top of page
Keresés

Hívj minket, és ez fog történni

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig nagyon aktívak vagyunk az energiáink kivetítésével, mert tudjuk, milyen fontos számunkra, hogy úgy érezzük, hozzájárulunk az egész univerzum jobbá tételéhez. Nagyon sok szeretettel és csodálattal viseltetünk irántatok, akiknek nagyobbak a kihívásai a létezésben, és látva a szenvedéseteket és a küzdelmeteket kitágul az együttérzés és a szeretet felajánlásának képessége bennünk. Nem érezzük magunkat leterhelve emiatt, és nem érezzük magunkat felelősnek értetek, de segíteni akarunk. Nem bűntudatból segítünk azonban, mert tudjuk, hogy mi csak egy másik utat választottunk a létezésünk számára ebben az időben.


És tudjuk, hogy egy nap majd mi leszünk a ti cipőtökben, és ti a mi nem-fizikai cipőnkben lesztek, és segítetek nekünk. Ez a jó karma. De ismétlem, nem ezért tesszük, amit teszünk. Azért tesszük, amit teszünk, mert érzékenyek vagyunk, és mert tudjuk, hogyan akarunk érezni. Azt is tudjuk, hogy mindig van valami, amit tehetünk az érzéseinkkel kapcsolatban, míg az emberek nem mindig rendelkeznek ezzel a tudással. Vagy ez, vagy pedig az általunk megfigyelt emberek gyakran választják azt, hogy elmenekülnek az érzéseik elől, hogy jobban érezzék magukat, és ez nem az az út, amit te szeretnél választani.


Végső soron minden út visszavezet a Forráshoz, ezért nem számít, hogy mit teszel vagy nem teszel, és nincs ítélkezés. De ha valóban jobban akarod érezni magad, akkor amit teszel, annak belső munkának kell lennie. Olyasminek kell lennie, amit önmagatokban tesztek. A fizikai testben lévőknek, akik érzékenyek, azoknak van a legnehezebb dolguk a Földön ebben az átmeneti időszakban, mert mindennek fel kell jönnie számukra, és amikor ez megtörténik, akkor ezt érzik, és méghozzá erősen érzik.


És amikor tanúi vagyunk ezeknek a pillanatoknak, érezzük, hogy belekapaszkodtok az együttérzésünkbe. Mi is érezzük, hogy kitágulunk, mivel tudjuk, hogy a mi kitágulásunk mindig segít nektek. Azt is tudjuk, hogy a ti tágulásotok segít nekünk, és mi több okból is szeretjük megtapasztalni a ti tágulásotokat. Sikerül nektek; és egyre jobban csináljátok és egyre jobbá váltok, és ezt azért mondhatjuk el nektek, mert érezzük a fejlődéseteket. Nem csak abból a szempontból nézzük a fejlődéseteket, hogy milyen cselekedeteket hajtottatok végre a Földön egy adott pillanatban. Érzékeljük a kiterjedéseteket, és a kiterjedésetek folyamatos.


Azoknak közületek, akik érzékenyek, a legjobb esélyük van meg arra is, hogy megragadják az életük minden pillanatában számukra elérhető tágulást. Amikor segítségre van szükségetek ebben, tudjátok, hogy hívhattok minket, és tudjátok, hogy mi ott leszünk nektek, mindazok miatt, amit az imént adtunk nektek, és mert nincs más dolgunk. De valójában azért, mert szeretünk segíteni nektek, és szeretünk tanúi lenni annak, ahogy növekedtek, fejlődtök és emelkedtek, amit folyamatosan tesztek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page