top of page
Keresés

Itt az ideje, hogy követeld a saját hatalmadat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Tudatában vagyunk annak a sérülésnek, amit sok ember magában hordoz, és ez a sérülés haraggá, dühvé és gyűlöletté válik az ember, vagy emberek iránt, akik felelősek azért, ami az adott személyt bántja. Ez mindenféle problémához vezet az egyén életében, és ezek a problémák sokféle módon nyilvánulnak meg. Tapasztalhatunk egészségügyi problémákat, pénzügyi problémákat vagy párkapcsolati problémákat, és néhányan a fentiek mindegyikét tapasztalják, és az összes probléma abból a kezdeti érzésből ered, hogy valaki más megbántott minket, és nem tudunk eljutni a szeretethez, amely mindannyiunk legmélyén ott van.

 

Érezhetitek a szeretetet, ami a lényetek mélyén van, amikor beleszerettek valaki másba, és összejöhettek azzal a személlyel, és megállapodhattok abban, hogy társuljatok vele, de végül a sértettség, ami általában elhomályosítja ezt a szeretetet, vissza fog jönni, és újra fel fog jönni, hogy feltáruljon abban a kapcsolatban. Hogyan gyógyuljatok ki azokból a sebekből, amelyeket évek, vagy akár évtizedek alatt halmoztok fel magatokban, ha mások megbántanak benneteket? Először is, segít, ha a spirituális ébredés által felismeritek, hogy az a másik személy vagy azok az emberek tervszerűen bántottak meg benneteket. Ha fel tudjátok ismerni, hogy ez egy megállapodás volt, hogy egy szerződésről volt szó, és hogy aláírtátok a szerződést, akkor el tudtok jutni az elfogadás helyére.

 

Ha el tudjátok fogadni, ami történt, és azt, hogy mit éreztek ezzel kapcsolatban, és az összes következményt, akkor el tudtok jutni a megbocsátás helyére. Amikor megbocsátotok a többieknek azért, amit tettek vagy mondtak nektek, abban a pillanatban annyi mindent elengedtek, ami megakadályozza, hogy mindig az a szeretet legyetek, ami valójában vagytok. Sokan közületek, akik ébren vannak, még mindig ragaszkodnak a neheztelésükhöz, a haragjukhoz és az ítélkezésükhöz azokkal szemben, akik megbántották őket, és azokkal szemben, akik megbántottak másokat, és ezért megértjük, hogy szükségük van az ilyen emlékeztetőkre, amelyek elmondják, hogy minden, amit tapasztaltatok, különösen életetek korai szakaszában, el volt tervezve. Ezt te és mindenki más, aki részt vett benne, úgy hangszerelte, hogy egy bizonyos tapasztalatot adjon nektek. Ezek a tapasztalatok szükségesek ahhoz, hogy mindenki arra a döntésre jusson, hogy el akarja engedni azt, ami nehéz, ami visszatartotta.

 

Tehát először egy olyan sérelemre van szükségetek, ami megköveteli, hogy elfogadjátok és megbocsássatok, és ez nagyon nehéz lehet egy ember számára, hogy eljusson a felismerésig. Nehéz emlékezni a felállásra, ennek az életnek a tervére, és ezért el kell fogadnotok a lények és a hozzánk hasonló kollektívák szavát, akik azt mondják nektek, hogy minden, ami veletek történt, megállapodás alapján történt, és ti is részesei voltatok ennek a megállapodásnak. Amikor ez beépül a tudatotokba, akkor választhattok, hogy továbbra is áldozatnak tekintitek-e magatokat, vagy elfogadjátok magatokat társteremtőként. Ha társteremtők vagytok, akkor meg tudtok bocsátani magatoknak és mindenki másnak, aki részt vett abban a társteremtésben, ami azt eredményezte, hogy oly sokáig hordoztátok magatokban ezt a fájdalmat, vagy ezeket a fájdalmakat.

 

A megbocsátás felszabadító; felszabadító, és lehetővé teszi, hogy újrakezdjétek az életeteket. Amikor újrakezditek minden trauma és minden seb nélkül, képzeljétek el, mivé válhattok. Képzeljétek el, mennyi szeretethez férhettek hozzá, és ebből a szeretetből mennyit tudtok továbbadni. És tudjátok, hogy amikor ezt teszitek, akkor hozzáférhettek a valódi erőtökhöz. Egy olyan helyzetbe helyezed magad, ahol gyönyörű életet teremthetsz magadnak és mindazoknak, akik az életed részei.

 

Ez az, amire mindnyájatok számára vágyunk, és ezért adjuk nektek ezt az emlékeztetőt a megbocsátás erejéről és arról az igazságról, hogy kik vagytok, mint örök és végtelen lények, akik már léteztek ezt az inkarnációt megelőzően is, és akik örökkön örökké tovább fognak létezni. Csak nagyon erős lények lennének hajlandóak olyan sebezhetőek lenni, mint amilyenek ti vagytok, és megengedni, hogy bármilyen visszaélés áldozatai legyenek. Itt az ideje, hogy követeljétek a hatalmatokat, és az ehhez vezető út az elengedés és a megbocsátás mindenkinek, aki életeteknek eddig a pontjáig bántottak benneteket. Ha ezt megtettétek, képzeljétek el, hogy mik lehettek és mit teremthettek.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page