top of page
Keresés

Készen álltok az eddigi legmagasabb frekvenciájú energiákra?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig mindent megadunk nektek, amit csak tudunk, mert figyelembe kell vennünk, hogy mennyit tudtok kezelni egy adott pillanatban ott a Földön. Testetek hozzászokott egy bizonyos frekvenciához és egy bizonyos mennyiségű energiához, ami bejön, és mindezt figyelembe kell vennünk. Azokra nézünk, akik már elvégezték a munkát önmagukon, mert tudjuk, hogy többet is elbírnak. Jobban vigyáztok magatokra, fizikailag, érzelmileg és energetikailag, ami olyan testet ad nektek, amely több energiát tud kezelni, és különösen több magas frekvenciájú energiát. Ezért is várjuk gyakran, hogy ti legyetek azok, akik úgymond a fáklyát viszik az emberiség számára.


Mindaz a munka, amit magatokon végeztek, nemcsak nektek tesz jót, és javítja élettapasztalatotok minőségét, hanem jobb vezetőkké is tesz benneteket, akik jobban szolgálják azt a kollektívát, amelynek a Föld bolygón a részei vagytok. A legfrissebb, legmagasabb frekvenciájú energiákba horgonyozhattok le, amelyeket át tudunk adni nektek, és ez kiváltság és megtiszteltetés. Ti viszitek az emberiséget a tudatosság következő szintjére, és ezt gyakran úgy teszitek, hogy nem vagytok tudatában a hozzájárulásotoknak. És ez az egyik oka annak, hogy itt vagyunk nektek mi. Eljöhetünk, és felajánlhatjuk nektek ezt a kis információt, amely segít felismerni az emberi kollektívához való állandó hozzájárulásotokat.


Amikor vigyáztok magatokra, és gondját viselitek saját kerteteknek, akkor jobb vezetők lesztek. Végül talán még azt is felfedezitek, hogy megvan az az adottságotok, hogy ezt az energiát szavakba, hangokba vagy fénynyelvbe csatornázzátok, amit megoszthattok embertársaitokkal, és akkor láthatjátok és érezhetitek a hatásotokat, mert ők reagálni fognak arra, amit felkínáltok.


Amikor meditáltok és sok vizet isztok, és amikor a lehető legjobban elkerülitek a méreganyagokat és a vegyi anyagokat, akkor olyan porhüvely lesz belőletek, amely tiszta, makulátlan, és képes többet is kezelni. Amikor feldolgozzátok az érzelmeiteket, és elmondjátok az embereknek, ami a fejetekben jár, megtisztítjátok a mentális és érzelmi testeteket, és ez szintén jobb hordozóvá tesz benneteket a magas frekvenciájú energiák számára. Amikor a testetekbe földeltek, és összekapcsolódtok a Földanyával és az Anyatermészettel, jobban fel vagytok készülve arra, hogy kezeljétek azt, amit kínálunk.


És amikor lehorgonyoztok a magas frekvenciájú energiákban, azok automatikusan mindenki számára elérhetővé válnak, mert egy emberi kollektíva részei vagytok, és mindannyian kapcsolatban álltok egymással. Az öngondoskodás annyira fontos, és soha nem volt még fontosabb, mert az aktuális energiákkal is lépést akartok tartani, amelyek rátok zúdulnak, és ezek minden forrásból érkeznek, nem csak tőlünk. A befogadás állandó állapotában vagytok, és amikor tudatosan megnyíltok mindannak, ami elérhető, akkor örömteli utazásban lesz részetek, és ezt akarjuk nektek, és ezt akarja nektek most mindenki a magasabb birodalmakban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page