top of page
Keresés

Hogyan reagáljunk az afganisztáni zavargásokra

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon szerencsésnek tartjuk magunkat, hogy részesei lehetünk az emberiség tudatossági evolúciójának, mert az az ugrás, amit most megtesztek, olyan monumentális. Egy ilyen utazás részeseinek lenni izgat minket és örömet okoz nekünk. Nagyra értékelünk minden egyes apró lépést, amit megtesztek, és úgy ünnepeljük itt a kilencedik dimenzióban, mintha a saját óriási előrelépésünk lenne. Továbbra is elhalmozunk benneteket dicsérettel, szeretettel és mindennel, amire szükségetek van az előrehaladáshoz, és soha nem fognak minket elkeseríteni azok a pillanatok a világotokon, amikor valami szörnyűség történik.


Szörnyű dolgok történnek a világotokban. Még mindig vannak háborúk, lövöldözések és bombák ledobása. Még mindig van gyűlölet és erőszak, diszkrimináció, éhínség és annyi igazságtalanság, és mindez lehetőséget ad nekünk arra, hogy több együttérzést érezzünk, amit mi nagyon is érzünk és felajánlunk, és ezt továbbra is meg fogjuk tenni. Nem fogunk úgy tenni, mintha ezek a dolgok nem történnének. Több fényt és szeretetet fogunk küldeni azokba a régiókba, amelyeknek a legnagyobb szükségük van rá, és ezzel párhuzamosan arra fogjuk összpontosítani a figyelmünket, amit pozitívumnak látunk, amit annak bizonyítékaként látunk, hogy megfelelően és dicséretes ütemben haladtok előre, figyelembe véve mindazt a sok kihívást, amellyel ott szembe kell néznetek.


Most azt javasolnánk, hogy próbáljatok meg hasonló egyensúlyt teremteni magatokban. Egy ideig összpontosíthattok arra, ahol az emberiségnek a legnagyobb segítségre van szüksége, és küldhetitek szereteteteket, fényeteket, gyógyulásotokat és együttérzéseteket ezekre a régiókra, aztán fordíthatjátok figyelmeteket a kedvesség, bátorság, áldozatkészség, nagylelkűség és minden más szívnyitogató, szívmelengető történetre is, amit csak találhattok arról, hogy a legtöbb ember hogyan igyekszik összefogni és segíteni egymást. Persze ezek az esetek nem kerülnek be a címlapokra, ezért néha keresni kell őket, máskor pedig egyszerűen csak azt kell mondanod magadnak: "Egy olyan helyen, mint Afganisztán, a nyugtalanságra, az erőszakra és az ellenségeskedésre több kedvességgel fogok válaszolni az életemben. Ma túl fogok lépni ezen, annak érdekében, hogy embertársaim szolgálatára legyek, mert ez egy olyan dolog, amit megtehetek. Ez olyasvalami, ami felett én rendelkezem.


És ha ezt a megközelítést alkalmazod az életedben minden nap, nem csak akkor, amikor valami szörnyűség történik a világodban, amiről hallasz, akkor részese leszel annak az előremozdulásnak, amit mi itt a kilencedik dimenzióban folyamatosan ünnepelünk. Csak azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy mindig megvan az erőtök, hogy terjesszétek a fényt és a szeretetet a Földön, és amikor csüggedtek, sőt kétségbeesettek vagytok valami miatt, ami történik, amiről olvastok vagy hallotok, emlékezzetek arra, hogy képesek vagytok segíteni a magatok módján, mert mindig képesek vagytok emelni a tudatosság szintjét a Föld bolygón.


És így lehetőségetek van arra is, hogy elkerüljétek azokat a vitákat, hogy melyik személy, politika vagy politikai párt a hibás azért, ami Afganisztánban történt és történik. És ehelyett részesei lehettek a világotok összes problémájának a megoldásának, melyeket mind a tudatosság alacsonyabb szintje okoz, és a vita arról, hogy ki a hibás ezen a ponton, valójában a tudatosság alacsonyabb szintjén való részvétel. Ezért arra bátorítunk benneteket, hogy a magasabb útra lépjetek, ami egyben az egyetlen út is, amely oda vezet, ahová végső soron tartotok, ami az ötödik dimenziós tudatosság.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page