top of page
Keresés

Kérdezd az Akashát! - 05. rész

Küldd el a kérdésedet ezen a héten, és jövő héten megkapod rá a választ az Akashából! :) Ha van olyan kérdésed, ami esetleg másokat is érdekelhet, küldd meg a feher.katalin77@gmail.com email címre.


E heti kérdések:

1. Mi az oka, hogy sokan fiatalon meghaltak k.r.navirusban?


2. Leszületés előtt mikor az életutunkat tervezzük, tapasztalásként, fejlesztésként betegségeket, műtéteket is betervezünk, vagy ezek a dolgok szimplán csak azért történnek meg velünk, hogy ébresszenek a tudatlanságból és késztessenek az önfejlesztésünkre? Vajon itt van szerepe a karmának?


3. Konkrétan mit jelent a felébredés, felemelkedés?


4. Kollektívan vagy egyénileg történik meg a tudatváltás?


5. Kötelesek vagyunk-e fenntartani a kapcsolatot olyan családtagokkal, akikhez már nem állunk közel?


6. Hogyan kezeljem a bántalmazó szülőmet, aki demens?


7. Hogyan léphetünk túl a saját múltbeli tetteink miatti bűntudaton?


8. Hogyan érhetjük el az önszeretetet, ha nem tudjuk, milyen érzés?


9. Mi a legjobb módja annak, hogy elengedjem a folyton felbukkanó negatív hiedelmeket, vagy legalábbis semlegessé váljanak?


10. Minden létező lény tapasztal pozitív, negatív és semleges perspektívákat?



0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page