top of page
Keresés

Itt az ideje, hogy az emberiség beismerje, ami bennetek van

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Annyit adunk nektek, amennyit csak tudunk az adott pillanatban, de ti is adhattok magatoknak mindent. Nincsenek korlátozások, nincsenek határok, amikor amit kaptok, az belülről jön. Most mindig megpróbálunk segíteni nektek abban, hogy kinyissátok és megnyissátok azokat az ajtókat a belső birodalomba, amelyek végül mindent megadhatnak és meg is fognak adni nektek. Mindarról beszélünk, ami vagytok, és minden ajándékotokról és képességetekről, valamint mindarról, amit a külső világban akartok. Mindez bennetek van, és ezt nem csak mi mondjuk. Hanem olyasmi, amiről tudjuk, hogy nagyon is valóságos módon igaz.


Ha a környezetetekre úgy tekintetek, mint egy kivetítésre, akkor elkezdhetitek elképzelni, hogy ez hogyan lehetséges. Minden, amit tapasztaltok, a saját energiátokból származik, a saját tudatosságotok kivetüléséből. Megmutatjátok magatoknak, hogy mi van bennetek, amikor tanúi vagytok a külvilágnak. Ha azt látjátok, hogy emberek vitatkoznak, akkor, még ha nem is vitatkoztok az életetekben lévő emberekkel, akkor is rengeteg olyan belső párbeszédetek van, ami ugyanazt a rezgést tartja, mint a vita, aminek tanúja vagytok. Ha valamit meg akarsz nyilvánítani, akkor inkább annak a rezgését kell felkínálnotok, mint a hiányának a rezgését a tapasztalatotokban. És tudjuk, hogy ezt könnyebb mondani, mint megtenni. Könnyebb kívülre figyelni önmagunkon, és azt mondani: "Nos, ez így van. Ez az a világ, amiben élek."


Kicsit nagyobb kihívás beismerni, hogy ez az a világ, amit ti teremtetek és kivetítetek, és igazi bátorság kell ahhoz, hogy felelősséget vállaljatok mindazért, amit odakint láttok és tapasztaltok, és aztán tegyetek valamit ellene. Ha egyszer felismeritek, hogy a végtelen és az örökkévaló bennetek van, akkor el kell fogadnotok mindezt. Hajlandónak kell lennetek elfogadni önmagatok minden aspektusát, ahelyett, hogy ítélkeznétek és kritizálnátok azt, aki és ami vagytok, és akkor választhatjátok ki mindabból, ami bennetek van, hogy kit és mit akartok aktiválni, és a választási lehetőségek határtalanok. Csak akkor tűnnek (a lehetőségek) korlátoltnak, ha elhiszitek, amit mindenki más mond nektek magatokról, beleértve a saját elméteket is.


A saját egód ellenetek dolgozhat, mert nem akarjátok beismerni, hogy sokkal több vagytok, mint aminek látszotok. Kezdjetek el hinni magatokban és a képességeitekben, hogy mindent, amit meg akartok tapasztalni, és mindent, amivé válni akartok, oda tudjátok adni a világnak, és ez így is lesz. A másik életmód egy tudattalan út, és nem működik túl jól azok számára, akik abban a hitben haladnak az életben, hogy ők a kis egó, és hogy a világ olyan kaotikus és zavaros. Amikor felismeritek, hogy mire van hatalmatok, akkor rajtatok múlik, hogy használjátok-e ezt a hatalmat. És mivel mindannyian képesek vagytok összpontosítani, érezni, gondolkodni és aktiválni azt, amit akartok, tudjuk, hogy képesek vagytok rá, és meg is fogjátok tenni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page