top of page
Keresés

Hogyan élheted meg a célodat ebben az életben most rögtön


∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy tanúi lehetünk az utazásotoknak ott a Földön, és nagyon hasznos számunkra, hogy ezt a kilencedik dimenzióból tehetjük, ahol mindezt a tágabb nézőpontból láthatjuk. Úgy látjuk, hogy minden tökéletesen játszódik le ott a Földön, hogy mindenkinek lehetőséget adjon a tudatos fejlődésre. Látjuk, hogy mindannyian egyre több lehetőséget adtok magatoknak, hogy feltétel nélkül szeressetek, és látjuk, hogy egyre több ember ragadja meg ezeket a lehetőségeket és él velük.


Öröm látni, ahogy egy emberi lény valóban megérti, és túllép az egón, túllép a különálló, kis, halandó énjén, és belép a tudatosság terébe, a megismerés terébe. Ez az, aminek a folyamatában most vagytok, és mi egyszerűen azért jövünk hozzátok a létezés egy magasabb síkjáról, hogy segítsünk nektek ebben. Következetesen emlékeztetni fogunk titeket arra, hogy kik is vagytok valójában. Azért vagytok ott, hogy ráébredjetek arra az igazságra, hogy Forrásenergia Lények vagytok, és egy bizonyos ponton azt is fel fogjátok ismerni, hogy mindenki más is Forrásenergia Lény. Semmi sem létezik a Forráson kívül, és amikor ezt felismeritek, elkezdtek másokkal is ennek megfelelően bánni. Az emberek szemellenzőt viselnek, és könnyebb meglátni azokat a szemellenzőket, amelyek megakadályoznak másokat abban, hogy azt az életet éljék, amit szeretnének, mint a sajátjukat.


De bizonyos mértékig mindenkinek szemellenzőt kell viselnie ahhoz, hogy negyedik dimenziós tapasztalatot szerezzen. Nem csak azért vagytok ott, hogy túllépjetek a negyedik dimenzión. Nem csak azért vagytok ott, hogy felemelkedjetek belőle; azért is ott vagytok, hogy megtapasztaljátok. És így a szemellenzőt mindenki szándékosan viseli. Azért vannak ott (a szemellenzők), hogy egy korlátozottabb nézőpontot adjanak nektek a valóságról, és a trükk az, hogy ne ragadjatok bele az illúzióba olyan mértékben, hogy teljesen elfelejtsétek, kik is vagytok valójában, mint Forrásenergia Lények. És biztosan nem akarod elfelejteni, hogy mindenki más kicsoda, mert akkor úgy kezdesz majd bánni velük, mintha nem lennének annyira isteniek.


Az emberi lények sokféleképpen próbálták ezt megtenni az évezredek során, amióta ti ott inkarnálódtatok, és az, hogy másokat kevésbé emberinek láttátok, hogy a saját ügyeiteket előmozdíthassátok, igazából egyikőtöknek sem szolgált. De azok, akiket most megszólítunk, bizonyosan túlléptek ezen a tudatossági szinten. Soha nem dehumanizálnátok egy másik embert azért, hogy háborút indíthassatok az országukkal, vagy hogy valamilyen módon felhasználhassátok őket a saját céljaitokra. De most azon a ponton vagytok, ahol mindenkit a Forrásnak, a Szeretetnek kell látnotok, és úgy kell látnotok a szerepeteket, mint aki mindenkit emlékeztet arra, hogy ők is szeretet, és ennek a legjobb módja az, ha ti magatok is szeretet vagytok.


Végül mások is képesek lesznek érezni a szeretetet, amit ti sugároztok, és ez átalakítja őket. Így vethettek véget minden szenvedésnek. Nem úgy szüntetitek meg az összes szenvedést, hogy kiirtjátok mindazokat, akiket ti gonosztevőknek tartotok ott a Földön. Azzal vettek véget minden szenvedésnek, hogy ti vagytok az a szeretet, amely átalakítja annak a kollektívának a tudatosságát, amelynek a részei vagytok. A szeretet megléte arra ösztönöz benneteket, hogy szolgáljatok, és a szolgálatban való részvétel másokat is arra ösztönöz, hogy ugyanezt tegyék. Az embereket jobban inspirálja a kedvességetek, mint a sikeretek, az anyagi gyarapodásotok, a gyönyörű új otthonotok és az új autótok. Törekedjetek arra, hogy másokat inspiráljatok azzal, hogy megtartjátok a tudást arról, hogy kik vagytok ti és kik ők, és máris élni fogjátok a célotokat. Nem kell várnotok semmilyen nagyszerű alkalomra, hogy tegyetek valamit az emberiségért. Most azonnal megtehetitek, és tudjátok, hogy képesek vagytok rá, és tudjátok, hogy mi továbbra is emlékeztetni fogunk titeket erre újra és újra.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page