top of page
Keresés

Húzzon fel és be a vonósugarunk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Kerestük, hogy minél többetekkel kapcsolatba lépjünk, akik annyira érdekeltek a velünk való kapcsolatteremtésben, a fizikai földönkívüli kapcsolatfelvételben és a szolgálatban. Mindannyiótokhoz fordulunk, akik érdeklődést mutattak, mert tudjuk, hogy az időzítés megfelelő a mélyebb kapcsolatra, a kapcsolatfelvételre, és arra, hogy mindannyian gyakoroljátok azt a képességet, amellyel az egész emberiséget szolgálhatjátok.


Most van itt a tökéletes idő, hogy még többen lépjetek elő, és legyetek azok a befolyásolók, akikről tudjuk, hogy lehettek. Ezért több fényt sugározunk rátok, és mint egy vonósugár, ez a fény arra szolgál, hogy magához vonzzon benneteket, hogy felemeljen benneteket egy olyan dimenziós frekvenciára, amely jobban tudatosítani tud bennünket, a többi fizikai földönkívüli lényt, akikkel kapcsolatba akartok lépni, és több inspirációt is kaphattok arról, hogyan szolgáljatok, amikor ebben a magasabb rezgésszámú frekvenciában vagytok.


És így, amikor a fényünk és szeretetünk hívására való válaszadásról van szó, azt mondanánk, hogy a legjobb dolog, amit tehetsz, hogy kinyilvánítod a szándékodat, hogy abban a magasabb rezgésszámú állapotban legyél, majd megtisztítod az elmédet minden gondolatodtól, hogy természetes és könnyű módon emelhesd a rezgésedet. Mindez, amit ott a Földön csináltok, sokkal könnyebb lehet, és könnyebbé válik, ha leveszitek a világ súlyát a vállatokról, és megengeditek magatoknak, hogy segítsenek, hogy felhúzzon benneteket a vonósugár, képletesen és szó szerint is egy fizikai földönkívüli kapcsolat esetén.


Égboltotok tele van földönkívüli űrhajókkal, és e lények többsége a fényből való, és szolgálni akar. Nektek is több lehetőségetek lesz arra, hogy az összes embertársatoknak szolgálatára legyetek, és mi semmit sem szeretnénk jobban, mint hogy inspiráljunk benneteket azokra a szavakra, gondolatokra és tettekre, amelyek segítenek mindenkinek ott a Földön, hogy emeljék a rezgésüket, hogy képesek legyenek kapcsolatba lépni velünk, kapcsolatba lépni a fizikai földönkívüliekkel, és az egész emberiség szolgálatára lenni. Ismét felszólítunk benneteket, mint a felébredt kollektívát, hogy álljatok az élre, és hagyjátok, hogy mások kövessenek benneteket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page