top of page
Keresés

Létezik 5D minta önmagad és az emberiség számára?

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon örülünk annak, hogy ilyen sokan felfedezitek a különböző lehetséges idővonalakat, amelyek előttetek állnak, mivel tudjuk, hogy jó néhányan közületek ráébredtek arra az igazságra, hogy nem egy jövő létezik számotokra vagy az egész emberiség számára. És látjuk, hogy egyre komolyabban összpontosítotok arra a valóságra, amit meg akartok tapasztalni, ahelyett, hogy engednétek annak az elképzelésnek, hogy egy bizonyos előre meghatározott valóságot kell megtapasztalnotok. Nos, ez lehet, hogy így volt az összes korábbi életetekben a Földön, a harmadik dimenzióban. Mielőtt elindultatok volna, hogy megéljétek azokat az életeket, lehet, hogy mindegyikhez létrehoztatok egy tervrajzot, egy mintát, amelyhez ragaszkodtatok, mert tudtátok, hogy ez a tudatosságotokat szolgálja.


Tudtátok, hogy bizonyos tapasztalatokat kell szereznetek, hogy úgymond kitöltsétek a lyukkártyátokat, de ez nem egy ilyen élet. Ez egy olyan élet, ahol minden eltolódik és változik, beleértve azt is, hogy most, hogy a Földön vagytok, mennyi beleszólásotok van abba, hogy mi történik veletek legközelebb. Most azt gondolhatjátok magatokban, hogy ti magatok választhatjátok meg, hogy mi fog történni legközelebb, de azt is hihetitek, hogy mivel az emberiség kollektívaként változik, bizonyára lesznek olyan tapasztalatok, amelyeket kollektívaként kell megtapasztalnotok. De ez nem így van. Ti választjátok meg, hogy a kollektíva melyik változatához igazodtok, és ezáltal azt is, hogy milyen jövőbeli tapasztalataitok lesznek annak a bizonyos kollektívának a részeként, és ezt folyamatosan teszitek.


Gondoljatok jót embertársaitokról, és egy jobb valóságot fogtok megtapasztalni velük együtt. Ha lenézitek embertársaitokat, akkor továbbra is csodálkozni fogtok, hogy miért rontanak el mindent a többi éber ember számára. Mindent meg akarsz emelni, nemcsak a rezgésedet és a tudatosságodat, hanem az embertársaiddal szembeni elvárásaidat is. Úgy tekintsetek rájuk, mint akik rendelkeznek mindezekkel a potenciális felébredési tapasztalatokkal, amelyeket még nem tudnak megcsapolni, de a sors úgy hozza, hogy ők maguk is megtapasztalják.


Lássátok a kollektíva tudatosságát spirálisan felfelé ívelni veletek együtt, és lássátok magatokat, mint akik vezetik az utat, de tudjátok, hogy nem egyedül vagytok ebben, mint a felébredt kollektíva. Mindenki azért van ott, hogy a maga módján szolgálja a felemelkedés megtapasztalását. Mindenki pontosan úgy viselkedik, ahogyan szükségetek van rá, hogy megadja nektek azt, amire szükségetek van a spirituális fejlődéshez. Ti vagytok azok, akik a változáshozók, akik eldöntitek, hogy az emberiség számára az út sima, könnyű és örömteli lehet, mivel segítetek másoknak felébredni a saját tudatossági szintetekkel, a saját tapasztalataitokról szóló történetekkel, és azzal a képességetekkel, hogy teret tartotok mindenkinek, különösen azoknak, akik a legjobban lemaradtak.


Ha mindannyiukat önmagatok részének tekintenétek, akkor könnyebben látnátok, hogy szükségük van rátok. Szükségük van a segítségetekre; szükségük van a velük kapcsolatos pozitív elvárásaitokra, és szükségük van arra, hogy a lehető legmagasabb frekvencián tartsátok a rezgéseteket, amit csak akkor tudtok megtenni, ha mindannyiukat Forrásenergia Lényeknek látjátok, nem pedig azoknak, akik elrontják a többiek dolgait. Azért jöttetek a Földre, hogy ezt tegyétek, és mi hiszünk bennetek, még azokban az időkben is, amikor nem hisztek magatokban. Ezért kérjetek tőlünk segítséget e látásmód fenntartásában, mert tudjuk, hogy az emberiség, ahogyan ti tapasztaljátok, a legszebb módon élheti meg a tudatossági változást.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page