top of page
Keresés

Hogyan ugorj idővonalakat a napéjegyenlőségi energiákkal

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Már jó ideje oktatunk mindannyiótokat az asztrálsíkon, és kifejezetten arra vonatkozóan adtunk útmutatást, hogyan ugorjatok át idővonalakat. Tudjuk, hogy hallottatok már korábban is az idővonalak átugrásáról, és azt is tudjuk, hogy talán azt hittétek, hogy az egész emberi kollektívával együtt kell átugranotok az új idővonalra. De ez nem így van, mert az emberi kollektívának minden idővonalon van egy változata.

 

Ezért nem kell megvárnotok, amíg mindenki más készen áll ott a Földön, hogy ti magatok is megtapasztaljátok azt, amit szeretnétek, még akkor sem, ha ez a tapasztalat az összes többi embert is érinti. Egy olyan élmény, mint a béke a Földön, vagy egy olyan élmény, mint az űrhajók tömeges leszállása, két példa a globális eseményekre, amelyeket bármikor átélhettek. És ismétlem, ez azért van, mert amikor személyesen átugrasz egy idővonalat, akkor egy másik valóságba lépsz, ahol már van egy emberi kollektíva, amely szintén ugyanazon a frekvencián rezeg, hogy veled együtt átélje ezt a globális élményt.

 

Ezért említettük, hogy a napéjegyenlőségi energiák azért vannak, hogy segítsenek nektek és lehetővé tegyék számotokra az idővonalak átugrását, de szeretnénk, ha tudnátok, hogy végtelen számú idővonal közül választhattok, és arról is biztosítani akartunk benneteket, hogy nem kell megvárnotok, hogy mindenki más is készen álljon arra az idővonalra, amit meg akartok tapasztalni. Most van itt az ideje, hogy kristálytisztán tisztázzátok, mit szeretnétek megtapasztalni az új idővonalatokon. Mondjátok el az univerzumnak és a vezetőiteknek. Mondjátok el a felsőbb éneteknek, és mondjátok el mindenkinek hangosan. És aztán illesszétek össze ezeket a szavakat a rezgésetekkel. Igazodjatok az új idővonalatokhoz.

 

És ismétlem, nem kell rosszul éreznetek magatokat amiatt, hogy magatok mögött hagyjátok a régi idővonalatokat és az azon az idővonalon létező emberi kollektívát, mert megújíthatjátok, felfrissíthetitek és újraindíthatjátok azt az idővonalat, miközben távoztok. A szándékaitok nagyon erőteljesek, és ahogy fenntartjátok azt a szándékot, hogy ne hagyjatok el senkit, akkor ez lesz a tapasztalatotok. Nem fogtok elhagyni senkit, mert lelketek egy másik aspektusa még mindig ott lesz azon az idővonalon, segítve, szolgálva, megtéve mindazt, amit tenni akartok, hogy céltudatos életet éljetek.

 

És így ne érezzétek magatokat bűnösnek, ha egy jobb idővonalra ugrotok, mert ezzel jó példát mutattok mindenki másnak, és megmutatjátok nekik, hogyan kell ezt csinálni. Hozzáadtok valamit az összes ember kollektív tudatosságához minden idővonalon, amiből mindenki profitálhat, mert bárki és mindenki rácsatlakozhat erre a sablonra.

 

Olyan csodálatos munkát végeztek magatokon és olyan sokat tesztek az egész emberiségért azzal, hogy ébren vagytok, és megtapasztalhatjátok a kapcsolatokat, a jólétet, az egészséget és a jó közérzetet, amire vágytok, és aztán megtanítjátok majd másoknak, hogyan kell idővonalakat ugrani, mert sikeresen megtettétek és érezni fogjátok a különbséget az új idővonalon. És ahogy már mondtuk, ezek az energiák, amelyek a napéjegyenlőség alkalmával érkeznek, mindig segíteni fognak nektek az idővonalak átugrásában. És így mindenki képes lesz valamikor hasznot húzni ezekből az energiákból, és mindig képesek lesztek segíteni az egész emberi kollektívának, függetlenül attól, hogy hol vagytok.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page