top of page
Keresés

LehetƑsĂ©gek az 5D-be valĂł ĂĄtvĂĄltĂĄsra egĂ©sz nap, minden nap

∞A 9D Arkturiai TanĂĄcs Daniel Scranton közvetĂ­tĂ©sĂ©vel


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs. Örömmel kapcsolĂłdunk mindannyiĂłtokhoz.


Nagyon elĂ©gedettek vagyunk a fejlƑdĂ©setekkel, ahogy spirituĂĄlis evolĂșciĂłtok e következƑ szakaszĂĄba lĂ©ptek. ÉszrevettĂŒk, hogy valĂłjĂĄban milyen sokan szĂĄnnak idƑt arra, hogy megĂĄlljanak Ă©s Ă©rtĂ©keljĂ©k a vilĂĄgotok szĂ©psĂ©gĂ©t, Ă©s azt is Ă©szrevettĂŒk, hogy folyamatosan kedveskedtek Ă©s tĂĄmogatjĂĄtok embertĂĄrsaitokat. Az emberi kollektĂ­v tudatossĂĄg kivirĂĄgzĂĄsĂĄnak vagyunk tanĂși most, Ă©s nagy örömmel mondhatjuk, hogy megteszitek azokat a szĂŒksĂ©ges lĂ©pĂ©seket, amelyek ahhoz szĂŒksĂ©gesek, hogy elmozduljatok, hogy eljussatok a tudatossĂĄgnak arra a szintjĂ©re, ahol megismeritek magatokat, mint magasabb Ă©neteket.


Azt is Ă©szrevettĂŒk, hogy sokan fĂ©lreteszik azt az elkĂ©pzelĂ©st, hogy valami nagy esemĂ©ny fog törtĂ©nni rajtuk kĂ­vĂŒl, ami megmenti az emberisĂ©get, vagy mindenkit az ötödik dimenziĂłba lök, Ă©s ez nagyon jĂł dolog. JĂł dolog felismerni, hogy azĂ©rt vagytok ott, hogy megtapasztaljĂĄtok az elmozdulĂĄst, de azt is szeretnĂ©tek Ă©rezni, hogy önkĂ©nt Ă©s tudatosan vettetek rĂ©szt benne. És Ă­gy minden nap minden egyes pillanata egy lehetƑsĂ©g arra, hogy a tudatossĂĄg egy magasabb szintjĂ©re, egy magasabb rezgĂ©sszintre, egy mĂĄsik gondolatra, egy mĂĄsik perspektĂ­vĂĄra vĂĄltsatok. És az Ă©let tovĂĄbbra is meg fogja adni nektek ezeket a lehetƑsĂ©geket, mert valĂłjĂĄban minden rajtatok kĂ­vĂŒl ĂĄllĂł dolog erre hivatott.


Ha szeretnĂ©tek egy olvasatot kapni az Ă©letetekrƑl, csak nĂ©zzetek ki magatokon kĂ­vĂŒlre, Ă©s vizsgĂĄljĂĄtok meg, mi törtĂ©nik az Ă©letetekben, Ă©s azt is megnĂ©zhetitek magatokban, hogy mit Ă©reztek fizikailag, Ă©rzelmileg, energetikailag. És ahogy jobban odafigyeltek a gondolataitokra, egyre inkĂĄbb tudatĂĄban lesztek annak, hogy milyen a rezgĂ©setek. LĂĄtni fogjĂĄtok, hogy a kis vĂĄltozĂĄsok, amiket magatokban vĂ©ghezvisztek, egyre gyorsabban Ă©s gyorsabban kezdenek megjelenni a vilĂĄgotok Ă©s az Ă©letetek megtapasztalĂĄsĂĄban. Olyan sokĂĄig jĂĄtszottĂĄtok a vĂĄrakozĂłsdit, hogy ez sok embert feledĂ©kennyĂ© tett arra a tĂ©nyre, hogy amit energetikailag kibocsĂĄtanak, az valamilyen formĂĄban lĂ©trejön körĂŒlöttĂŒk. És ez vĂĄltozik, mert az energiĂĄk gyorsabban mozognak, magasabb frekvenciĂĄjĂșak, Ă©s ezĂ©rt minden gyorsabban tĂ©r vissza hozzĂĄtok, hogy megmutassa nektek, mit vibrĂĄltatok.


Azok közĂŒletek, akik figyelnek, tudjĂĄk, hogy ez igaz, Ă©s azok közĂŒletek, akik lĂĄtjĂĄk a jelentƑsĂ©gĂ©t egy szinkronicitĂĄsnak, tudjĂĄk, hogy ezek folyamatosan törtĂ©nnek. Jeleket kaptok vezetƑitektƑl Ă©s az univerzumtĂłl egĂ©sz nap, minden nap. Ha jobban odafigyeltek, az kifizetƑdƑ, mert ha tudjĂĄtok, hogy ennek vagy annak mi a jelentĂ©se a tapasztalataitokban, akkor tudjĂĄtok, hogy mit kell tennetek, vagy tudjĂĄtok, hogy min kell vĂĄltoztatnotok magatokban. A tapasztalat a nagy tanĂ­tĂł az Ă©letetekben.


Ne feledjĂ©tek, hogy bĂĄrmilyen tapasztalatotok is van most, nagyon sok mindent tartalmaz szĂĄmotokra, Ă©s ha keresitek, ha odafigyeltek, meg fogjĂĄtok talĂĄlni, hogy mi van abban a tapasztalatban, ami szolgĂĄl benneteket, hogy a tudatossĂĄg következƑ szintjĂ©re vigyen, a fejlƑdĂ©setek következƑ szintjĂ©re. És amikor ezt következetesen teszitek, Ășgy Ă©rzitek, hogy egyre magasabbra Ă©s magasabbra mozogtok, felismeritek, hogy a felfelĂ© Ă­velƑ spirĂĄlon vagytok, Ă©s elengedtek mindent, ami nem szolgĂĄl titeket, ami alacsonyabb frekvenciĂĄjĂș, Ă©s ami a valĂłsĂĄg harmadik dimenziĂłs megtapasztalĂĄsĂĄhoz köt benneteket. Ti vagytok azok, akik megteremtitek ennek a tudatossĂĄgi vĂĄltĂĄsnak a megtapasztalĂĄsĂĄt, Ă©s amikor Ășgy döntötök, hogy ezt tudatosabban teszitek, akkor örömtelibben tapasztalhatjĂĄtok meg.


Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs, Ă©s Ă©lveztĂŒk a veletek valĂł kapcsolatot."

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

bottom of page