top of page
Keresés

Júniusi energiák, tömeges ébredések és a napforduló

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagy örömmel jelentjük, hogy június varázslatos hónap lesz az emberiség számára. Vár rátok a tömeges ébredések következő csoportja, és a nyári/téli napforduló is június hónapban lesz, de a június hónap energiáinak témája a három alsó csakrátok stabilizálása lesz. Stabilnak kell lennetek a gyökér-, a szakrális és a napfonatcsakrában ahhoz, hogy földelve+ legyetek a testetekben. Szükségetek van a testetekben való földelésre ahhoz, hogy tudjátok, mit éreztek, és hogy képesek legyetek megnyílni a magasabb frekvenciájú energiák előtt, amelyek folyamatosan érkeznek, hogy támogassanak benneteket, fejlesszenek benneteket, és megadják nektek, amit kértek.


Ezért ezek a júniusi energiák stabilizálni fognak benneteket az alsó három csakrátokban, és segítenek nektek megtisztítani azt, ami már nem szolgál benneteket, és ami soha nem is tartozott hozzátok. Segítenek elengedni azt, amihez ezekben a csakrákban ragaszkodtatok. Segítenek nektek a kitisztulásban és megtisztításban, valamint e csakrák kiegyensúlyozásában és összehangolásában, hogy magabiztosan, erősen, erőteljesen haladhassatok előre az életetekben, egyfajta hatalomérzettel és annak érzésével, hogy kik is vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények, ahelyett, hogy ragaszkodnátok ahhoz a fogalomhoz, hogy kik is voltatok eddig, mint egoista lények.


Most a napforduló energiáiból is nagyobb hasznotok lesz, mert ezek a stabilizáló erők körülöttetek lesznek, segítenek és hívnak benneteket, hogy gyakrabban üljetek le, lazítsatok és engedjetek el. Ez az, amire valóban szükségetek van ebben az időszakban. Ha ragaszkodtok a kötöttségeitekhez, az csak ront a helyzeten, és lelassít titeket. Egy sima, könnyű és örömteli utazást szeretnétek a tudatosságotok felemelkedéséhez, és ha odafigyeltek arra, hogy mi történik bennetek, valamint arra, hogy milyen energiák állnak rendelkezésetekre, az mindig segíteni fog nektek abban, hogy a felemelkedés jobbik idővonalán legyetek. Ti teremtitek meg a saját élményeteket ezen az utazáson, és minél stabilabbak vagytok, és minél több eszköz áll rendelkezésetekre, annál könnyebben tudtok teremteni.


A múltban talán azt mondták nektek, hogy csak a gondolataitok teremtik meg a valóságotokat. Ennyi az egész. Csak gondolj jó gondolatokat, és minden rendben lesz. De ti már túlléptetek ezen a tanítási szinten. A tudatosság egy magasabb szintjére fejlődtetek, ahol megértettétek, hogy többről van szó, mint a képességetekről, hogy szándékosan gondoljatok egy gondolatot. Hajlandónak kell lenned arra is, hogy érezd az összes érzést, szembenézz mindazzal, ami felbukkan benned, és egyikből sem tudod gondolkodással kiszabadítani magad. Készüljetek tehát arra, hogy valóságotokat erőteljes energiákkal teremtsétek meg, amelyek támogatnak, összehangolnak benneteket, és megadnak mindent, amire szükségetek van ahhoz, hogy előre haladjatok, egyre közelebb és közelebb az ötödik dimenzióhoz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page