top of page
Keresés

Jelek, szimbólumok és szinkronicitások és azok jelentése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon elégedettek vagyunk a fejlődésetekkel ott a Földön, mivel továbbra is figyelemmel kísérjük az emberi kollektív tudatosság általános rezgését, és látjuk, hogy mindannyian megkapjátok, amire szükségetek van a vezetőitektől, a segítőitektől, a galaktikus csapataitoktól, az összes lélekcsaládtagotoktól, akik nem fizikai formában körülöttetek vannak. Valóban kollektívaként működtök már fizikai formában is. Valójában nem vagytok különállóak azoktól a lényektől, akik segítenek nektek, és amit látunk, hogy a Földön egyre több és több ember nyílik meg a számukra mindig elérhető segítségre.


Az emberek felismerik egy jel vagy egy szinkronicitás jelentőségét, és az emberek nagyobb valószínűséggel követik belső, intuitív útmutatásukat, és ez emeli a tudatosság rezgését a Földön. Ti mindannyian, akik ébren vagytok, ilyen módon vezetitek az emberiséget. Egyre valószínűbb, hogy elmondjátok másoknak a tapasztalataitokat, és ahogy ezt teszitek, sokaknak segítetek megérteni, hogy mit tapasztaltak. Egy szinkronicitást normalizálhattok egy másik ember számára, ha elmondjátok neki, hogy mit tudtok, mit jelent számotokra az a szinkronicitás.


Azok, akik még nem ébredtek fel, néha még félnek is az általuk tapasztalt szinkronicitásoktól. Ez tehát egy másik módja annak, ahogyan a Felébredt Kollektíva segít az emberiségnek. Folytassátok a történetek elmesélését, írjátok a könyveteket, a blogotokat és készítsétek a videóitokat, mert ezzel megkönnyítitek mások számára, hogy megtaláljanak titeket és azt, amit meg kell osztanotok, amit megismertetek.


A legtöbb ember kiábrándult valamilyen mértékben abból a hitből, amin nevelkedett, és útmutatást keres azoktól, akikben megvan ez a bölcsesség. A bölcsesség a tapasztalatból fakad, és ti mindannyian, a döntéseitek miatt, több tapasztalatot szereztetek, mint az átlagember. Ezért sokat tudtok nekik nyújtani. Megmutathatjátok másoknak a belső útmutatásukhoz vezető utat, ha megmutatjátok, hogyan csináljátok, mit kerestek és mire figyeltek, és meglátjátok, hogy több embert lenyűgöznek ezek a jelek és szimbólumok, mint gondolnátok.


Nem ítélhetsz meg egy könyvet a borítója alapján, és nem tudod megmondani valakinek a külső megjelenése alapján, hogy nyitott-e az általad igaznak tartott hiedelmek típusaira. Néhányan kifejezték, hogy félnek attól, hogy kigúnyolják vagy kinevetik őket, és bizonyára vannak olyanok, akik ezt meg is teszik, és ezt nem tudjátok befolyásolni, de mindig ti irányítjátok, hogyan reagáltok az emberekre. Hagyjátok, hogy a magabiztosságotok abból fakadjon, hogy tudjátok, kik vagytok valójában önmagatok mélyén, és tudjátok, hogy mindenki más is egy Forrásenergia Lény, aki csak a saját szerepét játssza, csak azt a szerepet játssza, amit kértetek tőle, és akkor semmi sem fogja megingatni az igazságotokba vetett bizalmatokat.


És amikor eljuttok erre a pontra, és megvan ez a bizonyosságotok, az emberek másképp reagálnak rátok. Az emberek másképp reagálnak, amikor nem keresitek a jóváhagyásukat, és amikor nem érdekel, hogy hisznek-e abban, amit mondtok. A legjobb módja annak, hogy megmutassátok másnak, hogyan működik az univerzum, ha azok szerint az igazságok szerint éltek, amelyekről tudjátok, hogy igazak. Hagyjátok, hogy lássanak titeket működés közben, és aztán írjátok le nekik, hogy mi történik, és hogyan csináljátok, hogyan manifesztáljátok azokat a tapasztalatokat, amelyeket szeretnétek.


Mindannyian nagyon sokat dolgoztatok önmagatokon, és azok, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy odakint legyenek és kimondják az igazságukat, segítik a tudatosság szintjének emelését ott a Földön, és ahogy látjuk, ez a tendencia folytatódni fog 2022 hátralévő részében is.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page