top of page
Keresés

Hogyan segítsük a fel nem ébredetteket a felemelkedésig

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Megnyitjuk magunkat a magasabb dimenziós energiák előtt, amelyek a birodalmunkba érkeznek, hogy támogassanak minket mindannyiótok támogatásában. Tudjuk, hogy több segítségre van szükségetek fentről, és mi örömmel csatornázzuk ezt nektek. Így van ez az egész univerzumban. Azok, akik már felemelkedtek egy magasabb dimenziós síkra, vagy soha nem hagyták el azt a magasabb dimenziós síkot, segítenek azoknak, akiknek még fel kell emelkedniük arra a szintre. Mindannyian segítünk egymásnak visszatérni a Forráshoz, és amikor azok közületek, akik ébren vannak, körülnéznek embertársaikra, láthatják, hogy egyesek még nem érték el a spirituális fejlődésük szintjét, és ezért segíteni akarnak nekik.


Sokkal többet segítetek nekik az általatok csatornázott energiákkal, mint a szavakkal, amelyeket hozzájuk intéztek. Sokkal többet segítesz nekik azzal, hogy példát mutatsz, mint azzal, hogy megmondod nekik, mit kellene tenniük, hogy jobbá tegyék magukat vagy jobbá tegyék az életüket. Nagyon sokat nyerhettek azzal, ha segítetek másokon, és segítetek másoknak az általunk leírt módon. Azzal, hogy megnyitjátok magatokat a világ problémáinak megoldásai előtt, ti tapasztaljátok meg azokat először. Érezhetitek az energiák extázisát és boldogságát, amelyek a válaszok a kérdésekre, amelyeket körülöttetek mindenki feltesz. Amikor mentális tornával próbáljátok megoldani a világ problémáit, akkor általában ott buktok meg, és ott találjátok magatokat szembe másokkal is, akik úgy gondolják, hogy van egy jobb mód ugyanezen problémák megoldására.


Ismétlem, ezért sokkal hatékonyabb az energia csatornázás, és sokkal élvezetesebb is, mert nincs senki, aki ellenkezne veletek. Nincs olyan perspektíva, amelyik a szöges ellentétben lenne bármivel. Csak ti vagytok, akik magasabb frekvenciájú energiákat csatornáztok és terjesztitek azokat az emberiség többi része felé, ami nagyon jó érzés, miközben ezt teszitek. És nem kell aggódnod amiatt, hogy a megfelelő embereknek juttatod-e el a megfelelő időben, mert minderről gondoskodnak helyetted. Viszont gondoskodnotok kell magatokról, és fel kell töltenetek a testeteket. Ugyanannyira kell öngondoskodnotok magatokról, mint amennyire önzetlenül és kedvesen viselkedtek embertársaitokkal szemben.


De tudjuk, hogy az energiákat, amelyeket most közvetítünk, azok fogják fogadni, akik mások szolgálatára szeretnének lenni, mert nyitottabbak és érzékenyebbek vagytok. Nagyobb valószínűséggel fogjátok megkapni azt, amit közvetítünk, mert közelebb vagytok rezgésben azokhoz az energiákhoz, és ez is számít. Amikor azt nézitek, hogy mi a baj a társadalommal vagy a társadalom egy bizonyos szegmensével, és vitatkoztok valaki mással arról, hogy hogyan kell ezt helyrehozni, akkor csökkentitek a rezgéseteket, és nem vagytok annyira nyitottak, és ezért kevésbé valószínű, hogy befogadjátok ezeket a gyönyörű energiákat, amelyeket most kell szétosztanunk nektek. Emlékezzetek erre, amikor legközelebb úgy gondoljátok, hogy meg kellene küzdenetek azzal a személlyel, akiről tudjátok, hogy nem értetek vele egyet.


Engedjétek el, és többet fogtok beengedni. Emelkedjetek felül a vitán és a kicsinyességen, és képesek lesztek sokaknak segíteni, most és egészen a felemelkedésetek idejéig.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page