top of page
Keresés

Hogyan mérjük a fejlődéseteket

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon elégedettek vagyunk azzal a fejlődéssel, amit látunk, hogy mindannyian napról napra teszitek a dolgotokat. Tudjuk, hogy számotokra nagyobb kihívást jelent ennek a fejlődésnek a nyomon követése, mivel minden nap minden pillanatát megélitek, és nem látjátok a külvilágotokban bekövetkező hatalmas változásokat, amelyeket újra és újra megjósoltak.


Azt is tudjuk, hogy sokan közületek küzdenek azzal, hogy úgy érezzék, ott vannak, ahol lenniük kellene, mert nem rendelkeznek az összes olyan szellemi ajándékkal és képességgel, amire vágynak. És mégis, van reményetek, és megvan bennetek a vágy, hogy tovább haladjatok előre, hogy továbbra is keressétek a fejlődést, és hogy továbbra is keressétek a bizonyítékokat a külvilágban, hogy az emberiség halad előre a pozitív jövő felé, amit mindannyian elképzeltek.


Szeretnénk, ha egy pillanatra elgondolkodnátok ezen. Gondoljatok arra a tényre, hogy mindannyian egy pozitív jövőre összpontosítotok, és ez a pozitív jövő nem csak arról szól, hogy ti és a szeretteitek megkapjátok, amit akartok. Ti egy olyan pozitív jövőre összpontosítotok, ahol az egész világon mindenkinek van elég élelme, elég ruhája, van megfelelő menedéke, szabad, tisztelik, szeretik, képesek kifejezni a kreativitásukat. Egy ilyen, az emberi kollektívára vonatkozó kollektív vágy ereje sokkal erősebb és hatalmasabb, mint az egyén azon vágya, hogy nyerjen a lottón, hogy oda utazhasson, ahová akar, és így tovább.


Tehát a fejlődés valóban azokban a vágyakban mérhető, amelyek mindannyiótokban kifejlődtek, akik ébren vagytok. Amikor gyerek voltál, arra vágytál, hogy megkapd azt a játékot, amiről mindenki beszélt. Amikor fiatal felnőtt voltál, talán az volt a vágyad, hogy benne legyél abban a romantikus kapcsolatban, amit a filmvásznon láttál ábrázolva. Most, hogy felnőttél, és rájöttél, hogy nagy szenvedés van a világban, arra összpontosítasz, hogy ugyanannak a világnak a polgára legyél, és hogy mit tehetsz, hogy segíts.


Ezért jövünk hozzátok mindig azzal a szemléletünk kifejezésével, hogy a dolgok egyre jobban mennek ott a Földön. Mérjük a fejlődéseteket és a hajlandóságotokat, hogy felemeljétek a szavatok és kiálljatok azért, amit helyesnek tartotok. A fejlődéseteket abban mérjük, hogy mennyi együttérzést éreztek embertársaitok iránt, és a fejlődéseteket a vágyaitok vizsgálatában mérjük, amelyek, ahogy mondtuk, a tudatosság fejlődését mutatják. A tudatosságotok fejlődése nem csak arról szól, hogy rendelkeztek a kívánt készségekkel és képességekkel. A tudatosságotok evolúciója arról szól, hogy felismeritek, hogy mindannyian egyek vagyunk, és hogy mindannyian együtt vagyunk ebben.


Együtt teszünk különbséget, és ezért árasztunk el benneteket energetikai letöltésekkel. Ezért kaptok annyi támogatást a felemelkedett mesterektől. Ezért tartanak benneteket folyamatosan feltétel nélküli szeretetben az arkangyalok. Mindannyian együtt dolgozunk azon, hogy békét teremtsünk a Földön, és hogy meggyújtsuk bennetek azt a lángot, amely felismeri magatokat és mindenki mást is Forrásenergiaként, és látjuk, hogy egyre többen rezonáltok erre az üzenetre, mint valaha.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page