top of page
Keresés

Kryon a közvetítések hitelességéről...


Mindenki közvetíthet, a Szellem ebben az értelemben nem magántulajdon. Minden Ember számára hozzáférhető és nem csak kevesek számára. A képesség és a lehetőség létezik és mindannyiunk tulajdonsága. A sok egyéb dolog közül, az emberi szándék a legfontosabb.


Nem minden közvetítés történik tiszta szándékkal. Ezért némelyik valós, némelyik pedig nem és neked kell képesnek lenned különbséget tenni, amikor hallgatod vagy olvasod, hogy valóban a Szellemtől származik. A valódi csatorna felelőssége félelmetes. Egy szent, felkent információ életeket menthet! Az öncélú, egocentrikus és félelemmel teli információ összezavar és akár megállíthatja egy ember spirituális növekedését. Hogyan tudod megkülönböztetni? Kryon állítja, hogy rendelkezünk egy megkülönböztető képességgel, hogy tudjuk és képesek legyünk "érezni" a különbséget.


Kryon:"Most pedig a közvetítéssel kapcsolatban ismertetünk néhány tudnivalót. Szeretnénk egypár olyan szabályt közölni, amelyek segítenek eldönteni, hogy mennyiben hiteles a közvetítés, illetve megkönnyítik a helyes ítéletalkotást. Ésszerűtlen dolog lenne, ha a Szellem maga adna önmaga felismeréséhez szabályokat. Így egy olyan bölcs emberi forrásból merítjük ezeket, amely a számotokra is elérhető, és a társam is ismeri. Bölcs emberek a következőket állapítják meg a közvetítőkről, és az alábbi megszívlelendő tanácsokat adják:"


Vezérelvek a megkülönböztetéshez

New Realities Magazine – 1987 július kivonat…


1. Mindig tartalmaz hasznos információt mindenki számára. Óvakodj az olyan csatornától, amelyik csak kevesek számára ad hasznos információt, vagy azt mondja, hogy az csak egy különleges csoportnak vagy egy meghatározott számú embernek szól. Az egész emberiség számára hasznosnak kell lennie, minden egyes Embernek. Ez egy olyan területe a megkülönböztetésnek, amely lehetővé teszi, hogy tudd, az igazat hallottad.


2. Az üzenet legyen felemelő. Csak olyan üzenetre figyelj, amelyik megerősít, és nem megfélemlít, nem olyanra, amelyik levertté tesz, ami miatt félelemből cselekszel, vagy bujkálsz. Hanem olyanra, ami alkalmassá tesz! Ez egy kapocs Isten energiájában. Ennek benne kell lenni. Meg kell, hogy ihlesse a hallgatót és az olvasót. Lejegyezték, hogy minden alkalommal, amikor angyal jelent meg egy Emberi Lény előtt, azzal kezdte, hogy "Ne félj!"


3. A Szellem (Isten) nem fogja soha, de soha egy közvetített üzenetben azt kérni, hogy add fel a szabad akaratod. Soha! Mert a szabad akaratod az, amiről a Földi tapasztalásod szól. A szabad választás a jövőd motorja.


4. A Szellemtől soha, de soha nem kapsz olyan üzenetet, amelyik azt kéri tőled, hogy megsértsd a tisztességet, amiben hiszel. Gondolkodási folyamataidat tiszteljük. A Szellem soha nem fog rászedni, vagy "beleszólni" bármibe. Az üzenet soha nem sértheti a becsületed. Jól kell érezni tőle magad, és igaznak kell csengenie a szívedben.


5. A Szellem soha nem fog egy csatornát sem úgy bemutatni, mint egyetlen forrást. Figyelj erre, mert a Szellemnek sok csatornája van, és mind úgy igazítják az információjukat, hogy létrehozzanak egy nagyobb képet, különösen ebben az Új Korban. Egyik sem fog úgy bemutatkozni, mint az egyedüli forrása az információnak.


6. Figyelj arra a tényre, hogy az információ, rendes körülmények között új információ. Óvakodj az olyan csatornától, amelyik egyszerűen felmelegíti a régit, mert ezek semmi mást nem közvetítenek csak az Emberi Lény egóját. Nélkülözhetetlen az új információ "lényegi információval" kombinálva, ez a közvetítés teljes lényege.


7. Figyelj arra a tényre, hogy a közvetített információ spirituális megoldásokat kell, hogy közvetítsen. A közvetítés értelme, hogy megoldásokat adjon, új információ útján, az élet kihívásaira a Földön.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page