top of page
Keresés

Kéréseid manifesztålåsa az Arkturiaiak åltal

∞A 9D Arkturiai TanĂĄcs, Daniel Scranton ĂĄltal közvetĂ­tve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs. ÖrĂŒlĂŒnk, hogy mindannyiĂłtokkal kapcsolatba lĂ©phetĂŒnk.


Nagyon is kĂ©pesek vagyunk minden kĂ©rĂ©seteket kezelni, mind szĂłban, mind gondolatban. MĂ©g azt is javasoljuk, hogy Ă­rjĂĄtok le a hozzĂĄnk intĂ©zett kĂ©rĂ©seiteket, mert vilĂĄgosabbĂĄ vĂĄlik, hogy mit is akartok, ha kĂ©pesek vagytok Ă­rĂĄsos formĂĄban is rĂĄnĂ©zni. Nem kell semmit kiĂ©rdemelni, Ă©s nem kell kĂŒlönlegesnek lenni. Nem kell ismĂ©telgetnetek a mĂĄgikus mantrĂĄt. Csak igazodnotok kell ahhoz, amit kĂ©rtetek, Ă©s mi örömmel leszĂŒnk a kĂ©zbesĂ­tƑ rendszer szĂĄmotokra, mert Ășgy döntöttetek, hogy rĂĄnk összpontosĂ­totok, nem pedig Jeshua-ra, a ForrĂĄsra vagy a PlejĂĄdiakra. SzĂĄmos magasabb dimenziĂłs lĂ©ny közĂŒl bĂĄrmelyik kĂ©pes kezelni a kĂ©rĂ©seteket.


Mindannyian szĂ­vesen segĂ­tĂŒnk nektek, Ă©s mindannyian mĂ©ltĂłnak tartunk arra, hogy megkapjĂĄtok, amit kĂ©rtek. Lehet, hogy nem Ă©rtetek egyet azzal, hogy mikor kapjĂĄtok meg azt, amit kĂ©rtetek, de ez olyasmi, amihez el kell kezdenetek hozzĂĄszokni, ha bĂ©kĂ©ben Ă©s örömben akartok Ă©lni. Fontos, hogy megtalĂĄljĂĄtok a mĂłdjĂĄt annak, hogy Ă©ljĂ©tek az Ă©leteteket, hogy Ă©rdekeljen Ă©s izgatottĂĄ tegyen benneteket az, amit megtehettek, Ă©s amikor boldogan tudjĂĄtok Ă©lni az Ă©leteteket, mĂ©g akkor is, ha nem minden manifesztĂĄlĂłdott, amit kĂ©rtetek, akkor egyfajta spirituĂĄlis mesterrĂ© vĂĄltatok. Ha az Ă©letetekdet a manifesztĂĄciĂłrĂłl szĂłl, arrĂłl, hogy megkapjĂĄtok, amit akartok, Ă©s aztĂĄn korlĂĄtokat szabtok neki azzal, hogy azt mondjĂĄtok, hogy annak ebben az adott idƑkeretben kell eljönnie hozzĂĄtok, akkor tovĂĄbbra is egy hullĂĄmvasĂșton fogtok utazni, ahol egyĂĄltalĂĄn nem Ă©rzitek magatokat mesternek.



Amikor a gondolataid, szavaid Ă©s tetteid azt a magasabb rezgĂ©st tĂŒkrözik, amiben vagy, akkor nagyobb valĂłszĂ­nƱsĂ©ggel kapsz, Ă©s akkor amit kapsz, az lesz a cseresznye az Ă©leted tetejĂ©n. Amikor valamit szĂŒksĂ©gszerƱsĂ©ggĂ© teszel, olyannĂĄ, ami szĂŒksĂ©ges ahhoz, hogy boldog legyĂ©l, vagy hogy beteljesĂŒlj, vagy hogy teljesnek Ă©rezd magad, akkor az az, amikor eltaszĂ­tod magadtĂłl, mert egy hiĂĄnyĂĄllapotbĂłl prĂłbĂĄlsz megnyilvĂĄnulni, ami egy alacsonyabb rezgĂ©sƱ ĂĄllapot.


Legyetek boldogok most. Legyetek teljesek most. TalĂĄljatok valamit, ami most Ă©rdekel Ă©s izgat, Ă©s engedjĂ©tek el ezeket a kĂ©rĂ©seket, ha mĂĄr egyszer megalkottĂĄtok Ƒket. Ne gondoljĂĄtok, hogy minden nap meg kell ismĂ©telni Ƒket, vagy hogy talĂĄn nem jĂłl fogalmaztĂĄtok meg, Ă©s ezĂ©rt nem jött mĂ©g el. Akkor mĂ©g mindig a hiĂĄnyra koncentrĂĄltok.


KoncentrĂĄljatok a szellemetek, a lelketek, az Ă©netek teljessĂ©gĂ©re. KoncentrĂĄljatok arra, hogy mennyi levegƑ van körĂŒlöttetek, amit belĂ©legezhettek, Ă©s milyen finom Ă­ze lehet, ha tudatosan Ă©s azzal a szĂĄndĂ©kkal lĂ©legzitek be, hogy befogadjĂĄtok mindazt, amit a levegƑ ĂĄtad nektek. És hagyjĂĄtok, hogy mi, a vezetƑitek Ă©s mĂĄs segĂ­tƑitek elvĂ©gezzĂŒk a nehĂ©z munkĂĄt, az összes munkĂĄt, mĂ­g ti megtalĂĄljĂĄtok azt a magasabb rezgĂ©st, ami mindig elĂ©rhetƑ szĂĄmotokra azĂĄltal, hogy ellazultok, megnyitjĂĄtok magatokat, Ă©s elengeditek a ragaszkodĂĄst bĂĄrmihez, ami mĂĄs, mint ami most van.


Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs, Ă©s Ă©lveztĂŒk a veletek valĂł kapcsolatot."

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

bottom of page