top of page
Keresés

Hozzáférés a spirituális adottságaidhoz, készségeidhez és képességeidhez

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagy örömmel jelentjük be, hogy az emberiség újabb hatalmas ugrást tett tudatosságotok evolúciójában, mivel nagyobb hozzáférést biztosítottatok magatoknak azokhoz a készségekhez, ajándékokhoz és képességekhez, amelyek eddig szunnyadtak bennetek, és amelyek készen állnak arra, hogy felfedjétek őket a világ előtt. Ha van valami, amihez mindig is hozzá akartatok férni, de eddig nem tudtatok hozzáférni, akkor jól teszitek, ha arra a bizonyos adottságra összpontosítotok, amit ki akartok fejleszteni.


Az ok, amiért az emberiség nagyobb hozzáférést biztosított magának azokhoz a képességekhez, amelyekkel más tudatosságokat tudtok megcsapolni, az az, hogy sokan közületek mennyire összezavarodtak és megdöbbentek attól, amit mások mondanak nektek. Az a kudarc, hogy mások nem tudtak nektek segíteni, egy gigantikus kollektív vágyat generált a jobb közvetlen hozzáférés iránt, és most itt az ideje, hogy mindannyian megnyíljatok és megkapjátok azokat a képességeket, amiket mindig is akartatok magatoknak.


Talán azt gondoltátok, hogy bizonyos emberek csak úgy születnek, hogy tehetségük van arra, hogy csatornázási, gyógyító vagy pszichikai képességekkel rendelkezzenek. Talán csak az önbizalmatokat szívták ki belőletek azok a programozások, amelyeket másoktól kaptatok egész életetek során. Bármi is volt az oka annak, hogy nem adtatok magatoknak hozzáférést ahhoz, amit spirituálisan tenni akartok, most itt az ideje, hogy félretegyétek ezeket az okokat, és megnyíljatok annak a lehetőségnek, hogy ma mások vagytok, mint amikor utoljára leültetek, hogy magatoktól kapjatok valamit, bármit.


Mindenki játssza a saját szerepét a történetetekben, így amikor valaki azt mondja nektek, hogy az eltolódás egy bizonyos időpontban be fog fejeződni, és aztán ez az időpont eljön és elmúlik, és csalódást éreztek, ez a csalódás az az üzemanyag, amit arra használhattok, hogy begyújtsátok magatokban a vágyat a magasabb tudatossággal, az információ- és energiaáramokkal való személyes kapcsolatfelvételre. És amikor megbetegedtek, és a körülötted lévő emberek is megbetegednek, akkor megszületik bennetek a természetes gyógyulás iránti vágy, és az a vágy, hogy olyan gyógyítói képességekhez férjetek hozzá, amelyek titeket és másokat is szolgálnak.


Megértjük, hogy miért támaszkodtatok másokra, hogy olyan információfoszlányokat adjanak nektek, amelyek ellátnak benneteket azzal a reménnyel, ami szükséges volt ahhoz, hogy folytassátok ezt az utat, de most, hogy mások cserbenhagytak benneteket, nagyobb mértékben támaszkodhattok magatokra. És az energiák nagyon támogatnak benneteket abban, hogy létrehozzátok azokat a kapcsolatokat, amelyeket mindig is akartatok, hogy saját közvetlen kommunikációs vonalatok legyen a magasabb frekvenciájú lényekkel és kollektívákkal, amelyek a magasabb birodalmakban léteznek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page