top of page
Keresés

Kapj meg mindent, amit akarsz és mindent, amiről nem is tudtad, hogy akarod

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Magasan fejlett lények vagyunk, és még mindig nem értünk mindent. Még mindig van egyfajta elménk, és az elménk nem képes mindent felfogni erről az univerzumról és a Forrásról, és ez azért van, mert kilencedik dimenziósak vagyunk, és tizenkét dimenzió van. Három dimenzió van, amely magasabb ennél az egynél, amelyben most élünk. Amit a tapasztalataink révén megismertünk, az az, hogy nem kell mindent tudnunk, és ez annyira igaz, amikor az emberiségről van szó. Azt hiszitek, hogy mindent tudnotok kell, és nagyrészt erre épülnek a tudományaitok.


Meg akartok érteni valamit, ezért boncolgatjátok. Bizonyítani akartok valamit, ezért addig kísérleteztek, amíg meg nem kapjátok a keresett bizonyítékot. A földi életben vannak olyan dolgok, amelyeknek megjósolhatatlannak kellene lenniük. Meg kell lepődnötök. Ezért van az, hogy a meteorológusaitok nem tudják száz százalékos pontossággal megjósolni az időjárást, és ti sem tudtok megjósolni mindent, ami bekövetkezik. Ha meg tudnátok, akkor kivennétek az érzelmi komponenst a földi életből, és ezt igazán nem akarjátok.


Ezért, ha most emberek lennénk, akkor elfogadnánk a nem tudást. Terveznénk, hogy meglepődünk, mert tudnánk, hogy a meglepetés mindig jobb, mint amit az elménkkel el tudnánk képzelni. Ez történik velünk a kilencedik dimenzióban állandóan. Szeretjük a meglepetést, és gyakran érnek minket meglepetések, de a különbség köztünk és a legtöbb ember között az, hogy mi már teljesen elfogadtuk a nem tudásunkat, hogy mi fog történni, míg a legtöbb ember még mindig szereti a kényelmét annak, hogy képes jósolni.


Nos, azok közületek, akik igazán okosak, megértik, hogy ti magatok is teremtitek a valóságotokat. A valóságotok megteremtésének azonban nyitottnak kell maradnia arra a lehetőségre is, hogy van valami jobb számotokra, mint amit elképzeltetek. Ezért az érzéseitek a legfontosabbak, mert beleérezhetitek magatokat egy jövőbeli élménybe, és tudhatjátok, hogy tetszeni fog, anélkül, hogy tudnátok, mi az. Néhányan közületek már éreztétek ezt az érzést, és felismertétek, hogy az érzésetek helyes volt. Fordítsatok több figyelmet az érzéseitekre, és használjátok céltudatosan a gondolataitokat, de ne korlátozzátok magatokat a gondolkodásra.


Legyetek tudatában annak, hogy mindig érkeznek energiák is, amelyek támogatják az ismeretlen, a kiszámíthatatlan megteremtését, és ezekkel az energiákkal akkor a legszórakoztatóbb játszani, ha felismeritek, hogy megvan hozzá a képességetek. És a legtöbb ember, aki tudatában van az aktuális energiáknak, annak is tudatában van, hogy a legtöbbször hogyan érzi magát. Ezért arra kérünk benneteket, hogy lépjetek ki a gondolataitokból, engedjétek el magatokat, adjátok át magatokat az energiák áramlásának, és tartsatok velük lépést azáltal, hogy lelassítotok, jól érzitek magatokat, és tudatosan lélegeztek. És ha ezeket a dolgokat meg tudjátok tenni, akkor mindent megkaphattok, amire valaha is vágytatok, és néhány olyan dolgot is, amiről nem is tudtátok, hogy vágytok rá, amíg fel nem bukkannak a küszöbötökön.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page