top of page
Keresés

Három lépés a magasabb dimenziós lényektől való befogadáshoz


∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Tartjuk magunkat az emberiséggel kötött megállapodásunkhoz. Rendszeresen jelentkezünk mindannyiótoknál, megnézzük, hogy mire van szükségetek, és eljuttatjuk nektek az energiákat, a letöltéseket, a fejlesztéseket és az aktiválásokat, amiket mindannyian kértek. Arra is bátorítunk titeket, hogy pihenjetek többet és tegyetek kevesebbet, mert ez egy csapatmunka. És most a ti szerepetek a csapatban az, hogy megkapjátok azt, amit már kértetek, és amit mi következetesen szállítunk.


Többféleképpen is javasoljuk, hogy mindannyian kerüljetek nyitottabb és befogadóbb állapotba. Először is azt javasoljuk, hogy földeljétek be magatokat a fizikai testetekbe. Másodszor, azt javasoljuk, hogy relaxáljatok tudatos, lassú, mély légzéssel. Harmadszor pedig azt javasoljuk, hogy csináljatok valamit, amit élveztek.


Ahogy egyre rendszeresebben ráhangolódtok arra, ami bennetek zajlik, az intuíciótokra, tudni fogjátok, mikor és mire vagytok vezetve. Az intuíciód arra fog inspirálni, hogy menj és csinálj valami szórakoztatót, valamit, amit élvezel, és amit meg tudsz csinálni. Tehát ha nem tudsz mindent eldobni és elmenni például Balira, akkor nagy valószínűséggel nem fogod megkapni ezt az intuitív találatot. De ha tudsz csinálni magadnak egy csésze teát, kiülni a szabadba, hallgatni a madarakat, és bámulni a felhőket, és ez az, amit belülről kapsz, akkor mindenképpen kövesd.


Azért említettük, hogy menjetek ki, mert úgy érezzük, hogy nagyobb valószínűséggel fogadjátok be azt, amit mi és mások kínálunk nektek, ha kapcsolatban vagytok a Földanyával, és érzitek az Anyatermészetből érkező pozitív energiát. Ha van egy háziállatotok, akivel kapcsolatba tudtok lépni, és elkezditek simogatni a háziállatotok bundáját, vagy játszotok vele, az szintén nyitottabb és befogadóbb állapotba hoz benneteket. Arra vágyunk, hogy megkapjátok az ajándékainkat és a többi ajándékot, ami hozzátok érkezik, de nem azért kapjátok meg, mert jó fiú vagy lány voltatok. Azért kapjátok, mert nem próbáltok többé olyan keményen próbálkozni, hogy mindent magatok intézzetek el, ellazultok, és megnyíltok a magasabb birodalmakból érkező energiáknak.


Nem kell kiérdemelned semmit, beleértve a Forrás, vagy Jeshua, vagy bárki más kegyelmét, akit piedesztálra emeltél. Mindössze annyit kell tenned, hogy felismered, hogy te vagy az a Forrás, te vagy az a felemelkedett mester, és elég életet éltél ott a Földön ahhoz, hogy megérdemelj mindent, amit kértél, és még annál is többet. Mi semmit sem tudunk rátok kényszeríteni, ahogyan az arkangyalok vagy a felemelkedett mesterek sem.


Mindössze annyit tehetünk, hogy továbbra is felajánljuk nektek a szolgálatainkat, és reméljük, hogy olyan állapotba kerülsz, ahol a rezgésed elég magas, hogy el tudd fogadni, amit felajánlottunk. Emlékezzetek erre, amikor legközelebb a mai tennivalók listáját nézitek. Győződjetek meg róla, hogy a lista elejére azt írjátok, hogy "lazítsatok, nyissatok és fogadjatok". És néha, amikor ez a prioritásod, minden másról gondoskodnak helyetted. És ha nem hiszitek, hogy ez lehetséges, akkor azt javasoljuk, hogy legalább a gondolatnak engedjetek, hogy ez lehetséges.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page