top of page
Keresés

Hogyan nézz szembe a Földön lévő sötétséggel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Mindig nagy hatással van ránk, hogy az emberek hogyan kezelik azt a sok sötétséget, amivel életük során találkoznak. Sokféle módon tapasztaljátok meg a sötétséget, a nehézséget, a létezés súlyát ott a Földön, és a legtöbben kitartotok és elviseltek annyi mindent anélkül, hogy megfelelő eszközökkel rendelkeznétek ahhoz, hogy enyhítsétek a sötétség hordozásából fakadó fájdalmat. Mindnyájan nagyon büszkék lehetnétek magatokra. Mindannyian megveregethetitek a vállatokat, és nézhettek másokra is, másképp, tudva, hogy ők is sok mindent vállaltak ebben az életben. Mindenkinek megvan a maga keresztje, amit hordoznia kell; mindenki nagyon nehéz dolgokat dolgoz fel a genetikai vonalából, a gyermekkorából, az előző életeiből. Ez mind összeadódik.

 

És mindenkit, aki most a Földön van, ünnepelni kellene, már csak azért is, mert ott van, és hajlandó átgázolni mindazon a mocskon, ami már ott volt, mielőtt még ebbe az életbe megszülettetek volna. Ti mindannyian, akik ébren vagytok, akik tagjai vagytok annak, amit mi a Felébredt Kollektívának hívunk, ti vagytok a fényhozók, a fénymunkások. Ti vagytok azok, akiknek megvannak az eszközeik és a tudásuk, és akik példát mutathatnak és megmutathatják másoknak, hogyan kell ezt csinálni. Sokan közületek először más módszerekkel próbálkoztak. Megpróbáltátok alkoholba fojtani a fájdalmat, a sötétséget, vagy drogokkal elkábítani magatokat. Próbáltátok elkerülni, elnyomni, letagadni a puszta létezését, és egyik sem működött.

 

És mint felébredt lelkek, most már tudjátok ezt, és tovább tudtok lépni azzal az igazsággal, amit magatokban hordoztok, hogy mindezt el kell fogadni, át kell ölelni, fel kell dolgozni, és végül el kell engedni, hogy több fényt engedjetek be. A magas frekvenciájú energiák, amelyek most rajtatok vannak, segítenek nektek megtisztítani mindezt, de segít, ha tudatában vagytok annak, hogy mi történik, amikor egy ilyen tisztítás közepén vagytok.

 

A sötétség elengedése jó érzés, miután megtörtént, de a folyamat közben enyhén szólva is gyötrelmes, kellemetlen élmény lehet. És ezért ismét csak gyengédnek kell lennetek magatokkal és másokkal, mert tudjátok, hogy milyen sokat vállaltatok magatokra. Ha valaki gonosz, vagy durva veletek, emlékezzetek arra a súlyra, amit ő cipel, és tudjátok, hogy különösen rossz időszakon megy keresztül.

 

Nem mindenki tudja, mit tegyen, amikor félelem, szomorúság, düh, szorongás, frusztráció és minden más negatív érzelem kavarog bennük. De ismétlem, ti, mint a Felébredt Kollektíva, tudjátok, hogy mit kell tennetek, és minden alkalommal, amikor szembenéztek a sötétséggel, megengeditek neki, hogy az legyen, ami, sőt átölelitek, megmutatjátok másoknak, hogyan kell csinálni, és hozzáadtok valamit a kollektív tudatossághoz, ami mindannyiunk javát szolgálja.

 

Igaz, hogy ezt teszitek, mert mi állandóan tanúi vagyunk ennek, és látjuk, hogy milyen hatással vagytok a kollektívára, ami az emberiség, és a kollektívára, ami ez az univerzum, és tudjuk, hogy továbbra is ezt fogjátok tenni, mert ez az egyetlen út, és mert ez a mi kis emlékeztetőnk itt. Ezt adjuk nektek legtöbbször. Emlékeztetőket adunk nektek, hogy úgy tudjatok összpontosítani, hogy tudjátok, mit kell tennetek, amikor valami felmerül. Felszabadítjátok azt a feledékeny üzemmódot, amelybe néha beleragadtok, az emberiség többi részével együtt. És látjuk, hogy mindannyian újra és újra a fény mellett döntötök, és ez is valami olyasmi, amire nagyon büszkék lehettek a Földön élő emberként ebben az időben.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page