top of page
Keresés

Jelek, szimbólumok és szinkronicitások és azok jelentése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon elégedettek vagyunk a fejlődésetekkel ott a Földön, mivel továbbra is figyelemmel kísérjük az emberi kollektív tudatosság általános rezgését, és látjuk, hogy mindannyian megkapjátok, amire szükségetek van a vezetőitektől, a segítőitektől, a galaktikus csapataitoktól, az összes lélekcsaládtagotoktól, akik nem fizikai formában körülöttetek vannak. Valóban kollektívaként működtök már fizikai formában is. Valójában nem vagytok különállóak azoktól a lényektől, akik segítenek nektek, és amit látunk, hogy a Földön egyre több és több ember nyílik meg a számukra mindig elérhető segítségre.


Az emberek felismerik egy jel vagy egy szinkronicitás jelentőségét, és az emberek nagyobb valószínűséggel követik belső, intuitív útmutatásukat, és ez emeli a tudatosság rezgését a Földön. Ti mindannyian, akik ébren vagytok, ilyen módon vezetitek az emberiséget. Egyre valószínűbb, hogy elmondjátok másoknak a tapasztalataitokat, és ahogy ezt teszitek, sokaknak segítetek megérteni, hogy mit tapasztaltak. Egy szinkronicitást normalizálhattok egy másik ember számára, ha elmondjátok neki, hogy mit tudtok, mit jelent számotokra az a szinkronicitás.


Azok, akik még nem ébredtek fel, néha még félnek is az általuk tapasztalt szinkronicitásoktól. Ez tehát egy másik módja annak, ahogyan a Felébredt Kollektíva segít az emberiségnek. Folytassátok a történetek elmesélését, írjátok a könyveteket, a blogotokat és készítsétek a videóitokat, mert ezzel megkönnyítitek mások számára, hogy megtaláljanak titeket és azt, amit meg kell osztanotok, amit megismertetek.


A legtöbb ember kiábrándult valamilyen mértékben abból a hitből, amin nevelkedett, és útmutatást keres azoktól, akikben megvan ez a bölcsesség. A bölcsesség a tapasztalatból fakad, és ti mindannyian, a döntéseitek miatt, több tapasztalatot szereztetek, mint az átlagember. Ezért sokat tudtok nekik nyújtani. Megmutathatjátok másoknak a belső útmutatásukhoz vezető utat, ha megmutatjátok, hogyan csináljátok, mit kerestek és mire figyeltek, és meglátjátok, hogy több embert lenyűgöznek ezek a jelek és szimbólumok, mint gondolnátok.


Nem ítélhetsz meg egy könyvet a borítója alapján, és nem tudod megmondani valakinek a külső megjelenése alapján, hogy nyitott-e az általad igaznak tartott hiedelmek típusaira. Néhányan kifejezték, hogy félnek attól, hogy kigúnyolják vagy kinevetik őket, és bizonyára vannak olyanok, akik ezt meg is teszik, és ezt nem tudjátok befolyásolni, de mindig ti irányítjátok, hogyan reagáltok az emberekre. Hagyjátok, hogy a magabiztosságotok abból fakadjon, hogy tudjátok, kik vagytok valójában önmagatok mélyén, és tudjátok, hogy mindenki más is egy Forrásenergia Lény, aki csak a saját szerepét játssza, csak azt a szerepet játssza, amit kértetek tőle, és akkor semmi sem fogja megingatni az igazságotokba vetett bizalmatokat.