top of page
Keresés

Hogyan találd meg a célodat, az életfeladatodat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon szívesen szétszóródunk, amennyire csak tudunk, hogy minél több lényt elérjünk ebben a galaxisban és ebben az univerzumban, amennyit csak tudunk, mert nagyon szeretünk kapcsolatokat teremteni. Úgy érezzük, hogy önmagunk több darabja a helyére kerül, amikor kapcsolatba lépünk bármelyik lénnyel ebben az univerzumban. Folyamatosan keressük az új lényeket és kollektívákat, akikkel kapcsolatba léphetünk, és ennek eredményeként exponenciálisan növekszünk. Egyeseknél jobban élvezzük a tapasztalatokat, mint másoknál, akárcsak ti. Mi is megválasztjuk, hogy hová szeretnénk összpontosítani az energiánkat, akárcsak néhányan közületek.


Néhányan közületek tudatosan választanak, mások pedig megszokásból, kötelességből, vagy abból az érzésből, hogy valamit kapnak attól, hogy egy személy tanításaira vagy a veletek megosztott információkra összpontosítanak. Néha elmész egy olyan munkahelyre, amit évtizedek óta nem szeretsz, mert egy cél elérésének eszközeként tekintesz rá, a cél persze a fizetés. A szabad akaratod fontos. Ha már elég tapasztalatot szereztél a világodról és a rajta lévő emberekről, helyekről és tevékenységekről, nem lenne-e bölcs dolog akkor tudatosan megválasztani, hogy mire fordítod a figyelmedet, és mire fordítod az energiádat? Nem lenne értelme azokhoz kapcsolódni, amelyek azt az érzést adják, hogy egy darabkád a helyére pattan?


Sokan kérdeztek minket a küldetésetekről, a célotokról itt a Földön, és mi most azt mondjuk nektek, hogy ha nem vagytok a valódi, hiteles énetek, akkor soha nem fogjátok azt tenni, ami megadja nektek az elégedettség érzését, és azt az érzést, hogy valami fontosat valósítottatok meg. Ha szolgálni akarsz, magaddal kell kezdened. Nincs határvonal az önmagunk szolgálata és a mások szolgálata között; ezek keverednek és összefonódnak. Ha azzal kezded, hogy meglátod, hová tartozol, akkor sokkal könnyebben fogsz segíteni másoknak, mert egész önmagadat fogod belevinni ebbe a kölcsönhatásba.


Arra bátorítunk benneteket, hogy nézzétek meg most az életeteket, és kérdezzétek meg magatoktól, hogy hűek vagytok-e önmagatokhoz, vagy van-e valami más oka annak, hogy azt teszitek, amit tesztek , arra fordítjátok a figyelmeteket, amire fordítjátok, és azokkal az emberekkel lógtok együtt, akikkel társultok. Olyan sokféle lehetőségetek van ott választani, és ha megfelelően használjátok a szabad akaratotokat, és tudatosan választotok, sokkal jobb eredményeket érhettek el. Mi csak azt szeretnénk, hogy boldogok legyetek, és azt szeretnénk, hogy kiteljesedjetek. Azt akarjuk, hogy egésznek érezzétek magatokat, és hogy legyen céltudatotok, és ez azzal kezdődik, hogy megkérdezitek magatokat, hogy mit akartok igazán tenni, és milyenek akartok lenni egy adott helyzetben.


Legyetek autentikus önmagatok, és ami felé vonzódtok, az sokkal gyümölcsözőbb lesz, mintha úgy tennétek, mintha valaki vagy valami lennétek, aki vagy ami nem vagytok, és abból a létállapotból és rezgésből kiindulva cselekednétek. Ha az üzenet átvétele után még mindig bizonytalan vagy abban, hogy ki vagy, ki akarsz lenni, mit akarsz tenni, és így tovább, csak csukd be a szemed, csendesítsd el az elmédet, még ha ez hosszú időbe is telik, és várj. Valami el fog jutni hozzád, és akkor már csak bíznod kell benne, és végig kell csinálnod. Ti is megtapasztalhatjátok azt a kiterjedést, hogy a mindennapi tevékenységeitek és társulásaitok révén még inkább azzá válhattok, aki vagytok, és amikor ezt megteszitek, ennyivel közelebb kerültök hozzánk és a rezgésünkhöz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page