top of page
Keresés

Június miatt 2022 hátralévő része így fog kinézni

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

gyon lenyűgöz minket minden egyes utazás, amelynek tanúi vagyunk. Az evolúciós utazás olyan utazás, amely mindenkinek nagyon sokat tud nyújtani, nem csak annak, aki az evolúciót megtapasztalja. Amikor tanúi vagytok valakinek, aki spirituálisan fejlődik, nem tehetitek meg, hogy nem profitáltok az illető utazásából és a tudatosság új szintjéből. Amikor más emberek felébrednek, akár tudatában vagytok az ébredésüknek, akár nem, ez hatással van rátok. De az biztos, hogy amikor megfigyelitek, hogy valaki fejlődik az életében és a spiritualitásában, akkor nem csak a példája szépségéből profitáltok. Érzed a körülöttük lévő változó energiákat is.


Képesek vagytok magatokba szívni azt, amit valaki más a felébredés spirituális útján elér. Ezért olyan sarkalatos hónap a június ott a Földön. Az egész bolygón ébredeznek ezek az emberek, és akár a családotokban vagy a baráti körötökben van valamelyikük, akár nem, ti akkor is részesültök belőle. Ebben a júniusi hónapban sokkal jobban ellazulhattok, mert az emberiség előrehalad, mert az alsó három csakrátokon folyik a munka, és mert a napfordulós energiák bónuszként bejönnek. Ez egy izgalmas időszak az emberiség számára, mert onnan, ahol most vagytok, csakis jó irányba mozoghattok. Onnan, ahol az emberiség jelenleg ül, csak felfelé lehet haladni, és 2022 hátralévő részében sok mindent fogtok látni.


Látni fogjátok, hogy ezek a változások hogyan hatnak más emberekre, olyan emberekre, akikről nem is gondolnátok, hogy spirituálisan fejlődnek. Olyan embereket fogtok látni, akik olyan döntéseket hoznak, amire nem számítanátok, és olyan dolgokat mondanak, amiket nem várnátok tőlük. Itt az ideje, hogy pihenjetek és élvezzétek a munkátok gyümölcsét. Most van itt az ideje, hogy elengedjétek azt az igényt, hogy mindenki másról gondoskodnotok kell, és most van itt az ideje, hogy lágyak és csendesek legyetek, hogy figyeljetek. Itt az ideje, hogy befogadjátok, majd hozzászokjatok a befogadott energiákhoz. Most éppen növekedési hullámotok van a Földön, és ez nagyon izgalmas mindannyiunk számára, akik már jó ideje távolról figyelünk titeket.


Természetesen továbbra is fel fogjuk ajánlani a segítségünket minden lehetséges módon, de sokkal könnyebb ezt megtennünk, amikor már igazán jó lendületben vagytok, és sokkal több energiamezőnk nyílik meg a szeretet, a fény és a támogatás előtt, amit folyamatosan felajánlunk. Nézzetek körül ebben az időben, és vegyétek észre a tudatosság fejlődését, aminek folyamatosan tanúi lehettek embertársaitokon, mert most van itt az ideje, hogy hagyjátok, hogy az emberek meglepjenek titeket, hogy teret tartsatok nekik, hogy fejlődjenek, és önmaguk ötödik dimenziós változatává váljanak, amire rendeltetésük szerint hivatottak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page