top of page
Keresés

Hogyan találd meg az utadat, hogy sokak szolgálatára legyél

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Dicsőségesen érezzük magunkat itt a kilencedik dimenzióban, mert mindannyiótoknak segíthetünk, akik a fizikai birodalmakban vagytok. Annyira élvezzük, hogy szolgálhatunk, mert a szolgálat jobban összehangol bennünket valódi énünkkel. Jobban megismerjük magunkat, mint Forrásenergia Lények, amikor elismerjük, hogy ti vagytok mi, és mi vagyunk ti. Természetesen, ha látnátok magatokat az utcán feküdni törött bokával, oda segítenétek magatokat az út szélére, biztonságba helyeznétek magatokat. És sokféle módon van szükségük az embereknek segítségre most itt a Földön. És amikor a szolgálat energiáihoz igazodtok, akkor mindannyiunkhoz igazodtok a magasabb birodalmakban, akik csak arra törekszünk, hogy segítsünk útitársainknak.


Mindannyian hazafelé tartunk a Forráshoz, és néha néhányan közülünk egy kicsit eltévedünk az út során. Amikor valaki eltéved, ne ítéljétek el azért, mert eltévedt. Ne tekintsétek őt elveszett ügynek; tudjátok, hogy ha segíteni tudtok neki, hogy visszataláljon az útra, akkor azt meg is akarjátok adni neki. Természeteteknél fogva nagyon segítőkész lények vagytok; az utazásotok része, hogy segítsetek, nem azért, mert bizonyítanotok kell, hogy mások szolgálatára orientáltak vagytok, hanem azért, mert a másik segítésével elismeritek, hogy nincsenek mások. Valójában mindannyian egyek vagyunk; ez az, akik valójában vagyunk, és a szétválasztás, a hierarchiák, a dimenziók, ezek mind illúziók, amiket azért adunk magunknak, hogy megadjuk magunknak a lehetőségeket, amiket szerettünk volna, hogy megismerjük magunkat a legkülönbözőbb módokon.


És így teljesítitek a küldetéseteket ott a Földön, amikor arra törekedtek, hogy megismerjétek önmagatokat, és akkor felfedezitek, hogy ti vagytok minden és ti vagytok mindenki. És ezzel a tudással valóban segíteni akartok mindenki másnak. Most sokan küzdötök azzal, hogy hogyan tudnátok sok, vagy legalábbis több embernek szolgálni ott a Földön. Nagyon sok módotok van arra, hogy szolgáljatok, és engedhetitek, hogy a tehetségetek, az egyedi képességeitek megmondják nektek, hogy milyen különböző módokon vagytok hivatottak szolgálni.


Ha valamiben jók vagytok, használjátok azt, amiben jók vagytok, hogy segítsetek másoknak. Valószínűleg ők is jók lesznek valamiben, amit te még csak el sem kezdtél elsajátítani, és abban akarnak majd segíteni neked. És közelebb fogtok kerülni ahhoz a személyhez annak eredményeként, hogy segítetek egymásnak. Más szóval, közelebb fogtok kerülni ahhoz az igazsághoz, hogy kik vagyunk valójában mindannyian Forrásként, mert összekapcsolódtok. Sokkal inkább egyként fogtok működni, mint két különálló egységként.


Ezért van az, hogy amikor a magasabb birodalmakba kerültök, amikor a nem-fizikai világba kerültök, mindannyian tanácsként és kollektívaként működünk. Tudjuk, hogy kik vagyunk valójában, és ezt még jobban meg akarjuk tapasztalni. Még mindig megtapasztalhatjátok, hogy individuálisak vagytok, ugyanakkor birtokában vagytok annak a tudásnak, hogy mindannyian egyek vagyunk, és hát nem ez a legjobb mindkét világból? Hát nem csodálatos élmény? És ez nem olyasmi, amire feltehetitek a kalapotokat, egy ok arra, hogy ne tekintsétek a Földet csapdának, börtönbolygónak? Higgyétek el nekünk, amikor azt mondjuk, hogy ti választottátok, hogy ott legyetek, és tudtátok, hogy sok-sok embernek fogtok segíteni azzal, hogy megszülettetek. Legyetek tehát azok, akik vagytok, és támaszkodjatok az erősségeitekre, és mások szolgálatára lesztek; ezt megígérjük nektek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veled való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page