top of page
Keresés

Lesz-e esemény vagy napvillanás?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagyon örülünk, hogy megoszthatjuk veletek a következő közvetítést, mert tudjuk, hogy mindannyiótoknak szüksége van dicséretre és bátorításra, hogy folytatni tudjátok az ottani földi időkben. Nagyon szeretünk benneteket, és csak a legjobbat akarjuk nektek. És szeretnénk, ha megértenétek, hogy a felsőbb énetek is csak a legjobbat akarja nektek. Ti vagytok a felsőbb énetek, és a felsőbb énetek ti vagytok, de ő az a részetek, amely túllépett az egoista szükségleteken. Felsőbb énetek az a részetek, amely tudja, hogy a túlélésetek biztosított. Ez az a részetek, amely keresi a kihívásokat, a következő ideális növekedési tapasztalatokat.


Ezért soha semmi olyan nem fog eljutni hozzátok, amit a felsőbb énetek ne érzett volna úgy, hogy a következő legjobb dolog, amivel szembe kell néznetek az életetekben. Emlékezzetek erre, amikor legközelebb ellenálltok valaminek, vagy a levegőben rázzátok az öklötöket. Senki és semmi rajtatok kívüli nem állította elétek ezt a kihívást. Itt az ideje, hogy elengedjétek a félelmet, az elkülönülést, az ítélkezést, az ellenállást és a szégyent, mert ezek azok a dolgok, amelyek megakadályoznak benneteket abban, hogy egyszerűen tudjátok, hogy ti vagytok a felsőbb énetek.


Az ötödik dimenzióba vezető átjáró nem valahol odakint van. Ez nem egy olyan esemény, ami rajtad kívül zajlik. Ez nem egy napvillanás. Ez ti vagytok. Ti vagytok azok, akik olyan következetesen nyitjátok meg ezt az átjárót, hogy elfelejtitek, mitől féltetek, vagy miről ítélkeztetek, vagy minek álltatok ellen. Azt akarjuk, hogy szelektív emlékezetetek és szelektív figyelmetek legyen, hogy lehetővé váljon az igazi éneteknek, hogy előjöjjön, és ne csak ennek a gyönyörű Föld bolygónak a része legyen, hanem arra is meghívunk benneteket, hogy úgy tekintsetek magatokra, mint akik azért vannak ott, hogy példát mutassanak másoknak, hogyan kell lenni és hogyan kell gyarapodni.


Lesz-e valamikor a jövőben egy esemény vagy egy napvillanás, vagy valami hasonló? Lehetséges. De számít-e ez azoknak közületek, akik felfedezték a bennetek létező portált, egy olyan portált, amely közvetlenül az ötödik dimenziós énetekbe visz benneteket? Nem fog. Ezért el akarunk terelni benneteket a jóslatoktól és a próféciáktól, és vissza akarunk terelni benneteket önmagatokba, mert az ötödik dimenziós felsőbb énetek minden bizonnyal több integrációt keres, nem pedig több szétválást.


Ötödik dimenziós felsőbb énetek nem akar felszállni egy űrhajóra, hogy elhagyja őrült világotokat és elmeneküljön azoktól, akik tönkreteszik azt mindenki számára, és ez azért van, mert az ötödik dimenziós felsőbb énetek annyira élvezi a kihívást, hogy maradjon és átalakítsa a kollektív tudatosságot benne.


Légy olyan tagadhatatlan szeretet, hogy átalakítasz minden egyes embert, minden egyes lényt, aki az utadba kerül, és aki csak hall rólad egy másiktól. Ez a tapasztalat sokkal erősebb, mintha valami rajtatok kívül történne, ami megment benneteket önmagatoktól, egymástól, azoktól, akikkel nem értetek egyet.


Itt az ideje, hogy jobban a szívetek középpontjába kerüljetek, mint valaha is voltatok, és hogy fényesebben ragyogjon ez a fény a szívetekből, mint ahogy eddig valaha is hagytátok ragyogni. Ez a legelégedettebb élmény, amit most átélhettek, és ez még soha nem volt ennyire elérhető számotokra, mint most.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page