktikus lények helyeztek el. Távolíts el minden lemúriai, atlantiszi, orioni háborús címkét. Távolíts el minden olyan címkét, amely a Csillagmagokat az asztrális síkok alacsonyabb erői számára felfedi. Távolíts el és helyettesíts minden interferenciát gyémántfehér fénnyel a Kristályos Föld Rácsból.

 

Ego programozás...

Szellem, tisztíts és távolíts el minden negatív programot, ami bármilyen pecséthez vagy implantátumhoz kapcsolódik. Törölj minden kapcsolódó szorongást, hibáztatást, társfüggőséget, kognitív disszonanciát, zavarodottságot, sóvárgást, kétségbeesést, szétválasztást, erőtlenséget, drámát, félelmet, bűntudatot, tehetetlenséget, elszigeteltséget, gátlást, letargiát, félreérthető kommunikációt, félrevezetést, félretájékoztatást, akadályozást, üldözést, korlátozást, szégyent, elnyomást, traumát, zűrzavart, áldozattudatot, visszahúzódást és visszatartást. Törölj távolíts el és helyettesíts minden zavaró tényezőt a Krisztus-rács arany fényével.

 

Szellem, tisztíts meg és távolíts el minden olyan lenyomatot, amely az egómat megköti: Áldozatnak, sebesültnek, megbántottnak, sérültnek, elárultnak, üresnek, harcban állónak, küzdőnek, fenyegetettnek, mártírként reagálónak, megmentésre szorulónak, áldozatnak, másoknál kisebbnek vagy nagyobbnak érzem magam.

 

Szellem, kapcsolj le és távolíts el véglegesen minden alacsony frekvenciájú hálózatról, MI hálózatról, sötét földönkívüli hálózatról, amelyek zavarják a felemelkedési folyamatomat. Tisztítsd meg az összes sötét földönkívüli mágneses mezőt, amely az auramezőmbe hatol. Törölj távolíts el és helyettesíts minden interferenciát a Kristályos Föld rács gyémántfehér fényével.

 

Energetikai torzulások...

Szellem, tisztíts meg minden interferenciát és torzulást az energiamezőmben. Bármi, ami az energiámat zavarja, elszívja, begyűjti vagy kiszipolyozza. Kérlek, tedd ezt minden elmén, minden dimenzión, minden inkarnáción és valóságon keresztül.

 

Szellem, kérem a teljes Karmikus Tisztítást minden felesleges vagy indokolatlan karmától, ami eltávolítható az Akasha Lelki feljegyzéseimből, tisztítsd meg minden téren és időn keresztül, lényem minden dimenziójában. Helyettesítsd a Krisztusi rácsból származó Aranyfénnyel.

 

Csillagmag-mágus vagyok...

Szellem, aktiváld a teljes potenciálomat, mint Csillagmag-mágus, mint Csillagmag-alkímista. Minden alacsonyabb energia átalakítója. Szellem, aktiváld agyközpontjaim, idegpályáim, energiaközpontjaim és minden energetikai pályám teljes potenciálját. Aktiváld a lélek ajándékaim és tulajdonságaim teljes potenciálját, amelyek most már készen állnak arra, hogy ebben az életben működésbe lépjenek.

 

Szellem, helyezz körém egy gyógyító kristályos energiamezőt, hogy ez a munka a befejezésig folytatódhasson. Engedd meg ennek a mezőnek, hogy az aurámat fénnyel zárja le. Egyensúlyozd és integráld ezt a munkát a legmagasabb pozitív végeredmény érdekében. Engedd meg ennek a mezőnek, hogy megerősítse a kapcsolatomat a Szellemmel, a Felsőbb Énemmel, a vezetőkkel, a segítőkkel és a Szellemi csapattal.

 

Szólítom...

Szólítom a Felsőbb Énemet, Monádikus Énemet, Szellemi Csapatomat, a Vízszintes és Függőleges Erősíkok összes Arkangyalát, minden Elohimot és Szeráfot, Ultraibolya Tűz Angyalokat. A Zérópont mező angyalait és a Biztonsági Erőtér Angyalait, hogy erősítsék fel a maximális intenzitással ezt a tisztulási rendeletet, hogy én itt járhassak ebben a felemelkedő 3D világban minden beavatkozástól mentesen. Tedd ezt a szeretet és a fény kozmikus törvényeivel összhangban, mindenki maximális hasznára. És ez így van.

 

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page