top of page
Keresés

Hogyan válasszuk meg a kívánt idővonalat/jövőt

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagyon is képesek vagyunk egyszerre sok különböző idősíkon átlátni, mert a kilencedik dimenzióban létezünk, és látjuk a különböző idősíkokat, amelyek mindannyiótok előtt vannak, akik ezeket az üzeneteket kapjátok. Tudjuk, hogy új idősíkok jönnek létre, amikor képzelőerőre kaptok. Amikor túlléptek a körülöttetek lévők és az előttetek járók hiedelmein. Tudjuk, hogy valójában nagyon kreatívak vagytok, és képesek vagytok a csillagokig eljutni, a szó szoros értelmében. Sokan közületek azon tűnődnek, hogy mikor szállnak le hajók szerte a bolygón, és ezt azzal az elképzeléssel gondoljátok, hogy ez már most kőbe van vésve.


Azt hiszitek, hogy ezeket a döntéseket rajtatok kívül hozza meg valami más lény vagy lények egy másik csoportja, de ti dönthetitek el, hogy mikor történik ez meg. Ti dönthetitek el, hogy az emberiség mikor férhet hozzá a szabad energiához. Ti dönthetitek el, hogy mikor fogadjátok el mindazt, ami hozzátok érkezik, az összes ajándékotokat, mindent, amit valaha is meg akartatok nyilvánítani. Minden ott van, és csak arra vár, hogy befogadjátok. Ti vagytok azok, akik döntenek. Ti vagytok azok, akik fókuszálnak. Ti vagytok azok, akik rezegnek. Ti vagytok azok, akik gondolkodtok, éreztek, cselekedtek, beszéltek, és ahogy összhangban maradtok azzal, amit akartok, és elengeditek azt, amit nem akartok, akkor a számotokra legjobbnak érzett idővonalra helyezitek magatokat.


Ha az emberi kollektívának egy olyan változatához igazodtok, amely készen áll a teljes és nyílt földönkívüli kapcsolatfelvételre a jövő évben, akkor megtapasztaljátok ezt a tapasztalatot. De ha körülnéztek, és azt mondjátok: " Ez a többi ember még nem áll készen", akkor megrekedtek azon az idővonalon. Ez rajtatok múlik. Gondoljatok jobban embertársaitokra és magatokra. Ahelyett, hogy a hibáitokra és a gyarlóságaitokra koncentrálnátok, inkább arra összpontosítsatok, hogy milyen messzire jutottatok, hogy mennyi lehetőség van mindannyiótokban, és összpontosítsatok a szeretetre, ami ti vagytok, és a szeretetre, ami minden más emberi lényben létezik. És ha már itt tartunk, koncentráljatok arra az igazságra, hogy a galaxisban minden lény szeretet. Ők a Forrásenergia.


És persze, sokan közülük olyan módon cselekedtek, ami sokkal kevesebb, mint amit egy Forrásenergia Lénytől elvárnátok, de ez csak azt jelenti, hogy megtapasztalhatjátok a megbocsátás élményét. Minden lényben a legjobbat láthatjátok. Ez a ti választásotok; ez az a választás, amely a legjobb érzés lesz számotokra, amikor meghozzátok. Valójában nincs más választás, mert meg kell hoznotok ezt a döntést ahhoz, hogy azok lehessetek, akik valójában vagytok, és az, hogy azok lehettek, akik valójában vagytok, ahová minden út vezet. Mindannyian hazamentek a Forráshoz; mindannyian azért vagytok ott, hogy emlékezzetek arra, kik is vagytok valójában.


Tehát ne felejtsétek el ezt. Ne essetek abba a csapdába, hogy kicsinek, jelentéktelennek és bizonyos tapasztalatokra elrendeltnek látjátok magatokat. A világ olyan, amilyenné ti teszitek. Az életetek jobb lehet, még a legmagasabb mércével mérve is, ha megengeditek magatoknak, hogy azzá váljon. Ti pedig felsőbb énetekké, ötödik dimenziós énetekké váltok, függetlenül attól, hogy mit tesznek mások, vagy hogy ez néha milyennek tűnik. Válasszátok most a legjobb idővonalat magatok számára, tudatában lévén annak, hogy ti választotok, és hogy az az idővonal, amely számotokra a legjobbnak fog tűnni, valóban létezik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page