top of page
Keresés

Hogyan szolgál téged az alvó lelkek száma

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk annak, hogy látjuk, hogy oly sokan közületek egyre tudatosabban és szándékosabban növekednek és terjeszkednek, éber státuszuk miatt. Mindannyian sokkal több energiát vesztek fel tudatosan is, mert tudatában vagytok annak, hogy energiák állnak rendelkezésetekre. Sokkal többet horgonyoztatok le az emberi kollektíva számára, amelynek részei vagytok, mert most már sokkal valószínűbb, hogy időt szántok erre.


Vannak idők, amikor nem tehetitek meg, hogy nem nyitjátok meg magatokat és nem horgonyozódtok le magasabb frekvenciájú energiákban, és bizonyára azok, akik nincsenek tudatában a jelenlétüknek, időről időre még mindig csatornaként működnek. De minél több időt szántok erre, annál jobb. Az életetek jobb lesz, és a körülöttetek lévő emberek is jobban érzik magukat körülöttetek. Más világot láttok visszatükröződni, mert olyan dologra fordítjátok a figyelmeteket, ami valóban történik egész nap, minden nap.


Több magas frekvenciájú energiát kaptok, amivel játszhattok, mert megmutattátok, hogy képesek vagytok kezelni és arra használni, hogy valami nagyon csodálatosat adjatok hozzá a kollektívához, amelynek részei vagytok. Azok, akik nem kapnak ezekből a magas frekvenciájú energiákból, mert soha nem jutnak el az öröm vagy a pihenés helyére, több lehetőséget adnak nektek, hogy lehorgonyozzátok ezeket az energiákat számukra. Így több magas frekvenciájú energiát tapasztalhattok meg, ami átfut rajtatok, annak eredményeként, hogy még mindig olyan sokan vesznek körül benneteket, akik nem értik, hogy ezek az energiák léteznek, és nem tudnák, mit tegyenek, még akkor sem, ha hirtelen elhinnék, hogy magasabb frekvenciájú energiák léteznek, és hogy folyamatosan kapják azokat.


Ez a legjobb része annak, hogy a Felébredt Kollektíva tagjai vagytok. Nem tesztek többet, mint amennyi a ti részetek. Többet kaptok abból, ami csodálatos és mindenki számára elérhető, de ismétlem, nem mindenki kerül abba az állapotba, amibe bele kell kerülnie, hogy hagyja, hogy ezek az energiák eljöjjenek hozzá és átjárják. Nagyon sok minden jön még, és az ok, amiért mindig pozitívak maradunk azzal az iránnyal kapcsolatban, amerre mindannyian tartotok, az az, hogy azok, akik ébren vannak, egyre jobban és jobban megnyílnak annak, ami elérhető számotokra és mindenki más számára.


És ahogy egyre több fényben és szeretetben horgonyoztok le, és az életetek egyre jobbá és jobbá válik, úgy kapcsolódtok majd egymáshoz és a magasabb rezgésű földönkívüli lényekhez, valamint a nem-fizikai lényekhez is. Ez egy nagyon erőteljes időszak mindannyiótok számára, hogy elismerjétek magatokat és a munkát, amit elvégeztek, de ez egyúttal az az időszak is, amikor többet várhattok, amikor elhihetitek, hogy az összes munka, amit elvégeztetek, kifizetődik számotokra, mert így lesz, és már most is így van. És már látjuk, hogy az egész emberiség számára még sokkal több jön, és ti, akik ébren vagytok, ezt elsőként tapasztalhatjátok meg, mert ennyire tudatosak vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page