top of page
Keresés

LĂ©pĂ©sek a FelsƑbb Énedhez Ă©s a ForrĂĄshoz valĂł közeledĂ©shez

∞A 9D Arkturiai TanĂĄcs Daniel Scranton közvetĂ­tĂ©sĂ©vel


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs. Örömmel kapcsolĂłdunk mindannyiĂłtokhoz.


Egy olyan lĂ©tezĂ©si sĂ­kon belĂŒl lĂ©tezĂŒnk, amelyrƑl Ă©rezzĂŒk, hogy folyamatosan tĂĄgul. Erre a tĂĄgulĂĄsra tudunk fĂłkuszĂĄlni, miközben egyidejƱleg a tiĂ©tekre is fĂłkuszĂĄlunk. A tudĂłsaitok tudjĂĄk, hogy a vilĂĄgegyetem tĂĄgul. TehĂĄt ezen a fizikai szinten megerƑsĂ­thetitek, hogy ez igaz, de a metafizikai szinten ez olyasmi, amit Ă©reznetek kell ahhoz, hogy megismerjĂ©tek az igazsĂĄgot. A tĂĄgulĂĄsotok megĂ©rzĂ©se könnyƱ, de egy kis összpontosĂ­tĂĄst igĂ©nyel. El kell terelnetek az elmĂ©teket minden mĂĄsrĂłl, amire ĂĄltalĂĄban fĂłkuszĂĄltok, Ă©s a tudatos tudatossĂĄgotokat a szĂ­vetekre kell helyeznetek.


Amikor a belsƑ bĂ©ke, a szeretet terĂ©ben vagytok, nem tudjĂĄtok megĂĄllni, hogy ne Ă©rezzĂ©tek a bennetek Ă©s körĂŒlöttetek abban a pillanatban zajlĂł kiterjedĂ©st. Hirtelen rĂĄdöbbentek, hogy nagyobbak vagytok, mint gondoltĂĄtok. RĂĄjöttök, hogy nagyobbak vagytok, mint az összes problĂ©mĂĄtok egyĂŒttvĂ©ve. RĂĄjöttök, hogy egyek vagytok a ForrĂĄsenergiĂĄval, Ă©s hogy nincs miĂ©rt aggĂłdnotok. És miutĂĄn rĂ©szt vettĂ©l ebben a szĂ­vközpontĂș gyakorlatban, talĂĄn elgondolkodsz azon, hogy miĂ©rt nem csinĂĄlod ezt gyakrabban. És ez a trĂŒkk. A trĂŒkk az, hogy meggyƑzd magad arrĂłl, hogy az ilyen tĂ­pusĂș gyakorlatok sokkal Ă©rtĂ©kesebbek, mint az, hogy mit posztol Ă©ppen most a twitteren az a bizonyos valaki.


ÉrtĂ©kesebbek, mint ami a vilĂĄgban törtĂ©nik, mĂĄr ami a törtĂ©nĂ©sekrƑl szĂłlĂł hĂ­reket illeti. Ezek a gyakorlatok segĂ­tenek nektek elengedni mindazt, ami visszatart benneteket, mindazt, ami korlĂĄtoz benneteket Ă©s megakadĂĄlyozza, hogy valĂłdi önmagatok, teljes önmagatok legyetek. Nos, vannak mĂĄs gyakorlatok is, amelyek jĂłt tesznek nektek, mint ahogyan a zöldsĂ©gevĂ©s is jĂłt tesz nektek. És bĂĄr tudjĂĄtok, hogy a zöldsĂ©gevĂ©s jĂłt tesz nektek, nĂ©ha emlĂ©keztetnetek kell magatokat, hogy megtegyĂ©tek ezt az egyszerƱ cselekedetet. A gyĂŒmölcs is jĂłt tesz.


MĂĄs gyakorlatok, amelyeket könnyen elvĂ©gezhetsz, Ă©s amelyek a boldogsĂĄg, a kiterjedĂ©s Ă©s az egysĂ©g ĂĄllapotĂĄba juttatnak, az anyatermĂ©szettel valĂł kapcsolat Ă©s a FöldanyĂĄval valĂł kapcsolat. Nappal vagy Ă©jszaka bĂĄmulhatjĂĄtok az eget. Vehettek egy extra hosszĂș zuhanyt vagy fĂŒrdƑt, Ă©s felismerhetitek, hogy e tevĂ©kenysĂ©gek közben nem csak a bƑrötöket Ă©s a hajatokat tisztĂ­tjĂĄtok meg. TisztĂ­tjĂĄtok az aurĂĄtokat, az energiamezƑtöket. Mondhattok mantrĂĄkat vagy elismerƑ szavakat. Hallgathattok olyan zenĂ©t, amely felemel benneteket. Tölthettek idƑt egy ĂĄllattal, vagy csak gondolhattok a szeretteitekre, nĂ©zhetitek a napfelkeltĂ©t vagy a naplementĂ©t.


Annyi mindent megtehettek, hogy a felismerĂ©snek ebbe az ĂĄllapotĂĄba kerĂŒljetek, Ă©s most arrĂłl a felismerĂ©srƑl beszĂ©lĂŒnk, hogy a szeretet Ă©s a fĂ©ny egyre tĂĄgulĂł lĂ©nye vagytok, aki azĂ©rt van a földi sĂ­kon, hogy felismerje ezt az igazsĂĄgot önmagĂĄrĂłl, Ă©s aztĂĄn megĂ©lje ezt az igazsĂĄgot. Ez több, mint egy lĂ©pĂ©ssorozat, amit azĂ©rt adunk nektek, hogy intellektuĂĄlisan tudjĂĄtok, kik vagytok. Meg akarjĂĄtok ezt tapasztalni, Ă©s ennek ĂĄtĂ©rzĂ©se az Ășt. Most, ha csak emlĂ©keztetni tudjĂĄtok magatokat, hogy vegyetek rĂ©szt ezekben a tevĂ©kenysĂ©gekben, közelebb fogjĂĄtok Ă©rezni magatokat hozzĂĄnk, közelebb a felsƑbb Ă©netekhez Ă©s közelebb a ForrĂĄshoz.


Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs, Ă©s Ă©lveztĂŒk a veletek valĂł kapcsolatot."

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

bottom of page