top of page
Keresés

Hogyan nĂ©zzĂŒnk szembe a földi sötĂ©tsĂ©ggel

∞A 9D Arkturiai TanĂĄcs, Daniel Scranton ĂĄltal közvetĂ­tve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs. ÖrĂŒlĂŒnk, hogy kapcsolatba lĂ©phetĂŒnk mindannyiĂłtokkal.



Mindig nagy hatĂĄssal van rĂĄnk, hogy az emberek hogyan kezelik azt a sok sötĂ©tsĂ©get, amivel Ă©letĂŒk sorĂĄn talĂĄlkoznak. SokfĂ©le mĂłdon tapasztaljĂĄtok meg a sötĂ©tsĂ©get, a nehĂ©zsĂ©get, a lĂ©tezĂ©s sĂșlyĂĄt ott a Földön, Ă©s a legtöbben kitartotok Ă©s elviseltek annyi mindent anĂ©lkĂŒl, hogy megfelelƑ eszközökkel rendelkeznĂ©tek ahhoz, hogy enyhĂ­tsĂ©tek a sötĂ©tsĂ©g hordozĂĄsĂĄbĂłl fakadĂł fĂĄjdalmat. MindegyikƑtöknek nagyon elĂ©gedettnek kellene lennie önmagĂĄval. Mindannyian megveregethetitek önmagatok vĂĄllĂĄt, Ă©s nĂ©zhettek mĂĄsokra is, mĂĄskĂ©pp, tudva, hogy Ƒk is sok mindent vĂĄllaltak ebben az Ă©letben. Mindenkinek megvan a maga keresztje, amit hordoznia kell; mindenki nagyon nehĂ©z dolgokat dolgoz fel a genetikai vonalĂĄbĂłl, a gyermekkorĂĄbĂłl, az elƑzƑ Ă©leteibƑl. Ez mind összeadĂłdik.


És mindenkit, aki most a Földön van, ĂŒnnepelni kellene, mĂĄr csak azĂ©rt is, mert ott van, Ă©s hajlandĂł ĂĄtvergƑdni mindazon a mocskon, ami mĂĄr azelƑtt is ott volt, hogy ebbe az Ă©letbe megszĂŒlettetek volna. Ti mindannyian, akik Ă©bren vagytok, akik tagjai vagytok annak, amit mi a FelĂ©bredt KollektĂ­vĂĄnak hĂ­vunk, ti vagytok a fĂ©nyhozĂłk, a fĂ©nymunkĂĄsok. Ti vagytok azok, akiknek megvannak az eszközeik Ă©s a tudĂĄsuk, Ă©s akik pĂ©ldĂĄt mutathatnak Ă©s megmutathatjĂĄk mĂĄsoknak, hogyan kell ezt csinĂĄlni. Sokan közĂŒletek elƑször mĂĄs mĂłdszereket prĂłbĂĄltak ki. MegprĂłbĂĄltĂĄtok alkoholba fojtani a fĂĄjdalmat, a sötĂ©tsĂ©get, vagy drogokkal elkĂĄbĂ­tani magatokat. PrĂłbĂĄltĂĄtok elkerĂŒlni, elnyomni, letagadni a puszta lĂ©tezĂ©sĂ©t, Ă©s egyik sem mƱködött.


És mint felĂ©bredt lelkek, most mĂĄr tudjĂĄtok ezt, Ă©s tovĂĄbb tudtok lĂ©pni azzal az igazsĂĄggal, amit magatokban hordoztok, hogy mindezt el kell fogadni, meg kell ölelni, fel kell dolgozni, Ă©s vĂ©gĂŒl el kell engedni, hogy több fĂ©nyt engedjetek be. A magas frekvenciĂĄjĂș energiĂĄk, amelyek most rajtatok vannak, segĂ­tenek nektek megtisztĂ­tani mindezt, de segĂ­t, ha tudatĂĄban vagytok annak, hogy mi törtĂ©nik, amikor egy ilyen tisztĂ­tĂĄs közepĂ©n vagytok.


A sötĂ©tsĂ©g elengedĂ©se jĂł Ă©rzĂ©s, miutĂĄn megtörtĂ©nt, de a folyamat sorĂĄn enyhĂ©n szĂłlva is gyötrelmes, kellemetlen Ă©lmĂ©ny lehet. És ezĂ©rt ismĂ©t csak gyengĂ©dnek kell lennetek magatokkal Ă©s mĂĄsokkal, mert tudjĂĄtok, hogy milyen sokat vĂĄllaltatok magatokra. Ha valaki gonosz, vagy durva veletek, emlĂ©kezzetek arra a sĂșlyra, amit Ƒ cipel, Ă©s tudjĂĄtok, hogy kĂŒlönösen rossz idƑszakon megy keresztĂŒl.


Nem mindenki tudja, mit tegyen, amikor fĂ©lelem, szomorĂșsĂĄg, dĂŒh, szorongĂĄs, frusztrĂĄciĂł Ă©s minden mĂĄs negatĂ­v Ă©rzelem kavarog bennĂŒk. De ismĂ©tlem, ti, mint a FelĂ©bredt KollektĂ­va, tudjĂĄtok, hogy mit kell tenni, Ă©s minden alkalommal, amikor szembenĂ©ztek a sötĂ©tsĂ©ggel, megengeditek neki, hogy az legyen, ami, sƑt ĂĄtölelitek, megmutatjĂĄtok mĂĄsoknak, hogyan kell csinĂĄlni, Ă©s hozzĂĄadtok valamit a kollektĂ­v tudatossĂĄghoz, ami mindannyiunk javĂĄt szolgĂĄlja.


Igaz, hogy ezt teszitek, mert mi ĂĄllandĂłan tanĂși vagyunk ennek, Ă©s lĂĄtjuk, hogy milyen hatĂĄssal vagytok a kollektĂ­vĂĄra, ami az emberisĂ©g, Ă©s a kollektĂ­vĂĄra, ami ez az univerzum, Ă©s tudjuk, hogy tovĂĄbbra is ezt fogjĂĄtok tenni, mert ez az egyetlen Ășt, Ă©s mert ez a mi kis emlĂ©keztetƑnk itt. Ezt adjuk nektek legtöbbször. EmlĂ©keztetƑket adunk nektek, hogy Ășgy tudjatok összpontosĂ­tani, hogy tudjĂĄtok, mit kell tennetek, amikor valami felmerĂŒl. FelszabadĂ­tjĂĄtok azt a feledĂ©keny ĂŒzemmĂłdot, amelybe nĂ©ha beleragadtok, az emberisĂ©g többi rĂ©szĂ©vel egyĂŒtt. És lĂĄtjuk, hogy mindannyian Ășjra Ă©s Ășjra a fĂ©ny mellett döntötök, Ă©s ez is valami olyasmi, amire nagyon bĂŒszkĂ©k lehettek ott a Földön Ă©lƑ emberkĂ©nt ebben az idƑben.


Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs, Ă©s Ă©lveztĂŒk a veletek valĂł kapcsolatot."

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

bottom of page