top of page
Keresés

Magasabb Fény Rendelet: A szorongás és a félelem semlegesítése. Bátorság és erő megidézése

Steve Nobel által

 

A Magasabb Fény Rendeletek az Univerzumnak szóló nyilatkozatok vagy szándéknyilatkozatok. Az ima egy nagyon koncentrált formájának tekinthetők. Ezek az Univerzális Intelligenciához intézett nyilatkozatok vagy imák. Istenhez/Istennőhöz, Minden Ami Van-hoz, a Szellemi Csapataitokhoz intézitek, beleértve a Felsőbb Lelketeket, Felsőbb Éneteket és minden segítő arkangyalt és fénylényt.

 


Felhívom Én Vagyok Jelenlétemet, Felsőbb Énemet és a legmagasabb fényű és rezonanciájú szellemi csapatomat, hogy tanúsítsák, támogassák és aktiválják ezt a rendeletet. Kedves csapat a legmagasabb fény és rezonancia szellemében. Hívom Mihály arkangyalt, Metatron arkangyalt, a Felsőbb Énemet, a Vagyok Jelenlétemet és a legmagasabb fényű szellemi csapatomat, hogy megtisztítsák  az összes energetikai útvonalat és energiaközpontot a lényemben és a valóságomban. Csak olyan pozitív orientációjú lényekkel, csoportokkal és kollektív energiákkal kapcsoljatok össze, amelyek segíthetnek nekem e rendelet aktiválásában. Szabadítsatok meg minden olyan nem pozitív orientációjú lénytől, csoporttól és kollektív energiától, amely megpróbálja megzavarni vagy gátolni a fényemet, a bátorságomat és az erőmet. Szakítsátok meg a rezonanciát minden nem hasznos energiával és lénnyel.

 

Kedves csapat a legmagasabb fény és rezonancia Szellemében. Tisztítsatok meg és oldjatok fel minden olyan korlátozó történetet, hiedelmet, gondolatot, perspektívát ebből az életből, amelyek bármilyen módon szorongást vagy félelmet generálnak a lényemben. Töröljetek minden kondicionálást és programozást ebből a jelenlegi életből. Töröljetek minden olyan lenyomatot az oktatási rendszerből, amely szorongást vagy félelmet generál. Töröljétek a tehetetlenség, reménytelenség, erőtlenség, áldozattá válás, mártíromság, minden szorongás vagy félelem lenyomatát, amely a társaimtól és bármely tekintélyelvű személytől származik, beleértve a szüleimet is. Töröljetek el minden olyan történetet vagy hiedelmet, amely tehetetlenséget, reménytelenséget, erőtlenséget, áldozattá válást, mártíromságot, szorongást vagy félelmet generálnak.

 

Kedves csapat a legmagasabb fény és rezonancia Szellemében. Tisztítsatok meg és oldjatok fel minden tehetetlenséget, reménytelenséget, erőtlenséget, áldozattá válást, mártíromság programozást, szorongást vagy félelmet a kollektív tudatosságból ebben az életben, és minden olyan energiát, amely a hit, a szeretet, a belső erő és a bátorság szintje alatt rezeg. Tisztítsatok meg minden olyan energiát lényem minden rétegéből, amely gátolni vagy akadályozni próbálja a hatalmamat és szuverenitásomat, valamint a legmagasabb igazságom kifejezését ebben az életben.

 

Kedves csapat a legmagasabb fény és rezonancia Szellemében. Tisztítsatok meg minden szorongást vagy félelmet a valódi énem kifejezésével kapcsolatban. Száműzzetek és semlegesítsetek minden szorongást vagy félelmet, ami azzal kapcsolatos, hogy túlságosan másnak, túl furcsának vagy túlságosan különcnek tűnök a hagyományos 3D-s életet élőkhöz képest. Tisztítsatok meg minden aggodalmat vagy félelmet, ami azzal kapcsolatos, hogy túlságosan is kívülálló vagyok, túlságosan is megelőzöm a koromat. Engedjek el minden olyan társadalmi, vallási, politikai, családi/genetikai programozást, amely akadályoz abban, hogy az életemet éljem és kifejezzem az igazságomat.

 

Kedves csapat a legmagasabb fény és rezonancia Szellemében. Adjátok meg nekem az erőt, hogy a képzelőerőmet és minden belső érzékszervemet úgy használjam, hogy jobban rá tudjak hangolódni azokra az ötletekre és koncepciókra, amelyek kíváncsiságot, kreativitást, inspirációt, örömöt, csodálatot és örömöt generálnak a bennem és az univerzumban rejlő mágikus erőben.

 

Kedves csapat a legmagasabb fény és rezonancia Szellemében. Tisztítsatok meg minden ellenálló aspektust az egómban/személyiségemben, a tudatalattimban/tudattalan elmémben, amely kritikus, szorongó, ítélkező vagy félelmetes az életem bármely aspektusával kapcsolatban, talán egy spirituális út követése, egy kreatív út követése, az egyedi utam követése, az, ahogyan az esszenciális lényemet kifejezem, vagy bármely más aspektus.

 

Kedves csapat a legmagasabb fény és rezonancia Szellemében. Kapcsoljatok össze engem az Egyetemes tudatosság mezejének minden olyan segítő lényével és erejével, akik hajlandóak és képesek növelni a békémet, tisztaságomat, erőmet és bátorságomat a hozzájuk tartozó számtalan forma bármelyikében. Olyan erőkkel, amelyek segítenek kilépni a komfortzónámból. Hogy szükség szerint erőteljes lépéseket tegyek. Hogy tudjam, hogy minden egyes lépéssel, amit megteszek, növelem az erőmet, hogy értelmesen megváltoztassam az életemet.

 

Adják meg nekem azt az érzést és tudást, hogy 100%-ban rendben van és szükséges, hogy magabiztosan és bátran lépjek előre. A tudást és bölcsességet, hogy nyitott vagyok arra, hogy segítséget, útmutatást, erőt, szeretetet és támogatást kapjak sok oldalról, mind ebben az anyagi világban, mind a szellem láthatatlan világaiból. Hogy képes vagyok erőt és hatalmat meríteni a Forrásenergiából. Hogy felerősíthessem azt az érzést és tudást, hogy az életemnek van értelme és célja, hogy az életem egy merész, mágikus kaland a tudatosságban.

 

Kedves csapat a legmagasabb fény és rezonancia Szellemében. Legyetek tanúi ennek a szándékrendeletnek. Hogy én egy többdimenziós lény vagyok, aki nagy erővel és találékonysággal rendelkezem. Életem alapkörülményeit a növekedéshez választottam. Voltak kihívások. Voltak leckék. Mindenekelőtt elszenvedtem. Megtanultam semlegesíteni a félelmet, túllépni minden szorongáson, minden aggodalmon. Most már készen állok és hajlandó vagyok felfedezni az összes lehetőséget, amely a félelem és a kétségek mögött lakozik. Ezek a lehetőségek határtalanok, ahogy én is határtalan vagyok. Számos erőforrást aktiválok, amelyek az aggodalmon, kétségen és félelmen túl léteznek. Megállíthatatlan vagyok. Bátor vagyok. Képes vagyok, hajlandó vagyok, erős vagyok. Megvan bennem az akarat és a fegyelem, hogy megtegyek és elérjek bármit, amit a szívem diktál. Minden helyzetben a legmagasabb eredményre törekszem. Megoldásokra összpontosítok. Csak arra összpontosítok, ami felemeli a lelkemet. 100%-ban tudatában vagyok annak, hogy van egy magasabb erő, amely rajtam keresztül cselekszik. Olyan erők vesznek körül, amelyek szeretnek és védelmeznek engem. Bátorsággal, elszántsággal és belső erővel cselekszem. Az életemben isteni rend van kialakítva és fenntartva.

 

Kedves csapat a legmagasabb fény és rezonancia Szellemében. Tágítsátok ki a képességemet, hogy fényt és erőt generáljak és tároljak a napfonat csakrámban. Engedjétek meg, hogy ez a fényközpont egy mini Nappá nőjön. Engedjétek, hogy ennek a napnak a sugarai átsugározzanak az egész mezőmbe és a valóságomba. Száműzve minden alacsonyabb frekvenciát. Érintsek meg és emeljek fel mindenkit, akivel találkozom, aki nyitott arra, hogy befogadja ezt a fényt.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page