top of page
Keresés

Legyetek a megoldás a kapzsiságra és az erőszakra

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Teljesen tudatában vagyunk a más lényekkel és kollektívákkal való kapcsolatainknak, és teljesen tudatában vagyunk a különböző koncepciókkal, különböző eszmékkel való kapcsolatainknak is, amelyekkel utazásaink során találkozunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy például a kapzsisághoz való viszonyunk hogyan alakult az idők során. Most, amikor tanúi vagyunk a kapzsiságnak, egy olyan embert látunk, aki üresnek, halandónak, erőtlennek érzi magát, és nem tudja, hogy ki is ő valójában. És így a vagyon és a dolgok felhalmozása segít ennek az egyénnek abban, hogy enyhítse a saját szenvedését, a saját létezésével kapcsolatos nyugtalanságát.


Láttunk erőszakot is sokféle formában, és idővel azt is felismertük, hogy az ebben az erőszakban részt vevő lények és csoportok szintén erőtlennek, elszakítottnak, félelemmel telinek érzik magukat, és még nagyobb szükség van az együttérzésre és a szeretetre ezekkel az egyénekkel szemben. Az elítéléssel és ítélkezéssel biztosan nem jutsz semmire, és az is fontos, hogy amikor tudatosítod a kapcsolatodat egy személlyel, egy csoporttal, egy fogalommal, egy eszmével, akkor nézz önmagadba, hogy mi van jelen a másikban, vagy mi hiányzik a másikból, amit aztán tudatosítasz magadban.


Mi odáig fejlődtünk, hogy ez már automatikus dolog, amit teszünk, de nektek több időbe telik. Meg kell látnotok a tükörképet. Szükségetek van arra a pillanatra, amikor felismeritek, hogy van valami ebben a másikban, ami bennetek is van, és aminek szüksége van együttérzésre, megbocsátásra, gyógyulásra és feltétel nélküli szeretetre.


Most sok kihívással kell szembenéznetek az életetekben. Szembe kell néznetek azokkal a kihívásokkal, hogy meg kell gyógyítanotok fizikai betegségeiteket, meg kell gyógyítanotok a más emberekkel való kapcsolataitokat, leküzdhetetlen számlákkal és adósságokkal kell szembenéznetek. De azok a kihívások, amelyekről ma itt beszélgetünk veletek, méretükben és intenzitásukban talán a legimpozánsabbak. Nem adnak lehetőséget arra, hogy tegyetek vagy mondjatok valamit, hogy minden jobb legyen. Magatokba kell néznetek és éreznetek kell valamit. Meg kell változtatnotok valamit, ami annyira automatikus bennetek, hogy még csak nem is érzitek választásnak, de emlékeztetni fogunk benneteket, hogy mindig van választásotok. Van választásod abban, hogy hogyan reagálsz mindenre, ami az utadba kerül.


Ezt már többször elmondtuk nektek, amikor a jóslatokról volt szó, amelyeket oly gyakran láttok a new age közösségben. Azt is választhatjátok, hogy a világot nagyon szkeptikus szemmel látjátok-e, vagy a Forrás szemével. Szerethetsz mindenkit a Föld bolygón és mindent, minden tapasztalatot addig a pontig, ahol minden megtalálja a valódi összhangot a Forrással, ahogyan azt a feltétel nélküli szeretet pillanatában teszitek, vagy továbbra is ítélkezhettek, elítélhettek, bebörtönözhettek, vonalakat húzhattok a homokba, meghatározhatjátok, hogy mi a rossz, és meglátjátok, hogy ez hova vezet. A mi szemszögünkből nézve ez nem igazán működik jól, és megértjük, hogy nekünk könnyebb, mert nincs fizikai testünk, amit meg kellene védenünk, nincs birtokunk, nincs szükségünk a gazdagságra.


De mi nagyon bízunk bennetek, és abban, hogy képesek vagytok hátralépni azokból a pillanatokból, és valóban az egész, teljes önmagatok lehettek. Legyetek a válasz, a megoldás és a szeretet, és az életetek egy jobb univerzumot és jobb fogalmakat és elképzeléseket fog tükrözni számotokra.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page