top of page
Keresés

Hogyan visz téged 11/11 egy dicsőséges 2023-ba

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon örülünk, hogy felajánlhatjuk nektek ezt az emberiség fejlődéséről szóló jelentést. Halljuk, hogy azon tűnődtök, vajon jól halad-e az emberiség, hogy lehetővé teszitek-e magatok számára az ötödik dimenzióba való felemelkedést. És valóban, csak fel kell tennetek magatoknak ezt a kérdést, mivel az emberiség mindig is a ti tükörképetek lesz. Kérdezzétek meg magatokat, hogy méltónak érzitek-e magatokat a felemelkedésre, és hogy szerintetek mi tart vissza benneteket most a felemelkedéstől. A válaszaitok enyhén szólva is érdekesek lesznek. De a kételyeitek ellenére is van elég hit a Felébredt Kollektíván belül ahhoz, hogy pozitív rezgést vigyetek végig a napotokon.


Az emberiség többi részére is hatással vagytok azzal a tudattal, hogy mindannyian egy jobb helyre tartotok, az emberiség és a Földanya egy jobb verziója felé. A magasabb tudatossághoz való kapcsolódási képességetek egy jelentős része ennek az utazásnak. Ez az, amit Daniel itt újra és újra bemutat mindannyiótoknak. Megmutatja nektek, hogy mi lehetséges, és sokan közületek felfedezték, hogy maguk is képesek erre. Ez az, amire utaltunk, hogy a 11/11-es energiák erről szóltak, és még mindig itt vannak nektek. Még mindig részesültök azokból az energiákból, amelyek támogatnak benneteket abban, hogy elérjétek a magasabb birodalmakban lévő lényeket és kollektívákat.


Az energiák természetesen támogatnak benneteket abban is, hogy elérjétek önmagatokat, ahol szintén mindent, mindenkit és minden lényt és kollektívát megtalálhattok az egész univerzumban. Most a novemberi hónap közepénél és a 11/11-es energiák végpontjánál tartotok, és készen álltok arra, hogy ezeket a kapcsolatokat, amelyeket a magasabb birodalmakkal létesítetek, a következő szintre emeljétek. Készen álltok arra, hogy a Napforduló energiáiba emelt fővel, karjaitokkal, szívetekkel és koronacsakráitokkal tágra nyitottan menjetek bele, és készen álltok arra, hogy behozzátok azokat az energiákat, a tudatosságot, a bölcsességet és a tanításokat, amelyek az emberiséget egy dicsőséges 2023-ba viszik.


A 2023-as év lehetőségei hatalmasak. Több földönkívüli kapcsolatot fogtok látni az emberiségen belül személyes és csoportos szinten, és megvan a lehetősége a hajók tömeges leszállásának, ami az első dominó lesz, ami leesik az ötödik dimenzióba való felemelkedésetek befejezésében. Ez megtörténik, és a magasabb frekvenciájú energiákhoz való kapcsolódásra való hajlandóságotok miatt lehetséges, hogy az emberiség ezen változata megtegye ezt az ugrást. Ha úgy érzitek, hogy jelenleg nem kapcsolódtok egy magasabb tudatossághoz, akkor ismét tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy miért. Hiszitek-e, hogy ez lehetséges számotokra, és hisztek-e nekünk, amikor azt mondjuk nektek, hogy ez nem csak lehetséges, de időről időre meg is történik?


Ti csak azt akarjátok, hogy képesek legyetek eljutni a tudatosságnak erre a magasabb szintjére saját magatoktól és szándékosan, és ezt meg is tudjátok tenni, és meg is fogjátok tenni, mert ébren vagytok, és mert megvan bennetek a vágy erre. A vágy megléte mindig azt jelenti, hogy azt mondjátok magatoknak, hogy ez a következő lépés az utatokon elkerülhetetlen. Tegyetek meg minden lépést azzal a tudattal, hogy a helyes irányba mentek, hogy minden a terv szerint halad, és hogy a tökéletes időzítésben emelkedtek fel saját magatok és az egész emberi kollektíva számára.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page