top of page
Keresés

JEGYZETEK A BEHANGOLÁSOKRÓL ÉS A FELHATALMAZÁSOKRÓL

Küldetésem, hogy elhozzam Magyarországra azokat az úgynevezett "új energiás" kezeléseket, amelyeket az utóbbi években csatornáztak le külföldi fénymunkások. Ezek a nagyszerű emberek azért bocsátották ezeket a behangolásokat az emberiség rendelkezésére, hogy ráhangolódhassunk Gaia és az Univerzum jelenlegi, magasabb rezgésszintű energiáira, lehetővé téve, hogy Gaiaval együtt növeljük a rezgésszintünket a Felemelkedés időszakában.


Az elkövetkező időkben hetente teszek majd fel új kezeléseket, behangolásokat, felhatalmazásokat a webáruházba, hogy ezek számotokra is elérhetővé válhassanak. Az áruházamba csak és kizárólag 100%-ban Krisztikus energiával működő behangolásokat töltök fel, ezt szigorúan ellenőrzöm mielőtt feltöltök egy kezelést.



A behangolás egy csodálatos módja annak, hogy kezeld magadat, és hogy lehetővé tedd magad számára a spirituális növekedést. Én és sokan mások is úgy vélik, hogy a behangolás gyorsabb módja annak, hogy kezeld vagy megtisztítsd magad, mintha csak egy kezelőnél vennél részt egy gyógyító ülésen. Lehetővé teszi számunkra, hogy fokozzuk és felgyorsítsuk spirituális fejlődésünket olyan ütemben, amire egyedül képtelenek lennénk.


A behangolások "megnyitják" a csatornákat az aura éteri kettős rétegén belül, hogy az energiák könnyebben és nagyobb sebességgel áramolhassanak, és hogy elősegítsék belső fejlődésedet, nagyobb harmóniába hozva téged az energiákkal, nagyobb tudatosságot és/vagy érzékenységet ébresztve benned. A spirituális fejlődésben a behangolások úgy tekinthetők, hogy olyan mértékben fokozzák és gyorsítják a spirituális fejlődést, amelyet másképp nem lehet elérni egy átlagos élet során. Az ilyen jellegű behangolásra példa bizonyos gyógyító rendszerek, vagy gyógyító vagy specifikus energiák befogadása (pl. a bőség befogadására való behangolás vagy a saját gyógyító képességeid fokozása). A behangolás a fogadó személyes frekvenciáját annak frekvenciájára emeli, amire behangolják (pl. ha egy szent helyre hangolnak, akkor annak a helynek a frekvenciáját küldik el, hogy beépüljön az energetikai rendszeredbe); ugyanez vonatkozik a gyógyítás fogadására is stb.


A behangolás fogadásának élménye az enyhe, pihentető érzéstől az erős, érzelemteli élményig terjedhet.


A behangolás eredményei néha azonnal érezhetőek, máskor pedig eltart egy ideig, amíg beérnek. Mindenki másképp éli meg, ezért ne hasonlítsuk össze a saját tapasztalatainkat máséval.


A behangolás történhet távolról (távoli) vagy "kézrátétellel". A behangolás minősége egyik módon sem különbözik. Én már nagyon sok behangolást kaptam távolról és kézrátételes módon is és azt tapasztaltam, hogy mindkét módon tökéletesen működnek. A távoli behangolást azért élvezem, mert a saját otthonom kényelmében vagyok, és utána könnyen tudok pihenni.


Mindannyian energiából állunk, és ez áramlik rajtunk keresztül (életerő). Nem feltétlenül látjuk az energiát, de mindannyian tudjuk, hogy ott van. A tanítón keresztül áramló energia a behangolást kapó személyhez jut. Egyáltalán nem számít, hogy egy szobában (vagy akár egy országban) vagytok-e! Anélkül, hogy rengeteg részletet mondanék az energiáról, csak arról akartalak biztosítani, hogy a távoli behangolás csodákra képes.


A behangolások NEM attól a személytől származnak, aki adja őket. Ez a személy csak egy csatorna. Ezek az egyetemes forrásból származnak. Ez alapvetően a Szellem, vagy bármi, amit a legmagasabb erőnek hiszel. Az a személy, aki a behangolást küldi, az a csatorna, amelyen keresztül a behangolás a címzetthez áramlik.


Mit várhatsz a behangolástól?

A behangolást sokféleképpen lehet megtapasztalni, mivel ez attól függ, hogy a befogadónak az adott pillanatban mire van szüksége. A behangolás okozhat boldogságérzetet, békét, enyhe bizsergést, melegséget, hűvösséget, energiaáramlásként érezhető, vagy pedig mindezek összességét. Lehet, hogy színeket, fényt és/vagy mintákat is láthatsz, sőt, hallhatod a Szellemet. Én mindezeket a dolgokat megtapasztaltam, és egyetlen behangolás sem egyforma. A sok év alatt, amíg ezt a munkát végeztem, megtanultam, hogy az energiák érzékelése csak egy apró aspektusa a beavatás teljes folyamatának. Néhányatok számára élénk színek, érzések, vezetők, angyalok, mesterek vagy más fénylények látogatásai fognak megtörténni. Néhányan közületek gyönyörű Spirituális tájakat is érzékelni vagy látni fogtok, de kérlek, ne aggódjatok, ha mindez nem történik meg veletek, amikor fogadjátok a behangolást. A tanulók tényleges százalékos aránya, akik ezeket a vizuális jeleket és érzéseket kapják, valójában elég kicsi. A behangolás fogadásának általános folyamata egyszerűen a belső béke mély érzését fogja benned kelteni. Minden energia az "éteri háttereden" keresztül fog áthatolni, ahol aztán lassan átszűrődik az aurameződön, amíg nem talál egy helyet a tudatodban, ahol arra vár, hogy öngyógyítás és meditáció során hozzáférj.


A kezelés bármely formája a gyógyulási folyamat részeként érzelmeket válthat ki, illetve néhány ember esetében fizikai reakciókat is, mint például fejfájás vagy enyhe influenzaszerű tünetek, émelygés, néha akár enyhe fájdalmak a testben, amelyek általában rövid ideig tartanak. Ezek általában a ráhangolódás után másnap vagy néhány nappal kezdenek jelentkezni, de csak akkor, ha valami nagyobb mértékű tisztulás zajlik benned, amire szükséged van.


Ne feledd, hogy a behangolást követően földelj és igyál sok vizet.


0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page