top of page
Keresés

Jóindulatú földönkívüliek és rosszindulatú földönkívüliek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig keressük a lehető legjobb módját annak, hogy elérjük az embereket az energiánkkal, amit nagyon hasznosnak tartunk. És észrevettük, hogy olyan lehetőségek kínálkoznak számunkra, amelyek újak és izgalmasak. Ti mindannyian fogékonyabbak vagytok az energiánkra, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy a tudományos-fantasztikus regényeitekben milyen sok pozitív ábrázolás született a földönkívüliekről. Az emberek a földönkívüliek új fajtáját látják.


A földönkívülieket most barátságosnak, segítőkésznek, tudósnak és talán még spirituálisan is fejlettebbnek láttatják, és ez segít áthidalni a szakadékot az emberek és a földönkívüliek között. Tudjuk, hogy a sci-fi írók, rendezők, mindenféle történetmesélők letöltéseket kapnak, és ezek a letöltések megjelennek az általuk készített művekben. De a földönkívüliek evolúciója a sci-fikben a tudatosságotok evolúciójához is kapcsolódik.


Amikor először láttátok a földönkívülieket ábrázolva a különböző történetmesélő műveitekben, akkor azok groteszkek, gonoszak voltak, és arra készültek, hogy elfoglalják a bolygótokat, és kiirtsanak minden életet. Most már sokkal reálisabb képet láttok a földönkívüliekről, akikkel megosztjátok ezt a galaxist. Azt látjátok, hogy néhányuk nagyon jó, nagyon magas rezgésű, és nagyon is segíteni akarja az emberiséget, csatlakozni akar hozzátok és együtt alkotni veletek. És természetesen a spektrum másik végét is megtaláljátok. Látjátok, hogy még mindig vannak olyan földönkívüliek ábrázolásai, amelyek rosszindulatúak, és minden bolygót, amivel találkoznak, bántani és elfoglalni akarnak.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy a valóságban a jóindulatú földönkívüliek száma a galaxisban messze meghaladja a rosszindulatúakét. Ugyanez a helyzet a ti világotokban is. Ahogy fent, úgy lent. És minél inkább felismeritek, hogy negyedik dimenziós földönkívüli barátaitok nem is különböznek annyira tőletek, annál könnyebb lesz számotokra a nyílt kapcsolatfelvétel. És ezért azt javasoljuk, hogy fordítsátok a figyelmeteket a jó szándékúföldönkívüliekre, és keressétek ezt a személyes kapcsolatot, mivel ez csakis egy olyan helyre visz benneteket, ahol egészebbnek és teljesebbnek érzitek magatokat, mint lény, mint utazó, mint valaki, akinek saját galaktikus történelme van.


Eljön a nap, amikor az emberiség nyíltan a galaktikus közösség részévé válik, és látjuk, hogy ez a nap egyre hamarabb és hamarabb jön el.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page