top of page
Keresés

Könnyítsd meg az életed ezekkel a lépésekkel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása által

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



A lehető legtömörebben fogalmazunk mindenki számára , amennyire csak lehetséges. Időnként leegyszerűsítjük a dolgokat, hogy érthetőbbé tegyük számotokra, de természetesen elismerjük, hogy bonyolult világban éltek, és összetett életetek van. Tudjuk, hogy még ha rendelkeztek is azzal a tudással, amivel rendelkeztek, ennek a tudásnak az alkalmazása finoman szólva is trükkös lehet. Fontos, hogy néha elmenjetek egy-egy helyzet összetettségétől. Nem azt mondjuk, hogy állandóan el kell távolodnotok, de azt mondjuk, hogy amikor úgy érzitek, hogy túlterheltek vagytok, amikor úgy érzitek, hogy valami túl bonyolulttá vált számotokra, akkor van itt az ideje, hogy félretegyétek. Engedjétek el. Koncentráljátok valami másra. Csináljatok valami mást.


Néha a problémák maguktól megoldódnak, és ezt mindannyiótok megfigyeléséből tudjuk, hogy igaz. Néha akkor kapjátok meg a megoldást ezekre a problémákra, amikor valami szórakoztató dolgot csináltok, amikor már annyira elengedtétek magatokat, hogy képesek vagytok beengedni azt a briliáns ötletet. Amikor egy beszélgetés, mondhatnátok vitatkozás közepén vagytok, ahol úgy tűnik, nem juttok semmire, az egy másik alkalom, amikor azt javasoljuk, hogy tegyétek félre ezt a vitát. Egy pillanatig se higgyétek, hogy ha tovább vitatkoztok, akkor a dolgok jobbra fordulnak, a másik végül megérti az álláspontotokat, vagy valahogy megnyeritek a vitát.


Ehelyett inkább hagyjátok a dolgot, és hagyjátok elmenni, és menjetek ki a szabadba, szívjatok friss levegőt, és sétáljatok egyet. Amikor az élet bonyolulttá válik, akkor meg kell oldani a bonyodalmakat. Vissza kell térned az alapokhoz. Emlékezz arra, hogy ki vagy: A Forrásenergia. Emlékezzetek arra, hogy mindezt ti teremtitek. Ne feledjétek, hogy mindezt azért teremtitek, hogy spirituálisan növekedjetek és terjeszkedjetek, és ezért mindez titeket szolgál. Lélegezzetek mélyeket, és kapcsolódjatok a természethez vagy egy állathoz. Néha csak ki kell szabadulnotok, mert valami olyasmivel találkoztatok, ami túl összetett, túl bonyolult ahhoz, hogy az elmétek egyedül képes legyen megfejteni.


Ilyenkor van szükségetek arra, hogy átadjátok magatokat. Ekkor kell segítséget kérnetek, és ekkor kell azt tennetek, amiről tudjátok, hogy a legjobban megnyugtat benneteket. Sokkal könnyebb hozzáférni egy pozitív gondolathoz, ha már pozitív rezgésben vagy. És sokkal könnyebb hozzáférni egy negatív gondolathoz, amikor már egy alacsonyabb rezgésű érzelemben vagy. Ezért ne várjátok el magatoktól, hogy a legzseniálisabb gondolattal, a legzseniálisabb megoldással tudtok előállni, amikor éppen nagyon rosszul érzitek magatokat. Jó, ha ezt tudomásul veszitek. Jó, ha tudomásul veszitek, hogy nem mindig vagytok a legjobb formátokban, és amikor nem vagytok a legjobb formában, akkor az nem a megfelelő idő arra, hogy döntéseket hozzatok az életetekről.


Először érezzétek jól magatokat, majd vizsgáljátok meg újra a helyzetet, és nézzétek meg, hogy van-e egy jobb módja a szemléletnek, egy új perspektíva, amely ebből a magasabb rezgésszintű helyről érkezik hozzátok. Mindannyian nagyon sokat fejlődtök, és ezért álltok olyan nagy kihívások elé, mint amilyenek előttetek állnak. És ezek a nagyobb kihívások néha megkívánják, hogy feladjátok magatokat. Engedjétek el őket, és találjátok meg a módját annak, hogy megnyugodjatok, hogy a béke, a nyugalom helyére kerüljetek, egy olyan helyre, ahol az, ami szolgálni fog benneteket, könnyedén eljöhet hozzátok. És amikor megmutatjátok magatoknak, hogy ez valóban így van, gyakrabban fogtok elsétálni azokból a bonyolult helyzetekből, és többet fogtok játszani, és élvezni fogjátok az életeteket, ami olyan fontos mindannyiótok számára, akik beleegyeztek, hogy ott legyetek, magasabb rezgést tartva az egész emberiség számára.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page