top of page
Keresés

Hogyan szabaduljunk meg a traumától

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Van egy érdekes perspektívánk, amit szeretnénk megosztani mindannyiótokkal. Tudjuk, hogy sok traumát éltetek át ebben az életetekben, és tudjuk, hogy vannak megküzdési mechanizmusaitok és védekezési mechanizmusaitok, amelyek segítenek nektek átvészelni e traumák okozta élményeket. Azt is tudjuk, hogy sokan közületek azon kapjátok magatokat, hogy válaszokat kerestek arra, hogy miért kellett ennek a traumatikus eseménynek megtörténnie veletek az életetekben. Nagyon jó szolgálatot fog tenni nektek a jövőben, ha elengeditek a tudásvágyat és a trauma utóhatásainak minimalizálásának igényét. Jobban a pillanatban kell élnetek az életetekben ahhoz, hogy valóban tudatában legyetek annak, hogy mit rezegtettek kifelé, és ha kérdéseket tesztek fel arról, hogy miért történt valami, és a hatások minimalizálásának módjait keresitek, akkor nem a pillanatban éltek, ahol a trauma nincs is jelen.


Adunk egy példát az életetekből, amihez kapcsolódhattok és amiből tanulhattok. Vannak kutyáitok és macskáitok, akik veletek élnek, és időnként rálépsz valamelyik szeretett lény farkára. Kezdetben az állat reagál és azonnal reagál a történtekre. Abban a pillanatban meg sem próbálja minimalizálni az élmény traumáját. A kutya vagy macska teljesen átmegy csaholó vagy visító üzemmódba, félreáll az útból, és négykézlábra állva egyenes helyzetbe hozza magát. Amit az ember ilyenkor tesz, az az, hogy azonnal bocsánatot kér, igyekszik minimalizálni a történteket azzal, hogy baleset volt, és extra szeretetet és figyelmet ad szőrös barátjának. A kutya, vagy a macska azonnal túllép rajta, mert annyira benne van a pillanatban, és a farkára nem lépnek rá abban a pillanatban, hogy bőségesen bocsánatot kérsz tőle.


Ezt most nem azért adjuk át neked, mert azt akarjuk mondani, hogy csak lépj túl a traumádon, mintha nem éreznénk együtt azzal, amit átéltél. Egyáltalán nem ez a lényege ennek az átadásnak. Azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy ha követnétek a háziállataitok példáját, és mindig a pillanatban lennétek, akkor kevésbé valószínű, hogy újra és újra átélnétek életetek traumatikus eseményeit az elmétekben. Szeretnénk, ha átéreznétek minden érzéseteket, mert eleve ezért hoztátok létre a traumát, de arra is bátorítunk benneteket, hogy ne gondoljatok rá újra és újra, hogy megpróbáljátok kitalálni, mi romlott el, ki volt a hibás, és hogyan hoztátok létre a valóságotokban.


Amikor egy gyermek vagy egy állat példáját tudod követni az élethez való hozzáállásodban, akkor tudod, hogy elérted a spirituális mester szintet, amit kevesen érnek el. Ez az, amikor eggyé válsz mindennel, és te választod meg, hogy mire akarsz koncentrálni az adott pillanatban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page