top of page
Keresés

Kinek higgy az aktuális eseményekkel kapcsolatban?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Hallgatjuk a retorikát, amit ott a Földön folyamatosan továbbadnak, és szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy akár olyan valakitől kapjátok a nézőpontotokat, aki egy főáramú média hírcsatornán bemondó, akár a közösségi médiában vagy a YouTube-on, csak az ő nézőpontját kapjátok. Egyetlen ember nézőpontját kapjátok meg valamiről, és ezt elfogadhatjátok tényként, igazságként, ha akarjátok, de nem kell elfogadnotok egyetlen véleményt, egyetlen nézőpontot. Visszahúzódhattok az egész helyzetből, és minden szögből megnézhetitek, hogy madártávlatból is jobban megnézzétek a témát, bármi legyen is az.


Nem kell minden hatalmatokat átadnotok egy személynek vagy egy csoportnak, csak azért, mert meggyőző érveket hoznak fel valamiről, és persze vágyat éreznek arra, hogy meggyőzzenek benneteket arról, hogy valamilyen okból kifolyólag igazuk van. Néha valaki azt akarja, hogy elhiggyétek, amit mond, mert ha elhiszitek, akkor érvényesítitek őt és a nézőpontját, és erre valóban szüksége van. Néha valaki azért próbál meggyőzni benneteket valamiről, mert népszerűségre, hírnévre, vagyonra vágyik, és néha politikai szándék húzódik meg a mögött, amit valaki nektek sulykol.


Nehéz néha megkülönböztetni, hogy mi valakinek a napirendje, különösen akkor, ha más dolgok tetszenek, amiket az évek során különböző témákban mondott. Lehet, hogy ez a személy nagyszerű tanítója annak, hogyan manifesztáld az általad kívánt valóságot, de aztán elég mélyen belemerül az összeesküvés-elméletekbe is, és amikor megnézitek ezeket a videókat, úgy érezhetitek, hogy felfordul a gyomrotok. Ez elég nagy kihívást jelenthet számotokra, hogy eldöntsétek, melyik csatornára hangolódjatok információért.


Elmondjuk nektek, hogy valójában nincs is annyira szükségetek információra, mint inkább tanításokra. Olyan lényekre van szükségetek, akár emberi, akár földönkívüli formában, akik önmagatokba, a saját igazságotokba vezetnek benneteket. Amit igazán tudni szeretnél, az az, hogy hogyan érzel, és ha valaki azt mondja neked, hogy az érzéseid helyett hallgass rá, akkor az egy piros zászló. Azt is tudni akarod, hogy mit tegyél az érzéseiddel, amikor felszínre törnek, és hogyan érheted el, hogy magasabb rezgésszámon működj.


Amit nem akartok, az az, hogy olyan információkra hangolódjatok rá, amelyek elbizonytalanítanak benneteket. Nincs szükségetek arra, hogy az emberek azt mondják nektek, hogy ez van, és semmit sem tudtok tenni ellene. Mindig van valami, amit tehettek ellene, függetlenül attól, hogy milyen témáról van szó. Nem számít, hogy mi a téma, van mód arra, hogy harmóniában rezegjetek azzal a valósággal, amit legszívesebben megtapasztalnátok.


Nincs egy jövő, amit mindannyian arra vagytok hivatottak, hogy megéljetek; rajtatok múlik, hogy mivel rezegtek harmóniában. És bármikor képesek vagytok ráhangolódni arra, hogy mit rezegtek, és magasabb frekvenciára váltani, és ez minden, amit tudnotok kell. Törődünk veletek, és törődünk a rezgésetekkel, mert törődünk azzal, hogyan érzitek magatokat. És ezért, amikor azt látjuk, hogy mindannyian olyan retorikára hangolódtok, ami miatt rosszabbul érzitek magatokat, tudjuk, hogy összezavarodtatok, és tudjuk, hogy el kell engednetek a mentális feldolgozást, hogy el tudjatok menni érzelmi feldolgozást végezni. És azt is tudjuk, hogy amint megtisztítjátok, amit az imént kiváltott belőletek, akkor azután fogtok tudni céltudatosan vibrálni, és egy sokkal jobb érzésű valóságot teremteni számotokra és mindenki más számára a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page