top of page
Keresés

Magasabb Fény Rendelet: A Fényhez való mindennapi igazodás

Steve Nobel által

 

Ez a rendelet úgy lett megtervezve, hogy minden reggel elvégezd, hogy a napodat a legnagyobb könnyedséggel, kegyelemmel, áramlással és lehetőséggel hangold össze.

Felhívom a Vagyok Jelenlétemet, a 6-12. dimenzióból származó Felsőbb Énjeimet és a legmagasabb fényű és rezonanciájú Szellemi Csapatomat, hogy tanúi, támogatói és aktiválói legyenek ennek a rendeletnek.

 


Szólítom a Vízszintes Sík Arkangyalait, a keleti Ráfáelt, a déli Mikháelt, a nyugati Gábrielt és az északi Urielt, hogy legyenek tanúi ennek a rendeletnek.  Szólítom a Függőleges Sík Arkangyalait, Metatront és Sandalphont, hogy legyenek tanúi ennek a rendeletnek. Szólítom a felemelkedési folyamatban segédkező minden pozitívan orientált Csillagfajt, hogy legyenek tanúi ennek a rendeletnek. Szólítom a felemelkedett lények Smaragd Rendjét, hogy legyenek tanúi ennek a rendeletnek.

 

Nyilatkozat....

Kijelentem, hogy többdimenziós lény vagyok, Csillagmag mágus, Csillagmag alkimista, kalandor, a tudatosság úttörője. Megtapasztaltam sok magasabb dimenzió fényét. Az Univerzum gyermeke vagyok, azért vagyok itt, mert úgy döntöttem, hogy az igazságot szolgálom. Az Egy szolgája vagyok, az Egy ereje sugárzik lényem magján keresztül.

 

A Legmagasabb Fény és Rezonancia Szellemében szólítom a Csapatomat, beleértve minden Felsőbb Énemet az 5. dimenziótól a 12. dimenzióig. Szólítom a Felsőbb lelkemet és minden segítőt, vezetőt, angyalt, arkangyalt, pozitívan orientált Csillagfajt és minden speciális csapatot, akik velem dolgoznak a Szellemben.

 

Ezt a kapcsolatot a kegyelemnek és a legmagasabb tisztulásomnak és a Forrásenergiával való összehangolódásomnak ajánlom.

 

Kérem az összes alacsonyabb frekvenciájú energia, interferencia, minden negatív megállapodás tisztítását, ami a fény ellen dolgozik, amit minden egyénnel, csoporttal és szervezettel kötöttem minden térben és időben, inkarnációban, idővonalon és dimenzióban.

 

Kérem, hogy tisztuljon meg minden vérségi, családi, ősi, más életbeli és jelenlegi életbeli interferencia. Minden vallási és spirituális csoportoktól, spirituális tanítóktól származó interferencia minden térben és időben.

 

Kérem a lelkem minden rétegének és szintjének, valamint a fényem anyagba/testbe való leszállására vonatkozó minden programozásának a megtisztítását.

 

Portálok/nyílások/szakadások...

Kedves Szellemi Csapat, tisztítsatok, zárjatok és pecsételjetek le minden negatív nyílást, portált, szakadást/repedést az energiamezőmben. Tisztítsatok, zárjatok és pecsételjetek le minden negatív nyílást, portált, szakadást/repedést az otthonomban vagy a munkahelyemen. Távolítsatok el minden kapcsolódó programot, energiát, zsinórt, lenyomatot, gondolatformát, idegen eszközt. Teljesen tüntesétek el az összes nyílást. Zárjátok le szeretettel/fénnyel az energiamezőimet és a körülöttem lévő tereket, amelyekkel szoros kapcsolatban állok. Egyensúlyozzátok ki újra és korrigáljátok, ami most kiegyensúlyozásra és korrekcióra szorul az energiamezőimben.

 

Tisztítsak meg minden alacsonyabb frekvenciájú érzelmet, amit másoktól és az emberi kollektív tudatosságtól vettem fel az érzelmi testemben. Tisztítsak meg minden szorongást, félelmet, drámát, haragot, neheztelést, féltékenységet stb. Töröljek ki minden alacsonyabb frekvenciájú gondolatot és ítéletet a mentális testemből. Engedjek el mindent, hogy lehetővé tegyem saját energiám és fényem nagyobb mértékű érzékelését.

 

Segítsek minden egó énemnek, hogy ellazuljon és bízzon a fényben. Segítsem minden egó énemet, hogy a fénnyel összehangolódjon és együtt dolgozzon. Így minden egó énem harmóniában működik a Felsőbb Énemmel és tökéletes összhangban a választott lelkem sorsával ebben az életben.

 

Frissítés...

Javítsd fel az összes csakrámat 3D-ről 5D-re. Engedjem, hogy harmonikusan működjenek egymással.

 

Zárjam le az aurámat a Nap, a Központi Nap és a Nagy Központi Nap arany fényének sűrű rétegével. Ezen túlmenően fejlesszem az energiamezőm védelmének minden rétegét és szintjét. Hívom az összes arkangyalt és fénylényt, hogy védelmezzenek engem, miközben a napomat élem.

 

Tisztítsam meg és tágítsam ki a csatornát a Felsőbb Énem és a Tudatos/tudattalan elmém között. Töltsek le minden szükséges fénykódot, információt, bölcsességet, fényt, amire most szükségem van.

 

Tisztítsak meg minden olyan energiát, amit most tisztázni lehet az előttem álló napra. Új energiákat és minőségeket hívok meg az elkövetkező napomra, mint a tisztaság, inspiráció, öröm, szeretet, csodatudatosság, tágasság és még sok más csodálatos energiát és minőséget. Mindezek a magasabb frekvenciájú energiák felemelik a napomat és mindenkit/mindent, akit/amit megérintek ezen a napon.

 

Nyilatkozat...

Kijelentem, hogy többdimenziós lény vagyok, Csillagmag mágus, Csillagmag alkimista, kalandor, úttörő a tudatosságban. Megtapasztaltam sok magasabb dimenzió fényét. Az Univerzum gyermeke vagyok, azért vagyok itt, mert úgy döntöttem, hogy az igazságot szolgálom. Az Egy szolgája vagyok, az Egy ereje átragyog lényem magján.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page