top of page
Keresés

Hogyan tesz az emberiség jelentős előrelépést

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon elégedettek vagyunk a fejlődéssel, amit az emberiség részéről nap mint nap látunk. Tudjuk, hogy fejlődtök, és hogy fokozatosan emelkedtek, de nagyon nehéz lehet számunkra meggyőzni titeket arról, hogy valójában fejlődtök és terjeszkedtek, és egyre inkább azzá váltok, akik valójában vagytok. Nehéz lehet számotokra a saját fejlődéseteket mérni, ezért adjuk nektek ezeket a frissítéseket, hogy elmondjuk nektek, mihez férhettek hozzá, milyen aktiválásokat kaptok, és milyen fejlesztéseket hajtunk végre rajtatok.


De mégis azt vesszük észre, hogy kételkedtek magatokban. Az önmagatokkal szembeni keménység nem ösztönöz benneteket arra, hogy jobban teljesítsetek vagy jobbak legyetek. Ez csak egy alacsonyabb rezgésszinten tart benneteket, de ezt tanították nektek nagyon fiatal korotoktól kezdve. És így azért vagytok kemények magatokkal, mert azt hiszitek, hogy ezáltal motiválttá válhattok arra, hogy összeszedjétek magatokat és jobban teljesítsetek az életben vagy a felemelkedésben.


Ez az a munkamorál, ami generációról generációra öröklődött, hogy biztosítsa a faj és a család fennmaradását, de most, a modern világban, amelyben mindannyian éltek, ez nem igazán szükséges. Nem kell aggódnotok a túlélés miatt, túlnyomó többségeteknek nem. Mégis, még mindig keményen bántok magatokkal és a fejlődésetekkel, mintha az ostor csattogtatásával eljutnátok valahová.


Szeretnénk, ha felismernétek, hogy már az is elég eredmény, ha csak törődtök másokkal. Ez spirituális növekedés. Az egymással való törődés azt jelenti, hogy túlfejlődtetek azon az egoista szükségleten, hogy mindenáron túléljetek, és ez egy fontos lépés a fejlődésetekben, mert túlléptek azon, hogy önmagatokat egoista nézőpontból ismerjétek. Beléptek a magasabb énetek perspektívájába.


Most, mint a magasabb énetek, nem kerestek semmilyen jelölőnégyzetet. Egyáltalán nem azt keresitek, hogy jobbak legyetek valamiben. Magasabb énetekként tudjátok, hogy a tudatosságotok kitágulása a Forráshoz való visszatérés legjobb része, és ennek semmi köze a cselekvéshez. Mindennek a létezéshez van köze. Azt szeretnénk, ha mindannyian több elismerést adnátok magatoknak azért, ahogy a szívetek kiárad valakinek, aki szenved, és azt szeretnénk, ha kevésbé lennétek szigorúak magatokkal, amiért nem tudtok közbelépni és megoldani a problémát.


A problémák mindig az utazásotok részei lesznek, mert a megoldás mindig a tudatosság kitágulásával jár. Néha a cselekvés is benne van. Ha tűz van, eloltjátok a tüzet. De a legtöbb helyzetben hátradőlhettek, ellazulhattok, érezhetitek a tágulást, amit az előttetek lévő helyzetből kaptok, és fejlődhettek. A felemelkedést apró győzelmek sorozataként akarjátok megtapasztalni, még akkor is, ha a legtöbb ember hatalmas energiahullámokról beszél, amelyek egy magasabb dimenziós síkra repítenek fel benneteket.


Ünnepeljétek a kis győzelmeiteket. Ünnepeljétek azt a tényt, hogy eléggé törődtök másokkal ahhoz, hogy többet akartok tenni. Örüljetek, hogy megvan bennetek a szándék, hogy szolgáljatok, mert ez a növekedésetek jele, és mi azt mondjuk nektek, hogy elég sokan vagytok, akik törődnek velük. Elég sokan vagytok, akik szeretetet és együttérzést küldenek a szívetekből ahhoz, hogy nagyon jól érezzétek magatokat azzal kapcsolatban, ahol az emberiség most van, de van egy járvány is, amelyben a felébredt egyének nem érzik magukat nagyon jól azzal kapcsolatban, hogy kik ők és mit értek el, vagy hogy mennyit tettek a segítésért.


Amikor ezt az érzést érzitek, csak engedjétek el, lazítsatok, nyissátok meg magatokat és fogadjatok be néhány magasabb frekvenciájú energiát. Aztán földeld ezeket az energiákat a Földbe, és tudd, hogy abban a bizonyos pillanatban tettél valamit. Segítettél. Felemelted az emberi faj tudatosságát, és ez nagy eredmény.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."



0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page