top of page
Keresés

Hogyan szeressük önmagunkat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Annyi tiszteletet és csodálatot érzünk mindannyiótok iránt ott a Földön, de annyi szeretetet is érzünk, és ezt a szeretetet érezzük irántatok létezésünk minden pillanatában. Arra képeztük magunkat, hogy szívközpontúak legyünk, hogy arra összpontosítsunk, hogy mit érzünk, és hogy szeretettel legyünk önmagunkkal és másokkal szemben is. Most már nem fizikai lények vagyunk, de valaha volt testünk, és volt szívünk, és akkor kezdtük el a felkészülést, amikor még volt szívünk, de a fókusz ugyanaz. A középpontotokra akartok összpontosítani, hogy hozzáférjetek ahhoz a szeretethez, ami valójában vagytok. Keresni akartok valakit vagy valamit, ami emlékeztet benneteket erre a szeretetre, majd elvonjátok róla vagy arról a figyelmeteket, hogy jobban érdekeljen benneteket a bennetek lévő szeretet érzése.


Most már tudjuk, hogy sokan közületek tisztában vannak az önszeretet fontosságával, de azt is tudjuk, hogy a legtöbben nem értitek, hogyan lehet ezt elérni. Más szóval, ha nem tettetek semmit, vagy nem voltatok semmi olyasmi, ami méltó lenne erre a szeretetre, hogyan tudnátok azt megadni magatoknak? Azzal akarjátok kezdeni, hogy megértitek, hogy szeretetteljesek voltatok-e önmagatokkal vagy sem, és ez azzal kezdődik, hogy figyelmet fordítotok az önbeszédetekre, a gondolataitokra, a szavaitokra és még a viselkedésetekre is. Ha hibát követtek el valaminek a megcsinálása közben, mennyire vagytok szigorúak magatokkal? Ha állandóan olyan dolgokat tesztek, amiket nem akartok, akkor valóban tisztelitek-e magatokat és szeretettel vagytok-e magatok iránt? Észre tudjátok venni, milyen típusú gondolatokat gondoltok magatokról, és ezek milyen érzéseket keltenek bennetek?


Valahol az egyik csakrátokban fogjátok érezni az üresség érzését, ha nem vagytok szeretetteljesek magatokkal, mert nem vagytok összhangban valódi énetekkel, ami a szeretet, ami a Forrás, és ami természetesen szeret benneteket. Tehát ahogy észreveszitek, hogy szeretettel vagytok-e önmagatokkal, vagy sem, akkor egy döntés előtt álltok. Fel kell tennetek magatoknak a kérdést, hogy továbbra is így akarjátok-e érezni magatokat, vagy inkább önkorrekciót hajtotok végre. Mindig helyettesíthetitek azt a gondolatot, amelyik nem kelt bennetek jó érzést, egy olyannal, amelyik jó érzést kelt bennetek.


Mindig összpontosíthattok valamire önmagatokkal kapcsolatban, amit legalább elfogadhatónak találtok, és egy időre levehetitek magatokról a mikroszkópot, és elmehettek azt csinálni, amit szerettek csinálni, elmehettek azokkal az emberekkel lenni, akikkel szerettek együtt lenni, vagy elmehettek megsimogatni azt az állatot, amelyről tudjátok, hogy feltétel nélkül szeret benneteket. Ha egyszer a szívetek nyitott bármi vagy bárki felé, az nyitva áll előttetek is. Tehát foghatjátok ezt a lencsét, és magatokra fordíthatjátok, ha már elindítottátok a labdát azáltal, hogy aktiváljátok a bennetek lévő szeretetet a fókuszálással, azzal, hogy azt teszitek, amit szerettek csinálni, vagy azzal, hogy azokkal az emberekkel vagytok, akikkel szerettek együtt lenni.


Arra is odafigyelhettek, hogyan tekintetek másokra, és hogy szeretetteljesen viselkedtek-e velük. Ha keményen és kritikusan viselkedtek valaki mással, akkor nagy az esélye, hogy ezt a szemüveget valamikor visszafordítjátok magatokra, és ugyanolyan keményen és kritikusan fogtok viselkedni magatokkal szemben. Ezért a legjobb módja annak, hogy több önszeretetet gyakoroljunk, az, hogy szeretetté váljunk.


Minden reggel, amikor felébredtek, kérdezzétek meg magatoktól, h