top of page
Keresés

Hogyan távolítsuk el a tisztánlátás blokkjait

Ebben a bejegyzésben a tisztánlátó képességek megnyílásának leggyakoribb blokkjairól beszélek.



A tisztánlátó szó olyan személyt jelöl, aki képes képeket látni a lelki szemei előtt. Ezek a képek segíthetnek megjósolni a jövőt, segíthetnek az embernek feltérképezni a lelki útját, támogathatják a jólétet, vagy érzelmi tisztánlátást biztosíthatnak. A tisztánlátás az a képesség, hogy ha valaki tisztán látja az Igazságot, mielőtt az megnyilvánulna, és ez hihetetlenül hasznos lehet, egyben elképesztően erőteljes is. A tisztánlátó emberek gyakran a belső látásukkal látnak képeket, és úgy gondolják, hogy ezeket a képeket pszichikus forrásokból kapják. Mint minden médiumi adottságnak, a tisztánlátó képességeknek is az a célja, hogy segítsék az emberiséget, és szeretetet és támogatást nyújtsanak a rászorulóknak.

 

A tisztánlátás számára a legjelentősebb blokkok az olyan érzelmek, mint például:

  • Düh

  • Türelmetlenség

  • Aggodalom

  • Hiányos gondolkodásmód

  • Félelem

  • Ítélkezés

 

Mindezek az érzelmek torz vagy megváltoztatott képet alkotnak az Igazságról.

Más médiumok negatív hangulatú jelenléte szintén okozhat tisztánlátási blokkot, ami következik be, ha a körülötted lévő emberek félnek az energiánktól. Ha mostanában más ismeretlen médiumok és energiamunkások közelében voltál, akkor az ő félelmük maszkot hozhat létre a harmadik szemed felett.

Az, hogy más emberek elutasítják a látomásainkat, szintén okozhatja, hogy lezárjuk a képességünket. Mások véleménye befolyásolhatja az energiamezőnket, ezért érdemes fehér fénnyel levédeni magunkat. A médiumok jellemzően empaták, így érzik a mások által küldött ítéletet vagy negatív energiákat.

Még a tapasztalt médiumok is kaphatnak blokkokat. Általában ez akkor történik, amikor túl komolyan vesszük a dolgokat, vagy túl nehéz az energiánk. Ha ez jellemző rád, tudd, hogy a tapasztalt médiumok leggyakoribb blokkjai közé tartoznak a szívcsakra blokkok, a koronacsakra blokkok és a harmadik szem blokkjai, amelyek mind befolyásolhatják a médiumi képességeinket.

Hogyan tisztítsd meg: A blokkok tisztítására léteznek tudatos megoldások, amelyek közé tartozik a meditáció, a rezgésmunka és az aromaterápia is. Segíthet az is, ha elképzeled, hogy a harmadik szemeden keresztül fényt húzol ki az előtted lévő térbe.

 

A negatív kollektív tudat ereje napközben a legerősebb, amikor mindenki fenn van és éli a hétköznapi életét. Én a hajnal előtti órákban érzem magam a legszabadabbnak, mivel ilyenkor mindenki alszik, és a negativitás jóval kevesebb, ezért én jellemzően ilyenkor szoktam útmutatást kérni. Ilyenkor lesz a legmegbízhatóbb és legpontosabb a tisztánlátásom.

Alkalmanként az igazság fájhat, amikor először válik nyilvánvalóvá, ezért van az, hogy oly sokan elrejtőznek előle és ellenállnak neki, nem akarnak róla tudni. De ha egyszer magunkévá tesszük és elfogadjuk, megengedhetjük, hogy az életünket egy teljesen új irányba mozdítsuk el.

 

  • Ha félsz az igazságtól, akkor a következő kérdéseket tudod feltenni, hogy kevésbé érezd ijesztőnek

  • Hogyan láthatnám másképp

  • Hogyan láthatnám lágyabb lencsén keresztül

  • Mit tanít ez nekem, hogy megbékéljek, bármi is legyen az igazság?

 

A tisztánlátó blokkok eltávolításához, próbáld ki a következő gyakorlatokat.

  • Fehér fényvédelem vizualizációja

  • Az arany energiával való tisztító energiamunka

  • Földelés

  • Ametiszt kristállyal rajzolj végtelen jelet a harmadik szemed felett néhány alkalommal

  • Reiki technikák

 

Ha valaha is kaptál olyan olvasást, ahol elmondták neked, hogy mi a baj az életeddel, de nem mondta el a látó a megoldást, akkor megkérdezheted, hogy a Szellem/Univerzum lát-e megoldást.

Ez nem jelenti azt, hogy az olvasó "rossz", lehet, hogy csak nem arra lett kiképezve, hogy meglássa a fényt. Néhány tisztánlátó kifejezetten a sötétség meglátására specializálódott, mert egyesek nem hajlandók meglátni a sötétséget. Ha tehát az olvasó kiemeli ezeket a szempontokat, az lehet, hogy éppen az a gyógyszer, amire szükséged van. Ha egy másik ember számára valami negatívumot igazolsunk vissza, az is segíthet megerősíteni az intuícióját.

Gyakran nem akarjuk elhinni, hogy a dolgok károsak lehetnek ránk nézve, és sajnos sok fénymunkás kifejezetten ilyen módon “működik”.

Ha tehát valami " negatívat" látsz, csak tudd, hogy a sötétség mindannyiunkat a fényhez vezet, mert ha meglátjuk az igazságot, akkor megengedhetjük neki, hogy a fény felé vezessen minket.

A félelem attól, hogy valami negatív dolgot látunk, blokkolhatja a tisztánlátást, ezért legyünk tudatában annak, hogy kérhetjük, hogy csak a fénybe nézzünk, és csak világos megoldásokat lássunk.

Az elfogadás vagy az ítélkezés blokkjainak feloldásához a vibrációs súlyozott hangvillák fel tudják nyitni a blokkolt harmadik szem csakrát.

Harmadik szem blokk akkor is létrejöhet, ha olyan látomást láttál, amely megijesztett, és/vagy valóra vált. Amikor az ajándékaink sokkolnak bennünket, az erejüktől való félelem miatt le tudjuk őket zárni.

Hogyan tisztítsd meg: Ha ez rád jellemző, érdemes földelő illóolajokat használni, mint például a tömjén vagy a cédrus, amelyek mindegyike elősegíti a földelt és központosított energiamezőt.

 

Minél élesebb a kép általában, annál több energia áll mögötte, és általában annál nagyobb az esély a megnyilvánulásra. Tehát az éles képekben való bizalom segíthet újraépíteni a harmadik szemedbe vetett bizalmadat.

A tisztánlátás egy módja annak, hogy meglásd a válaszokat, mielőtt azok fizikailag megismerhetővé válnának.

Emiatt hasznos eszköz lehet, ha ki akarsz kerülni egy szorult helyzetből. Ha magadnak használod, az érzelmeid tisztán tartása segít abban, hogy a legkönnyebben meglásd a szükséges lépéseket, és ha magadévá teszed, segít elengedni a hatalmától való félelmet.

Minél inkább az adottságaidra összpontosítasz, és minél erősebbé válnak, annál nagyobb bizalmat fogsz kialakítani abban, amit látsz, és annál inkább belefuthatsz másokba, akik félnek ettől a bizalomtól.

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page