top of page
Keresés

Kérd az Arkturiai Tanácstól, amit akarsz

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Készen állunk bármire, amit csak hozzánk akartok vágni itt a kilencedik dimenzióban. Nyitottak vagyunk minden kérésetekre, és igyekszünk megadni nektek mindent, amire szükségetek van és amit akartok, mert fontos számunkra, hogy legalább kényelemben legyetek, szem előtt tartva az örömötöket. Tudjuk, hogy folyamatosan azt mondjuk nektek, hogy ti teremtitek a saját valóságotokat, de ti is kérhettek segítséget, és talán észrevettétek, hogy a fizikai világban ez gyakran a ti előnyötökre is válik. Ha van bátorságotok megkérni a légitársaságnál dolgozó személyt, hogy adjon nektek egy magasabb kategóriát, lehet, hogy meg is kapjátok. Ha romantikus érzelmeket táplálsz valaki iránt, akkor igenis segít, ha kifejezed ezeket az érzéseket, és randira hívod az illetőt.


Látjátok tehát, hogy van valami annak a művészetében, hogy kérjétek azt, amit akartok és amire szükségetek van, hogy továbbra is ott lehessetek a Földön, és a kollektíva szolgálatára lehessetek. Mindannyian, akik a fényből tevékenykedtek, szolgálatban vagytok, függetlenül attól, hogy miből éltek. Ti billentitek a mérleg nyelvét a pozitív irányba, és számít az a szándékotok, hogy mindenki biztonságban, tiszteletben és szeretetben legyen. Szükség van rátok a Földön ebben az időben, és soha nem volt még olyan időszak az emberiség történelmében, amikor nagyobb szükség lett volna rátok, annak nagyságrendje miatt, amin keresztülmentek, miközben tudatosságotokat megváltoztatjátok.


Tehát itt van, hogyan kérjétek az Arkturiai Tanácstól vagy bármely más magasabb dimenziós lénytől vagy kollektívától azt, amit akartok. Mondjátok ki hangosan, hogy mi az, majd mondjátok: "Köszönöm, hogy teljesítitek ezt a kérésemet". A kulcs az, hogy köszönd meg, mielőtt megkapod, mert a hited, a bizalmad is számít. Nem kell könyörögnöd, nem kell könyörögnöd, és nem kell magyarázkodnod, hogy miért akarod, hogy valami, vagy valamilyen állapot megváltozzon, de hinned kell, és el kell várnod, hogy minden kérésedre igennel válaszolunk.


Ismétlem, azt akarjuk, hogy boldogok, békések és kényelmesek legyetek, és azt akarjuk, hogy maradni akarjatok, és folytatni akarjátok a munkát, amit az emberiségért tesztek. Azt akarjuk, hogy méltónak érezzétek magatokat arra, hogy megkapjátok, amit kértek, mert méltók vagytok rá. És még egyszer, vágyunk arra, hogy teljesítsük a vágyaitokat. Adtok nekünk valami tennivalót, valamit, amire koncentrálhatunk, valamit, amit együtt teremthetünk, mert akkor nekünk munkához kell látnunk, és meg kell találnunk a legjobb módját annak, hogy átadjuk mindazt, amit kértetek tőlünk, miközben együtt dolgozunk a magasabb énetekkel és a vezetőitekkel.


Ez nagyon szórakoztató számunkra, és mindig adakozó kedvünkben vagyunk. Nem kell megvárnunk a születésnapotokat vagy más ünnepeket, hogy átadhassuk nektek az ajándékokat, amelyeket oly szívesen megosztunk veletek. Szeretünk és értékelünk benneteket, és itt az ideje, hogy mindannyian boldogabb életet éljetek ott a Föld bolygón. Mi csak részesei akarunk lenni ennek; csak segíteni akarunk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek"



0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page