top of page
Keresés

Magasabb Fény Rendelet: Az érzelmi test tisztítása, megtisztítása és gyógyítása

Steve Nobel által


Magasabb Fény Rendeletek...

Ezek az Univerzumnak szóló szándéknyilatkozatok vagy nyilatkozatok. Az ima egy nagyon koncentrált formájának tekinthetők, bár itt nem egy ismeretlen istenséghez intézzük őket, akiről valamilyen vallásos szövegben beszélnek. Ezek az Univerzális Intelligenciához intézett nyilatkozatok vagy imák. Istenhez/Istennőhöz szólnak, Minden Ami Van, a Szellemben lévő Csapataitokhoz, beleértve a Felsőbb Lelketeket, Felsőbb Éneteket és az összes segítő arkangyalt és fénylényt.


Ezt a szöveget úgy tervezték...

Hogy eltávolítson minden energetikai és pszichikai megállapodást, blokkot, mérgező kötődést vagy összefonódást, kristályosodott/fagyott érzelmeket, zavarokat, töredezettséget, lenyomatokat és interferenciát ebből az életből, más életekből és a vérvonalakból, amelyek negatívan befolyásolják az érzelmi testedet.



Az univerzális segítség behívása...

Szólítom az Istent/Istennőt, a Mindent Ami Van-t. Szólítom a Felsőbb Lelkemet, a Felsőbb Énemet és a legmagasabb fényű és rezonanciájú Szellemi Csapatot, hogy tanúi, segítői és aktiválói legyenek ennek a rendeletnek. Szólítom a Csillagtestvéreimet és Nővéreimet az Univerzumban, hogy segítsenek nekem ebben a rendeletben. Szólítom a Test Elemi lényemet, hogy legyen jelen e rendelet alatt. Szólítom Gábriel arkangyalt és minden Gábriellel együtt dolgozó angyalt. Szólítom Metatront és a Nagy Központi Nap minden angyalát, aki Metatronnal együtt dolgozik, hogy legyenek jelen e rendelet alatt. Megidézem a Krisztus-rácsot és a rácson belüli összes felemelkedett lényt, hogy segítsenek nekem ebben a rendeletben.

Megidézem a Három Nap arkangyalát, a Szíriusz Nagy Központi Napjának arkangyalait, a Plejádok Központi Napjának arkangyalait és a helyi Napunk arkangyalait. Megidézem a Vízszintes és Függőleges Erősíkok összes Arkangyalát. Szólítom az összes Elohimot és Szeráfot. Ibolya és ultraibolya tűzangyalokat. Szólítom a szent geometriával dolgozó angyalokat.

Szólítom és megidézem Gaia Kristályrácsát, hogy segítsen és támogasson ebben a folyamatban. Különösen a víz elemmel dolgozó angyalokat. Valamint minden más angyali lényt a rácson belül, aki segíteni kíván.

Szólítom az Ibolya és Ultraibolya tűz angyalokat és a Három Nap Arkangyalait, hogy hozzanak létre egy hármas angyali tűzpajzsot az egész auramezőm körül. E pajzs köré egy ezüst-rózsaszín 64-pontos kristályos csillagtetraédert hívok, hogy megvédje mezőmet e rendelet alatt.

 

A Fény Vízesés megidézése...

Kedves Szellem, most egy tisztító kristályos ibolya és ultraibolya fény vízesés elindítását kérem, hogy áramoljon le az energiamezőmön és különösen az érzelmi testemen keresztül.

Szellem, azt kérem, hogy ezt egy tisztító kristályos gyémántfehér fény vízesése kövesse az energiamezőmön és az érzelmi testemen keresztül.

Szellem, kérem, hogy ezt egy tisztító arany fény vízesése kövesse az energiamezőmön és az érzelmi testemen keresztül. Kérem, hogy ez a lila-fehér-arany fény vízesés folytatódjon a rendelet teljes időtartama alatt.

 

Emberi és bolygó katasztrófák tisztítása...

Szellem, tisztíts meg és engedj el minden olyan traumát, ami az érzelmi testemet érinti a bolygón történt nagy eseményekből, mint Lemuria elsüllyedése, Atlantisz pusztulása, bármilyen más nagy emberi katasztrófa, mint például nagy háborúk, egy birodalom összeomlása, népirtás, valamint bármilyen természeti katasztrófa, ami nagy pusztítással járt és hatással volt az érzelmi testemre. Tisztítsd meg az érzelmi testet minden múltbeli, jelenlegi, párhuzamos és jövőbeli bolygó katasztrófától, amely negatívan befolyásol engem most.

 

A vízelemek tisztítása...

Szellem, tisztíts és engedj el minden olyan traumát, ami a vízi elementálokkal, az óceánokkal, tengerekkel, tavakkal és folyókkal kapcsolatos, és hatással van az érzelmi testemre. Tisztíts és engedj el mindenféle geopatikus stresszt az érzelmi testemből.

 

A holdi interferencia feloldása...

Szellem, tisztítsd meg és engedd el a Hold minden negatív befolyását az érzelmi testemben. Engedj el minden alacsonyabb asztrális szálat, amely a holdi tevékenységhez kapcsolódik.

 

A háború lenyomatainak tisztítása...

Szellem, tisztítsd meg és oldd fel az érzelmi testemet a háború minden lenyomatától, beleértve a bántalmazás, veszteség, erőszak és bánat minden formáját, ami nem hozzám tartozik és nem engem szolgál. Tisztítsd meg és szabadítsd meg érzelmi testemet a vallási dogmák minden olyan lenyomatától, amelyek akadályozzák érzelmi szuverenitásomat. Végezd el ezt a tisztítást a vérvonalakból származó összes energián keresztül.

 

Megállapodások megsemmisítése...

Szellem, tisztíts meg és semmisíts meg minden olyan megállapodást vagy bármilyen ígéretet vagy engedélyt, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen mérgező kötődések az érzelmi testembe kerüljenek. Lemondok minden olyan megállapodásról minden térben és időben, amely akadályozza a szuverenitásomat. Tisztázok és megsemmisítek minden olyan megállapodást, ígéretet vagy engedélyt, amely lehetővé teszi bármely lénynek, csoportnak vagy szervezetnek, hogy elszívja vagy bármilyen módon elvegye az érzelmi energiámat. Tisztázok és elengedek minden energetikai vámpírt és minden ehhez fűződő kapcsolatot a teremből.

 

Toxikus kötődések tisztázása...

A szellem tisztázzon és engedjen el minden zsinórt, köteléket, fonalat, horgot, csápot és bármilyen más mérgező kötődést bármilyen lényhez, csoporthoz, szervezethez, kormányzati szervhez, helyhez vagy helyzethez. Akár ebben az életben, akár bármely más életben keletkeztek.

 

Blokkoló pszichikai struktúrák felszabadítása...

Szellem, tisztíts meg és engedj el minden blokkoló pszichikai struktúrát az érzelmi testemben vagy az érzelmi testem körül, beleértve minden olyan implantátumot, amely zavarja az érzelmi testem természetes áramlását és rezonanciáját.

Szellem, tisztíts meg és engedj el minden olyan zavart vagy töredezettséget az érzelmi testemben, amely az ebben az életben történt szexuális visszaélésekkel kapcsolatos, vagy más életekből származik, és még mindig hatással van rám.

 

A szakrális terület tisztítása...

Szellem, tisztíts és engedj el minden energiát a szakrális és reproduktív rendszeremben, amely bármilyen szexuális találkozással vagy érzelmileg terhelt intim kapcsolathoz fűződik.

 

A nőiség felszabadítása...

Szellem, tisztíts és engedj el minden olyan negatív programozást, amely a női érzelmi, intuitív, archetipikus energiámmal kapcsolatos, és amely blokkolja, elnyomja vagy eltorzítja az érzelmi testemet.

 

Kapcsolatok felszabadítása...

Szellem, tisztíts és engedj el minden olyan érzelmi energiát, ami nem hozzám tartozik a múltbeli barátságokból, munkakapcsolatokból és vérségi kapcsolatokból. Távolíts el minden olyan energetikai struktúrát, amely társfüggő kapcsolatba zár engem bármely más lénnyel, csoporttal, szervezettel, kormányzati szervvel.

 

Régi lenyomatok elengedése...

Szellem, tisztíts és engedj el minden olyan lenyomatot az érzelmi testemben, amely régi sérülésekből, sebekből, felzaklatásokból, igazságtalanságokból származik, amelyek nem gyógyultak be vagy nem oldódtak fel. Szabadítsd meg érzelmi testemet a krónikus stressztől és minden olyan tényezőtől, amely krónikus stresszt okoz. Tisztítsd meg a mezőmben kikristályosodott és megrekedt érzelmek negatív hatásától, mint például a szorongás, düh, félelem, aggodalom, szomorúság és szégyen.

 

A fizikai gyógyítása...

Szellem, tisztíts és engedj el minden megrekedt érzelmi energiát a fizikai testemben, a csontjaimban, különösen a gerincemben, a véremben, a mirigyeimben, különösen a tobozmirigyben és a pajzsmirigyben, minden szervemben, az idegrendszeremben, a nyirokrendszeremben, az emésztőrendszeremben, az immunrendszeremben, a húgyúti rendszeremben, minden rendszerben, minden izomzatban. Tisztíts meg minden elakadt energiát egészen a sejtekig.

 

A belső gyermek gyógyítása...

Szellem, tisztítsd, gyógyítsd és fejleszd az érzelmi testemhez kapcsolódó belső gyermeki aspektusokat. Tisztítsd, gyógyítsd és fejleszd az érzelmi testemhez kapcsolódó belső kamasz aspektusokat. Tisztítsd, gyógyítsd és fejleszd az érzelmi testemhez kapcsolódó belső fiatal felnőtt aspektusokat.

 

Lélek visszahívása...

Hívd vissza, tisztíts és gyógyíts meg minden olyan fényt, amely bármilyen kihívás vagy trauma miatt töredezett ki az érzelmi testemből. Gyűjtsd össze a töredékeket, és küldd el a Gyógyítás Templomába, hogy szükség szerint visszatérhessenek és újra integrálódhassanak az érzelmi testembe. Ezáltal segíts visszanyerni a fényem és az életerőm teljességét lényem minden idejében, terében és szintjén. Szellem, tisztíts ki és engedj el minden összefonódást az érzelmi testem és a mentális testem között. Tisztíts ki és frissíts minden olyan hitet, amely korlátozza érzelmi kifejezésem teljes spektrumát. Tisztíts meg minden olyan hiedelmet, hogy egy adott érzelem rossz vagy akár gonosz. Tisztíts ki és frissíts minden olyan hiedelmet, amely szerint egy adott érzelmet el kell kerülni, és soha nem szabad kifejezni.

 

A hiedelmek frissítése...

Frissíts minden korlátozó hiedelmet, amit létrehoztam vagy magammal vittem ebbe az életbe a kedvesség, tisztelet, együttérzés, szeretet, érzelmi támogatás és boldogság megérdemlésével kapcsolatban. Minden olyan hiedelem, amely szerint meg kell dolgoznom a szeretetért vagy a boldogságért. Minden olyan hiedelem, amely elhagyatottságot, elutasítást, fájdalmat, önbüntetést vagy bármilyen szenvedést generál.

 

Pajzs és védelem...

Szellem, tisztítsd, árnyékold és védd meg az érzelmi testemet minden pszichikai támadástól, átoktól, varázslattól vagy a fekete mágia egyéb formáitól, amelyek bármilyen lénytől, csoporttól, szervezettől származnak.

 

Torzulások tisztítása...

Szellem, tisztíts meg és engedj el mindent, ami blokkolni, zavarni vagy torzítani próbálja szuverén energiámat. Tisztíts meg minden torzulást a mezőmben, távolíts el minden tompított színt, hogy megtapasztalhassam érzelmi aurám valódi formáját, természetes színét és legmagasabb áramlását és vitalitását. Állítsd vissza az érzelmi testemet, hogy harmóniában és összhangban működjön az aurám minden más rétegével.

Szellem, zárd le érzelmi testemet, hogy mentes maradjak minden nem kívánt behatolástól és érzelmi energiám elszívásától. Tedd ezt úgy, hogy megakadályozd a további nem kívánt behatolásokat.

 

Befejezés...

Szellem, fejezd be ennek a rendeletnek minden egyes aspektusát és minden egymással összefüggő aspektusát 100%-ban, az Akasha Feljegyzéseim minden rétegén és szintjén keresztül, minden térben és időben, minden idősíkon, életidőben, lényem minden szintjén.

Szellem, állítsd vissza érzelmi testemet a föld és víz elemekkel való folyamatos harmónia állapotába.

Szellem, arra kérlek, hogy erősítsd fel ezt a rendeletet a tisztítás, tisztulás, elengedés, javítás, helyreállítás maximális intenzitására, ahogyan szükséges, hogy szabadon és tisztán járhassak itt ebben a felemelkedő világban minden sűrű energiától és zavaró körülménytől mentesen.

Szellem, köszönöm a tisztítás eme áldását. Arra kérlek, hogy ezt a rendeletet az energiamezőmön és érzelmi testemen keresztül az ibolya-fehér-arany fény intenzívebb vízesésével fejezd be.

 

A pszichikai védelem fenntartása...

Szellem, tartsd fenn az angyali tűz hármas pajzsát és a 64 pontos ezüst-rózsaszín csillag kristályos tetraédert az egész auramezőm körül, amíg szükséges, amíg a rendelet 100%-ban be nem fejeződik. 

Szellem, tedd mindezt a szeretet és a fény kozmikus törvényeivel összhangban, hogy minden érintettnek a legnagyobb hasznára váljon.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page